Totalni rat! Zeleno levi front udario na blokadere: Oni se ponašaju na ružan i ucenjivački način!

Sada su ispiti po fakultetima. Uopšte mi nije jasno da li postoji ikakva koordinacija u jeku ispitnih rokova, jer na psolednjim protestima nisam videla prpoznatljive predstavnike fakulteta. Mi tek treba da vidimo šta će biti od jeseni, da li će se studenti posle početka nove šk godine ponovo okupljati i na koji način.

Inače, mi jesmo imali problem sa jednom radikalnom grupom sudenata koja je sve htela da blokira, jer većina studenata koji su bili u protestu sad polažu ispite, rade, gledaju da završe školsku godinu. Ona se završava krajem oktobra.

Da li se kompletna organizacija koja je vodila proteste vraća, da li će svi koji su učestvovali vraćaju prtestima, to ćemo tek da vidimo. Ima puno onih kojima je svega preko glave i sad polažu da idu na master u inostranstvo.

Većina ovde nije ukapirala da studenti nisu hteli da se bave politikom, ona većina, već da pokušaju nešto normalno ovde da naprave. Nisam sigurna da će mnogi sad želeti sve to da nastave jer vide da je ovde toliko propalo i da posebno oni koji su bili na protestima ovde nemaju budućnost, d a planiraju samo da odu napolje. A ljudi čini mi se ne shvataju da se unutar EU jako bore da privuku naše pamtne mlade ljude. Slovenija nudi besplatne domove studiranje za master, PhD, Nemačka takođe, Austrija, neki fakulteti po Italiji, bukvalno sva pametna deca nam odlaze

Strašno me nervira i taj N1 i Nova, i svi ti koji prežvakavaju milion puta iste stvari... Oni studenti koje znam sa potesta uopšte nisu u njihovom fazonu, niti podržavaju ceo taj opozicioni milje. Ali razumem da narod koji nije na fakultetima zaista ne zna gde d se informiše i to je veliki minus. Ne možeš samo da protestuješ ako želiš promene, moraš to da artikulišeš kroz nešto, i da se to nešto objavi

Da li je on ikada podržavao nekoga protiv koga se na kraju nije okrenuo i postao mu smrtni neprijatelj?

Mislim da nije.
Nisam se ja okrenuo, već su se uglavnom svi ti koje sam podržavao u međuvremenu prodali ili tvom Oskaru ili vašem lažnom opozicionaru Đilasu (za potonjeg sam shvatio da je lažni opozicionar krajem 2019. godine) šta mu dođe na isto. Evo na primer, bio sam među retkima koji su podržavali Dragan Šutanovca kao predsednika DS-a, a on je sada vaš ambasador u Vašingtonu; naravno da ću kao takvog da ga doživljavam, da upotrebim tvoj izraz, kao smrtnog neprijatelja.

Biljana Đorđević je jedna od razbijača opozicije. Direktno je pomogla Vučiću da stane na noge.

Ko se ne seća, postojala je koalicija SPN (Srbija protiv nasilja) i onda su krajem 2023 godine svi zajedno odlučili i potpisali zajedničku strategiju da se bore za izborne uslove i da ne pristaju na izbore ako nema minimuma. Tome se priključila i koalicija NADA i Proglas.
Nije istina. Odluke su se u koaliciji "Srbija protiv nasilja" po koalicionom dogovoru donosile glasanjem po sistemu jedna članica koalicije (stranka ili grupa građana svejedno) jedan glas. Koalicija je većinom glasova odlučila da se izađe na beogradske izbore. Demokratska stranka čiji je tada predsednik još uvek bio Crnogorac Lutovac (inače kao Đilasov bot glasao za bojkot beogradskih izbora), bila je preglasana i DS je zbog svog članstva i demokratskih principa u koje se kune morala da ispoštuje volju većine članica koalicije i izašla je na beogradske izbore. SSP je bila takođe preglasana, ali je lažni opozicionar Đilas, za razliku od svog posilnog Lutovca, odbio da se povinuje volji većine (jer demokratija pored njega nije ni prošla baš kao ni pored Oskara) i bojkotovao je beogradske izbore, a da je izašao na izbore, Beograd bi danas bio slobodan grad.

Treba reći i da "izborni uslovi" nisu smetali lažnom opozicionaru i tajkunu Draganu Đilasu da tada izađe na republičke izbore.

Btw, znalo se da Lutovac posle gore pomenutog nepostupanja po Đilasovom naređenju neće još dugo da ostane na funkciji predsednika DS-a. Lažni opozicionar Đilas hteo je da ga zameni svojim drugim, vernijim botom u DS-u, Miodragom Gavrilovićem. Međutim, to mu nije uspelo i sada je lider demokrata Srđan Milivojević nad kojim Đilas nema kontrolu niti može da je ostvari pošto je ovaj naš SRBIJANSKI fanatik i zato danas DS daje blanko-podršku studentima.

Poslednja izmena:

Back