Batinaši upali na Univerzitet u Novom Pazaru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić po celoj Srbiji je asfaltirao puteve, obnavljao bolnice, gradio škole, ali je u Novom Pazaru uradio i više od toga – "iz svog džepa je izvadio novac u vrednosti stana u Beogradu". Tako tvrdi državni sekretar u Ministarstvu zdravlja i član Predsedništva SNS Mirsad Đerlek, koji je veličajući dobročinstvo predsednika nagovestio da je Vučić možda prekršio propise.

https://n1info.rs/vesti/kad-vucic-i...nosti-stana-u-beogradu-i-odnese-u-novi-pazar/

podrzavas li poklice pod kojima su islamisti klali Srbe?

Ти опет покушаваш правиш међуверске Тензије као и твоји Велеиздајници на Челу Државе који се на том Наративу обогатили и још се богате?
То је Вама једини Циљ,Злато и Сукно у Сандуцима а Левач ти није далеко од Косова,знаш.
хебе се теби и за Државу,и за Србство,и за Србе.
САМО ЛОВА ЈЕ БИТНА..јел тако? :lol:
Овај Воштинић све лепо објаснио,послушај:

https://youtu.be/1u0HL5VaG-I?t=29

Ти опет покушаваш правиш међуверске Тензије као и твоји Велеиздајници на Челу Државе који се на том Наративу обогатили и још се богате?
То је Вама једини Циљ,Злато и Сукно у Сандуцима а Левач ти није далеко од Косова,знаш.
хебе се теби и за Државу,и за Србство,и за Србе.
САМО ЛОВА ЈЕ БИТНА..јел тако? :lol:
Овај Воштинић све лепо објаснио,послушај:

prijatelju ne pravim ja medjuverske tenzije vec oni koji skandiraju ratne poklice pod kojim su Srbima secene glave

ja ih optuzujem za rusenje drzave

zele da nam preko obojene revolucije rasture drzavu po nalozima centara moci sa zapada
То није тачно.
Они желе да успоставе правну Државу где ће Закон бити једнак за Све и где неће један Човек да руководи Судством ,Тужилаштвом где се Сиромашку са гарсоњером одузима та Гарсоњера путем судског Извршитеља док истовремено Бата Андреј несметано шверцује Кокаин и отима Поштеним Људима њихова успешна Предузећа.
Они желе да СРУШЕ ВАС ЛОПИНЕ који водите ову Државу где је Средња Класа апсолутно нестала.
Тамо где постоје само УЛтра-Милионери и Сиромашсци-у таквој се Држави нешто гадно дешава.

То није тачно.
Они желе да успоставе правну Државу где ће Закон бити једнак за Све и где неће један Човек да руководи Судством ,Тужилаштвом где се Сиромашку са гарсоњером одузима та Гарсоњера путем судског Извршитеља док истовремено Бата Андреј несметано шверцује Кокаин и отима Поштеним Људима њихова успешна Предузећа.
Они желе да СРУШЕ ВАС ЛОПИНЕ који водите ову Државу где је Средња Класа апсолутно нестала.
Тамо где постоје само УЛтра-Милионери и Сиромашсци-у таквој се Држави нешто гадно дешава.

mnogo ste naivni da ne upotrebim tezu rec vi sa severa Srbije

O muslimanima nemate ama bas blage veze. Zato vas uvek obudale i preveslaju

Ono sto oni zele jeste da otcepe taj deo teritorije Srbije i da naprave od njega islamsku dzamahiriju.

Vecina njih to zeli ogromna vecina jedino u cemu imaju neslaganja jeste kako do toga doci.

Imaju konsenzus u mrznji prema Srbiji . Vidi sta kaze rektorka univerziteta koja je muslimanka takodje da su sve tri muslimanske stranke napale na univerzitet.

Vas moze da prevari ko god hoce jer nemate pojma i jer mislite da bolje znate ko su muslimani od nas koji pored njih zivimo vec vekovima.

To je kao da ja tripujem da bolje znam kakvi su madjari i slovaci od nekog iz vojvodine. Nemam pojma jer nemam dodira sa njima ko ni vi sa muslimanima.

Do diploma i treba da se dolazi lako jer su samo papiri bez stvarne vrednosti, pre Bolonje je tek bila katastrofa sa prosekom studiranja, ali treba imati u vidu da se tada i u skolama ponavljalo, dosta generacija je nepovratno osteceno...
Za nekog ko nije ucio ili podmitio, mozda su papiri bez vrednosti, ali nije se ranije uzalud cak i uramljivala diploma, jer je ona cesto znacila godine truda i rada, i odricanja kako pojedinca, tako i njegove porodice da bi zavrsio.

Dakle, one ima nematerijalnu vrednost, a kasnije, sa praksom u struci i materijalnu.

Ne znam kako te nije stid samo da pises o necemu sto ne znas.

Prilozi

• GnCJwLOWYAAd_h-.jpg
    GnCJwLOWYAAd_h-.jpg
    54,2 KB · Pregleda: 1
mnogo ste naivni da ne upotrebim tezu rec vi sa severa Srbije

O muslimanima nemate ama bas blage veze. Zato vas uvek obudale i preveslaju

Ono sto oni zele jeste da otcepe taj deo teritorije Srbije i da naprave od njega islamsku dzamahiriju.

Vecina njih to zeli ogromna vecina jedino u cemu imaju neslaganja jeste kako do toga doci.

Imaju konsenzus u mrznji prema Srbiji . Vidi sta kaze rektorka univerziteta koja je muslimanka takodje da su sve tri muslimanske stranke napale na univerzitet.

Vas moze da prevari ko god hoce jer nemate pojma i jer mislite da bolje znate ko su muslimani od nas koji pored njih zivimo vec vekovima.

To je kao da ja tripujem da bolje znam kakvi su madjari i slovaci od nekog iz vojvodine. Nemam pojma jer nemam dodira sa njima ko ni vi sa muslimanima.
Tihi, ona rezidencija Radojicica, na Gazivodama,,,sta mislis, da li je to moglo da se podigne, bez saradnje sa vodjama UCK

Back