Vucic je u Novom Pazaru pustio blokadere da se samoubiju pokazivanjem patoloske srbomrznje sto su oni i ucinili

Što se onda ne okaneš primitivizma i zatucanog autošovinizma?
Reci mi ko je autosovinista ;onaj koji se odrice Cara Lazara i Milosa Obilica zarad A.Vucica ili onaj koji se odrice Vucica zarad Cara Lazara i Milosa posto eto vidimo da ih se A.Vucic odrekao zarad Murata?
Cijem carstvu si se priklonio?

Reci mi ko je autosovinista ;onaj koji se odrice Cara Lazara i Milosa Obilica zarad A.Vucica ili onaj koji se odrice Vucica zarad Cara Lazara i Milosa posto eto vidimo da ih se A.Vucic odrekao zarad Murata?
Cijem carstvu si se priklonio?
Ti podržavaš one iz Pazara koji ne vole Lazara i Miloša.Pogledaj se u ogledalo.

U skoli sam bio prosjecan,sèbe smatram prosjecno inteligentnim Srbinom.Kada cujem pumpanje ,dinstanje... kontam kolika budala treba da budes da koristis te izraze.Umjesto da su zgubidani pricali o programu statreba da se radi u Srbiji,da se proziva Vucic zasto obavlja posao Premijera sa pozicije ppv i predsednika.Da ga prozivaju zasto smo na KiM izgubili sve i ostalo je samo da neki dzukac prizna druavu,da ga pitaju koji ce nam k expo,da nadju dobre ekonomiste i da oni iznesu sve lose poteze vuciceve samovolje.
Zgubidani su ipak ispod prosjecno inteligentni ljudi,jer su sami ugasili gradjanski bunt.
Izvini, ali kad pročitam prosJečno, umJesto onda se zapitam je l ima neko ovde iz krajeva gde se govori jekavski a da nije na strani Vučića...razumem ja da vas je on ovde ubedio da vas brani od "svetskih neprijatelja" ali prijatelju, prodao vas je on odavno. To što dovlači poneke na važne funkcije samo pogoršava veze među Srbima na žalost i to mu odlično ide a vi i dalje ne shvatate...ili ne želite da shvatite.

Izvini, ali kad pročitam prosJečno, umJesto onda se zapitam je l ima neko ovde iz krajeva gde se govori jekavski a da nije na strani Vučića...razumem ja da vas je on ovde ubedio da vas brani od "svetskih neprijatelja" ali prijatelju, prodao vas je on odavno. To što dovlači poneke na važne funkcije samo pogoršava veze među Srbima na žalost i to mu odlično ide a vi i dalje ne shvatate...ili ne želite da shvatite.
Ako si ti iz mog posta shvatila da ja podrzavam Vucica onda si ti ispod tog prosjeka.

Ja podrzavam one iz Pazara koji su za miran i civilizovan suzivot sa Srbima, kao i Srbe koji su takvi.
Ne podrzavam one koji bi prodali narod i drzavu za fotelju ili cak za radno mesto kafe kuvarice.

Pa kako nema? Eto skoro svi jz NDH i federacije sa ovog mnogopoštovanog i cenjenog pdf-a.

A tebi je ljubav prema knjazu Lazaru i Milosu Kobilicu( to mu je pravo ime) doprinos ka izgradnji gradjanske, pravne uredjene, demokratske drzave i put ka prosperitetnoj buducnosti :mrgreen:, ili ih istices jer znas da zmijoglava sotona Vucic kao i ostali nacionalisti mitologiju koriste da isperu mozak onom najneobrazovanijem sloju " gradjana" u Srbiji.

Ja podrzavam one iz Pazara koji su za miran i civilizovan suzivot sa Srbima, kao i Srbe koji su takvi.
Ne podrzavam one koji bi prodali narod i drzavu za fotelju ili cak radno mesto kafe kuvarice.
Po Vucicevim botovima bi te iz Sandzaka muslimane ili trebalo pobiti , protjerati, da ne zive u Srbiji ili se odcijepiti od Sandzaka. :mrgreen:

Ista politika (Milosevic, Seselj, Vucic) se odcijepila tako od Kosova .

Ne podrzavam one koji bi prodali narod i drzavu za fotelju ili cak za radno mesto kafe kuvarice.
U prevodu samo da je protiv Vučića, može i Daeš da bude.

A tebi je ljubav prema knjazu Lazaru i Milosu Kobilicu( to mu je pravo ime) doprinos ka izgradnji gradjanske, pravne uredjene, demokratske drzave i put ka prosperitetnoj buducnosti :mrgreen:, ili ih istices jer znas da zmijoglava sotona Vucic kao i ostali nacionalisti mitologiju koriste da isperu mozak onom najneobrazovanijem sloju " gradjana" u Srbiji.
plakanje-dijete-pixabay.jpg

Po Vucicevim botovima bi te iz Sandzaka muslimane ili trebalo pobiti , protjerati, da ne zive u Srbiji ili se odcijepiti od Sandzaka. :mrgreen:

Ista politika (Milosevic, Seselj, Vucic) se odcijepila tako od Kosova .
Postoje primitivni politicari koji se vladaju po principu :zavadi pa vladaj, gde spada i AV a postoje i civilizovani politicari koji se vladaju po principu: zajedno mozemo vise i bolje.

Mudžosi glavoseče isijavaju božansku svetlost. Jednom smo to prošli. Samo da Milošević ode, kreće med i mleko. Ne može dva puta na istu foru.
Zveri oko sebe vide samo neprijatelje, civilizovani ljudi pak oko sebe sire ljubav i prosperitet.Njima kao zverima nije potreban rat i pljacka ,oni su u stanju da stvaraju dobra za sebe ,pa i druge da pomazu.

Back