Vucic je u Novom Pazaru pustio blokadere da se samoubiju pokazivanjem patoloske srbomrznje sto su oni i ucinili

Ma ne, nego imate slična rasuđivanja, sposobnost shvatanja itd.
Da nije mozda ipak pristrasnost u pitanju,sta mislis?Mozda poneka privilegija?
Retko koji vladar bi dao svoj zivot za slobodu kao sto je to ucinio Car Lazar ili Milos Obilic a ponajmanje tvoj A.Vucic.

Sad nesto razmisljam kako je Vucic nasankao ove blokadere to je sou zivi.

Doveo je agenciju iz Kraljeva da izbaci blokadere sa univerziteta da bi univerzitet mogao da pocne da radi i da studenti polazu ispite.

Oni su na to reagovali maksimalno nasilno i sa ogromnom patoloskom mrznjom. Ne prema Vucicu nego prema svemu sto je srpsko i pravoslavno.

Vucic ih je pustio da pokazu svoje lice nasilja, zlobe, mrznje, psovanjem srpske majke i Isusa Hrista .

Sve televizije su to ispratile cela Srbija je videla to.

Sad svako normalan , ne podnosi blokadere iz dna duse jer su za njega blokaderi = islamisti koji mrze sve srpsko.

Vucic kojem je rejting u zestokom padu kao i SNS-u , ponovo podize svoj rejting na osnovu blokaderskih glupaka koji vezu svoje zastave sa vehabijama, separatistima i srbomrzcima iz Novoga Pazara.

Jer cenim da ce vecina neutralnih gradjana kada vidi da pazarski blokaderi psuju srpsku majku, Isusa Hrista, skandiraju Tekbir, Alahu Ekber, sto su islamisticki poklici pod kojima su sekli srpske glave u Bosni , i da ih ostatak blokadera iz drugih gradova Srbije podrzava u tome reci sebi - nismo valjda ludi da ove dzihadlije dovedemo na vlast?
ja kad sam tu pisao da su blokaderi vucicevi trojanci ciji je razlog postojanja da mu vrate rejting i ocvrsnu poziciju vi ste rekli a lupam..

kada se pogleda REZULTAT blokada dobijamo odprilike bas tu sliku

blokaderi pomogli vucicu da ucvrsti poziciju privatnih fakulteta (jerbo ljudi imaju strah da upisuju decu na drzavni jer nema garancije da ce biti nastave i zavrsavanja godine)

blokaderi su pomogli DA OBICAN narod koji je bio stranacki nezainteresovan da podrzi vucica kada se pokazalo sta ovi ludaci teroristi rade

itditd da ne nabrajam jer ce opet tu neki u masovno kmecanje :srecna:

Nema nade! Kad čuju 'alahu ekber' a kažu da su čuli 'Živela Srbija'...
Zar si slep pa ne vidis da Vucic njima navrce vodu na vodenicu a ne onim muslimanima koji zele miran i civilizovan suzivot sa Srbima?
Zar zaista nisi u stanju da vidis da AV radi sve suprotno od onoga sto govori,ili ne maris dok te podmicuje tvojim novcem?

Poslednja izmena:
Zar si slep pa ne vidis da Vucic njima navrce vodu na vodenicu a ne onim muslimanima koji zele miran i civilizovani suzivot sa Srbima?

Milanče, nemoj da si kapetanmark.
Te budalaštine o bratstvu i jedinstvu koje nam je Tito prodavao su daleka prošlost.

Vidiš da su svi bili na gomili: Suljini, Rasimovi i Zukorlićevi.
Potresli se muslimani zbog pada nadstrešnice u Vojvodini pa urlaju 'alahu ekber'.

Te budalaštine o bratstvu i jedinstvu koje nam je Tito prodavao su daleka prošlost.

Potresli se muslimani zbog pada nadstrešnice u Vojvodini pa urlaju 'alahe ekber'.
Kad budes shvatio da postoje samo dve vrste ljudi: dobri i zli,mnoge stvari ce ti biti jasnije.
Do tada ces samo biti zrtva i marioneta beskrupuloznih manipulatora.

Potresli se muslimani zbog pada nadstrešnice u Vojvodini pa urlaju 'alahu ekber'.
Mržnja ubija.

ja kad sam tu pisao da su blokaderi vucicevi trojanci ciji je razlog postojanja da mu vrate rejting i ocvrsnu poziciju vi ste rekli a lupam..

kada se pogleda REZULTAT blokada dobijamo odprilike bas tu sliku

blokaderi pomogli vucicu da ucvrsti poziciju privatnih fakulteta (jerbo ljudi imaju strah da upisuju decu na drzavni jer nema garancije da ce biti nastave i zavrsavanja godine)

blokaderi su pomogli DA OBICAN narod koji je bio stranacki nezainteresovan da podrzi vucica kada se pokazalo sta ovi ludaci teroristi rade

itditd da ne nabrajam jer ce opet tu neki u masovno kmecanje :srecna:
Apsolutno se slazem.
Zgubidani su isli po direktivu kod dragog im predsednika.Sve su radili kako ne treba i trudili se da masovne proteste svedu na par idiota na ulici.

Šta ti znaš? Ona je supermoderator.
Tačno. Ni slučajno nisam žitelj zemlje Srbije, prepisujem sve što mi vođa kaže, jer mozak ne služi ničemu, obavezno gledam informer,zaposlila sam pola familije partijski, na kvarno muvam poluobrazovana i zarađujem i jako sam stručna za sve oblasti. Žao mi je što vam nema ovakve supermoderatorke :p @asketa i @miso6207

Tačno. Ni slučajno nisam žitelj zemlje Srbije, prepisujem sve što mi vođa kaže, jer mozak ne služi ničemu, obavezno gledam informer,zaposlila sam pola familije partijski, na kvarno muvam poluobrazovana i zarađujem i jako sam stručna za sve oblasti. Žao mi je što vam nema ovakve supermoderatorke :p @asketa i @miso6207
Kad ti kažeš...

U skoli sam bio prosjecan,sèbe smatram prosjecno inteligentnim Srbinom.Kada cujem pumpanje ,dinstanje... kontam kolika budala treba da budes da koristis te izraze.Umjesto da su zgubidani pricali o programu statreba da se radi u Srbiji,da se proziva Vucic zasto obavlja posao Premijera sa pozicije ppv i predsednika.Da ga prozivaju zasto smo na KiM izgubili sve i ostalo je samo da neki dzukac prizna druavu,da ga pitaju koji ce nam k expo,da nadju dobre ekonomiste i da oni iznesu sve lose poteze vuciceve samovolje.
Zgubidani su ipak ispod prosjecno inteligentni ljudi,jer su sami ugasili gradjanski bunt.

Treba biti beskicmenjak poput tebe pa se prilagoditi vremenu zmijoglavog diktatora Srbije, i navijati da ponovo djeca ubijaju drugu djecu po skolama, da se bespravno ruse naselja, da se javno sade plantaze marihuane u Jovanjici, da krovovi zeljeznickih stanica ubijaju gradjane, da se ubijaju moralni ljudi poput Olivera Ivanovica koji nece da sudjeluju u kriminalu, da se ubijaju malodobne djevojcice poput Danke Ilic,a da Aleks Musliu vodi istragu, da Kristijan Golubovic kao " Branko Kockica( dok je bio normalan) obilazi osnovne skole i da bude uzor djeci itd.

Zukorlicu starijem je botino najbolji prijatelj bio Vucicev mentor Seselj,Rasima je upravo zmijoglavi diktator postavio na celo Fk Partizan, ti pokusaji da opravdana nastojanja srudenata i gradjana Srbije da se rijese bolesne diktature Vucica i njegove poltonske stranacke sekte, okrenes na medjureligijsku mrznju su stari radikalski naivni fasisticki fazoni.

Ali mozes ovdje na Forumu ocito.

Back