Vučić: Imamo snimke, Miša Bačulov prolazi pored nadstrešnice pre nego što je pala

"Dobili smo snimke sa nadstrešnice, 3 sata pred pad nadstrešnice mi vidimo kako unezvereno šeta Miša Bačulov, a to nam niko nije rekao iz policije. Zašto to niko nije znao. Što nam niko nije rekao možda tu postoji neki trag? Zamislite da je istina da se nešto drugo dogodilo, kako ste vi znali već 2. šta se dogodilo bez veštačenja? Kako to da 11 meseci niko od nas ne zna da postoje snimci da se neka čudna lica vide? Na osnovu čega su zaključili da su oni već 2. novembra, dan posle nesreće znali šta je uzrok", upitao je Vučić.
https://www.b92.net/info/politika/1...-pored-nadstresnice-pre-nego-sto-je-pala/vest
"Zašto su pojedine strukture u državi krile sve ovo? Bilo je u redu da se to zna, da se pozove na razgovor, da svi drugi mogu to da vide."
Pogledajte prilog 1795886

Vide se cudna lica:lol:, da li je moguce?

Cudna lica prolaze i omadjijaju nadstresnicu da se sobali na ljude tri sata kasnije.

Mozda se vise i ne bih iznenadila da vitezovi od belih satora poveruju u zle misli koje imaju moc da uruse armaturu.

Занимљиво да ни Вучић

Da se i on, i svi ostali koji su eksploatosali nesreću ne bi li nekako preko nadstrešnice popeli u fotelje fino zatvore, zajedno sa ostalima, tj onima koji su eventualno profitirali, gurali da se stvar otvori pre nego što se pregleda u kom je stanju…
Опа, вучић да се затвори?
Морам да снимим ову поруку, да не нестане :mrgreen:

"Dobili smo snimke sa nadstrešnice, 3 sata pred pad nadstrešnice mi vidimo kako unezvereno šeta Miša Bačulov, a to nam niko nije rekao iz policije. Zašto to niko nije znao. Što nam niko nije rekao možda tu postoji neki trag? Zamislite da je istina da se nešto drugo dogodilo, kako ste vi znali već 2. šta se dogodilo bez veštačenja? Kako to da 11 meseci niko od nas ne zna da postoje snimci da se neka čudna lica vide? Na osnovu čega su zaključili da su oni već 2. novembra, dan posle nesreće znali šta je uzrok", upitao je Vučić.
https://www.b92.net/info/politika/1...-pored-nadstresnice-pre-nego-sto-je-pala/vest
"Zašto su pojedine strukture u državi krile sve ovo? Bilo je u redu da se to zna, da se pozove na razgovor, da svi drugi mogu to da vide."
moze li neko da zaustavi ovog ludaka!? Ovo zaista ide preko svake dozvoljene mere...uskoro ce poceti gradjanski rat

Napisao si da je prva četiri AV uradio,a nije tačno.Zašto pišeš neistine ovde?
Pogledajte prilog 1795899
Srbija nikad bliže NATO.
Vojvodinu je obećao Orbanu u zamenu za podršku, zato smo mi odjednom prijatelji sa njima, dok Orban nosi sal na kojem je Vojvodina u okvirima Madjarske.
Kosovo je otcepljeno, i predato Shiptarima, ušli smo u završnicu.
Vojska je go *****.
Dakle šta nije jasno?

Pa dobro, jeste malo cudno da nikad nije rekao o tome, a to se obicno prvo kaze, u neverici i stresu.

Opet, ne mora nista da znaci, ali treba istraziti.

S druge strane, mislim da Vucic nije taj koji to treba da objavljuje vec nadlezni organi, novine i sl., a on da se bavi svojim poslom.
On tvrdi u večerašnjem snimku da jeste govorio u emisijama kako je mogao biti ispod.

On tvrdi u večerašnjem snimku da jeste govorio u emisijama kako je mogao biti ispod.
Pa onda sta je u tome cudno? Mogao je svako da prodje tu iz bilo kojih razloga, a eto, ako je govorio jos o tome, onda meni bar nema nista cudno.

P.S. Nego Tihi pise da nikad to nije rekao, pa ja zato...uzimam zdravo za gotovo.

Ovo je ozbiljna klinički slučaj.

Da li je i vama čudno da Bačulov ovako nešto prećuti s'obzirom da je odmah digao frku, dovukao cisternu, demolirao gradsku kuću, a da ni jednom za 11 meseci nije spomenuo da je bio pre nesreće na stanici i da je mogao i on da bude žrtva? Morao bi ovo da objasni!
Vucic kaze da jeste.

A to je slučajno !
A to što je pala nastrešnica nije slučajno ?
Nadstresnicu su SNS mafijasi “renovirali” i NE, nije nenormalno da se na gradskom kolodvoru vidi bilo ko od njegovih gradjana.

Poslednja izmena od moderatora:

Back