Vučić: Imamo snimke, Miša Bačulov prolazi pored nadstrešnice pre nego što je pala

Mislim da u istoriji planete zemlje nije zabeleženo da se jedan čovek tako ruga sopstvenom narodu i žrtvama kojima je on lično kumovao...

744386_novi-sad_kf.webp
A gde ste bili kad je režim DS - LSDV spalio onu decu u novosadskoj diskoteci i kafiću ?

Postavlja se pitanje kome verovati ? Sedamnaestočlanom timu sudskih veštaka od kojih su 12 univerzitetski profesori ili tebi anonimnom korisniku foruma koji u svojih 4.142 poruka ništa pametno nije napisao.

Sudski vestaci nisu nadlezni niti mogu da kazu da li je ili nije pala zbog korupcije.
Oni mogu da kazu da li je pala zbog manje celika, ili vise betona ili ovog ili onog tehnickog razloga i to je to.

A dalje, sud treba da utvrdi kako je doslo do tog tehnickog razloga.
A sud to nesto traljavo radi.

Evo, tuzilastvo skontalo da je bilo korupcije, i nalozilo da se uhapse Toma Mona, Vesic i jos gomila balvana zbog pronevere 150 miliona dolara!!!

Dakle bilo je korupcije i to ogromne korupcije.

Sad, tvoja zlikovacka stranka kontrolise pravosudje pa je bagra na slobodi, ali nece jos dugo - kada oslobodimo pravosudje - svi ce na lepe robije 😊

A gde ste bili kad je režim DS - LSDV spalio onu decu u novosadskoj diskoteci i kafiću ?

Sad ne bi da izigravam đavoljeg advokata jer svi znaju šta mislim o toj plavo-žutoj ekipi 🤮 🤮 ali ta isto nezapamćena tragedija u Novom Sadu se desila ipak u diskoteci i privatnom prostoru za šta može da odgovara samo vlasnik tog prostora a ovo se desilo nasred železničke stanice i na javnom mestu za šta je vlast što gradska, što državna dužna da obezbedi svojim građanima bezbedno i slobodno kretanje.

Inače zašto Vučić nije pristao da ispuni zahteve studenata i da se sprovede nezavisna istraga je zato što ne samo da su neki ljudi iz vlasti učestvovali u rekonstrukciji te nadstrešnice (kao što znamo nije njemu problem nikog da žrtvuje zarad ostanka na vlasti) već između ostalog zato što su i neke strane firme učestvovale u rekonstrukciji toga pa bi to onda izbio i međunarodni skandal a on svakako ne želi da se zamera onima što ga drže na vlasti i njegovim kako ih on zove velikim prijateljima.

Verujem da je pala sa razloga navedenih u mišljenju 17-članog tima sudskih veštaka (jednoglasan zaključak) .To mišljenje isključuje i diverziju i korupciju kao uzroke pada nadstešnice.
Građevine padaju širom sveta ali se nigde od toga sem u Srbiji ne pravi političko pitanje.Zato što imamo opoziciju koja je toliko frustrirana porazima da pribegava i takvim podvalama i manipulacijima.
Пала са разлога !? Са ког разлога је пала? Је л' био неки висок разлог?
И хеликоптер пао СА разлога.
И неко страдао на наплатној рампи СА разлога.
А тај разлог ЈЕ СИСТЕМСКА КОРУПЦИЈА.

Sad ne bi da izigravam đavoljeg advokata jer svi znaju šta mislim o toj plavo-žutoj ekipi 🤮 🤮 ali ta isto nezapamćena tragedija u Novom Sadu se desila ipak u diskoteci i privatnom prostoru za šta može da odgovara samo vlasnik tog prostora a ovo se desilo nasred železničke stanice i na javnom mestu za šta je vlast što gradska, što državna dužna da obezbedi svojim građanima bezbedno i slobodno kretanje.

Inače zašto Vučić nije pristao da ispuni zahteve studenata i da se sprovede nezavisna istraga je zato što ne samo da su neki ljudi iz vlasti učestvovali u rekonstrukciji te nadstrešnice (kao što znamo nije njemu problem nikog da žrtvuje zarad ostanka na vlasti) već između ostalog zato što su i neke strane firme učestvovale u rekonstrukciji toga pa bi to onda izbio i međunarodni skandal a on svakako ne želi da se zamera onima što ga drže na vlasti i njegovim kako ih on zove velikim prijateljima.
Ko ti je rekao da vlasnik odgovara za stabilnost građevine ?

Пала са разлога !? Са ког разлога је пала? Је л' био неки висок разлог?
И хеликоптер пао СА разлога.
И неко страдао на наплатној рампи СА разлога.
А тај разлог ЈЕ СИСТЕМСКА КОРУПЦИЈА.
Ne znam zašto je pao helikopter,ne znam šta se dogodilo na naplatnoj rampi,ne znam zašto je Brnabićevoj plitka materica...
Moja poruka se odnosi na nadstrešnicu a ne na neke druge događaje.Ti događji koje pominješ nisu ni u kakvoj vezi sa padom nadstrešnice.Da ti mozak nije tako slabo razvijen i da nisi toliko dnevnopolitički ostrašćen i sam to mogao da vidiš i ne bi pisao takve gluposti.
Isto važi i za tebe

DJ 5ak

Ko ti je rekao da vlasnik odgovara za stabilnost građevine ?

Pa ako se baviš bilo kakvom vrstom ugostiteljstva dužan si da obezbediš bezbednost svojim gostima, sad naravno ne odgovaraš ako neko dođe sa strane i upuca gosta dok je tu ili ga izbode nožem ali ti kao vlasnik moraš da ispuniš sve bezbedonosne i sanitarne propise kako bi se bavio tom delatnošću, ne znam zna se koliko ljudi može da stane u toliki i toliki prostor, koliko ne znam plafon mora da bude visok, koliko aparata za gašenje požara moraš da imaš (i na koliko treba da budu raspoređeni), da moraš da imaš ispravne instalacije, koliko mokrih čvorova moraš da imaš, itd, itd i za takve propusti odgovoran si ti kao vlasnik.

E vidiš to nije u redu, taj način na koji deliš narod.I ja imam loše mišljenje o ljudima koji stoje na onim mestima gde nije ni normalno a ni dozvoljeno da se stoji.
Ali ih ne nazivam IMITACIJOM naroda.
To je deo naroda sumnjivog psihičkog stanja,jer NIJE NORMALNO da stoje na mestima gde prolaze automobili,niti je normalno da trče pred iste sa namerom da ih onemoguće da prođu.Nije nam mesto na putu,tamo prolaze vozila i može doći do tragedije.Pa to su nas roditelji učili dok smo bili deca,zar ne?
Радашине, Вучићу су пуна уста народа, а од платоа испред Скупштине и Пионирског Парка нашравио је ругло, у коме се налазе неки сумњиви типуси, који НИКАКО не могу да представљају наш народ. И кад неко каже да "народ тражи да се испита ...", то је лажно позивање на народ, после чега се, као по команди,јављају његови, из његовог народа, да играју улогу народа. Он је већ поделио улоге, ја само констатујем да један број људи пристаје да игра улогу "народа", значи, имитација народа.

Pa ako se baviš bilo kakvom vrstom ugostiteljstva dužan si da obezbediš bezbednost svojim gostima, sad naravno ne odgovaraš ako neko dođe sa strane i upuca gosta dok je tu ili ga izbode nožem ali ti kao vlasnik moraš da ispuniš sve bezbedonosne i sanitarne propise kako bi se bavio tom delatnošću, ne znam zna se koliko ljudi može da stane u toliki i toliki prostor, koliko ne znam plafon mora da bude visok, koliko aparata za gašenje požara moraš da imaš (i na koliko treba da budu raspoređeni), da moraš da imaš ispravne instalacije, koliko mokrih čvorova moraš da imaš, itd, itd i za takve propusti odgovoran si ti kao vlasnik.
Cela stvar je mnogo komplesnija i istovremeno i mnogo jednostavnija.Suštinski nema nikakve razlike u pogledu odgovornosti vlasnika objekata u privatnoj i u javnoj svojini.Vlasnik nije dužan da poznaje statitku konstrukcija.Ogromna većina vlasnika građevinskih objekata nema pojma o tome.Vlasnik može biti i dete staro svega nekoliko dana.Odgovornost pada na ovlašćena stručna lica - projektante i dr
S obzirom da je u slaučaju nadstrenica posao poveren ovlašćenim projektantima i ovlašćenom izvođaču radova,naručilac posla ili predstavnik vlasnika objekta - vlada ili Vučić naravno nisu odgovorni.Odgovorni su oni koje zakon smatra odgovornima.

Cela stvar je mnogo komplesnija i istovremeno i mnogo jednostavnija.Suštinski nema nikakve razlike u pogledu odgovornosti vlasnika objekata u privatnoj i u javnoj svojini.Vlasnik nije dužan da poznaje statitku konstrukcija.Ogromna većina vlasnika građevinskih objekata nema pojma o tome.Vlasnik može biti i dete staro svega nekoliko dana.Odgovornost pada na ovlašćena stručna lica - projektante i dr
S obzirom da je u slaučaju nadstrenica posao poveren ovlašćenim projektantima i ovlašćenom izvođaču radova,naručilac posla ili predstavnik vlasnika objekta - vlada ili Vučić naravno nisu odgovorni.Odgovorni su oni koje zakon smatra odgovornima.

Itekako su odgovorni jer brojni ljudi iz vlasti su učestvovali u tome i ugrađivali se, a što se tiče izvođača radova jasno je da takve krupne poslove može da dobije samo neko ko je njihov ili ko je makar u dilu sa njima (slično kao recimo i za asfaltiranje puteva) bilo direktno i neformalnim putem bilo kroz neke nameštene tendere.

Ne znam zašto je pao helikopter,ne znam šta se dogodilo na naplatnoj rampi,ne znam zašto je Brnabićevoj plitka materica...
Moja poruka se odnosi na nadstrešnicu a ne na neke druge događaje.Ti događji koje pominješ nisu ni u kakvoj vezi sa padom nadstrešnice.Da ti mozak nije tako slabo razvijen i da nisi toliko dnevnopolitički ostrašćen i sam to mogao da vidiš i ne bi pisao takve gluposti.
Isto važi i za tebe

DJ 5ak

Прво, нисам говорио о теби, него о заташкаваним случајевима.
Друго, нисам ни поменуо Ану Брнабић.
Треће, могао бих овде на напишем трактат о корупцији, али би то био текст на више страна.
Четврто, нисам острашћен, него информисан из више разних извора и знам да оваква Вучићева подметачина не би прошла ни на ком независном суду.
Пето, не каже се 'са разлога', него 'због разлога'.

Радашине, Вучићу су пуна уста народа, а од платоа испред Скупштине и Пионирског Парка нашравио је ругло, у коме се налазе неки сумњиви типуси, који НИКАКО не могу да представљају наш народ. И кад неко каже да "народ тражи да се испита ...", то је лажно позивање на народ, после чега се, као по команди,јављају његови, из његовог народа, да играју улогу народа. Он је већ поделио улоге, ја само констатујем да један број људи пристаје да игра улогу "народа", значи, имитација народа.
Ne možeš tako,rekao sam ti već,nema naši njegovi...Narod je jedan.

Прво, нисам говорио о теби, него о заташкаваним случајевима.
Друго, нисам ни поменуо Ану Брнабић.
Треће, могао бих овде на напишем трактат о корупцији, али би то био текст на више страна.
Четврто, нисам острашћен, него информисан из више разних извора и знам да оваква Вучићева подметачина не би прошла ни на ком независном суду.
Пето, не каже се 'са разлога', него 'због разлога'.
Glup čovek piše glupe poruke.Ništa neočekivano.

"Dobili smo snimke sa nadstrešnice, 3 sata pred pad nadstrešnice mi vidimo kako unezvereno šeta Miša Bačulov, a to nam niko nije rekao iz policije. Zašto to niko nije znao. Što nam niko nije rekao možda tu postoji neki trag? Zamislite da je istina da se nešto drugo dogodilo, kako ste vi znali već 2. šta se dogodilo bez veštačenja? Kako to da 11 meseci niko od nas ne zna da postoje snimci da se neka čudna lica vide? Na osnovu čega su zaključili da su oni već 2. novembra, dan posle nesreće znali šta je uzrok", upitao je Vučić.
https://www.b92.net/info/politika/1...-pored-nadstresnice-pre-nego-sto-je-pala/vest
"Zašto su pojedine strukture u državi krile sve ovo? Bilo je u redu da se to zna, da se pozove na razgovor, da svi drugi mogu to da vide."
Pogledajte prilog 1795886
Vučić je nervozan....

Itekako su odgovorni jer brojni ljudi iz vlasti su učestvovali u tome i ugrađivali se, a što se tiče izvođača radova jasno je da takve krupne poslove može da dobije samo neko ko je njihov ili ko je makar u dilu sa njima (slično kao recimo i za asfaltiranje puteva) bilo direktno i neformalnim putem bilo kroz neke nameštene tendere.
Govorimo o uzrocima pada nadstrešenice a s tim ugrađivanje nije ni u kakvoj vezi.Posao rekonstrukcije-renoviranja ŽS Novi Sad dobila je kineska kompanija.Kompanija države koja kreditira taj projekat.
Da li su aktuelni vlastodršci odgovorni za neke druge nedozvoljene radnje sa padom nadstrešnice nema nikakve veze.Ti polaziš od pretpostavke da bi ti u hipotetičkoj situaciji da možeš da kradeš krao i projektuješ tu pretpostavku na one koji jesu u u takvoj poziciji.U osnovi je ta pretpostavka tačna međutim mi ovde govorimo o uzrocima pada nadstrešnice koji sa korupcijom nisu ni u kakvoj vezi.
Vučićeva insinuaciju u pogledu gospodina Barčulova i narativ o korupciji kao uzroku koji je doveo do pada nadstrešnice jesu kao što sam napisao dve strane iste medalje.

Zašto Miša da se dokazuje na sudu? Valjda je teret dokazivanja nad onim koji iznosi optužbu. Vi lojalisti ste zaista svi teški bezmozgaši
Ako postoji osnovana sumnja da je ovaj u nešto umešan zato postoji istraga, a ne da predsednik jedne države brže bolje izlazi na televiziji da bi obelodanio narodu kako je njegov politički protivnik prošao pored železničke stanice.
Koliko vidim za ovih 11 meseci svi su krivi za pad nastrešnice samo vladajući režim koji je vršio rekonstrukciju stanice nije kriv.

Ниси разумео.

- Jos samo da nadje snimak 2 minuta sa naplatne rampe...
- Pa jos da u Hit Shitu pusti snimak ko je nokautirao žandara ispred RTS-a...

Itd...

...

Јел? Много си паметан. Да Вучић ради за вас па да га стрељате? Неће моћи. Морате и ви мало да мрднете а не само да лапрдате.

Back