Vučić: Imamo snimke, Miša Bačulov prolazi pored nadstrešnice pre nego što je pala

Али шта снимак значи, ништа?Прошао крај надстрешнице.
Шта као активирао нешто, мислим глупо ми је износити овакве ствари без било каквих доказа.Вучић није уредник жуте штампе већ предсједник државе.Шта добија са оваквим стварим осим што слуђује већ слуђен народ.
Разводањава предмет надстрешница умјесто да каже јасно и гласно ја као предсједник државе ћу се потрудити максимално колико је у мојој моћи да одговорни одговорају.Шта је са истраге Тужилаштва, докле се дошло?Прошло је довољно времена да се види ко ту шта и због чега.

1000040817.jpg

Нови Сад је три и по улице, шта значи то што је неко прошао пешке туда.

Много је мизеран овај режим. Мизерни су и они којима се обраћају оваквим саопштењима. Депримантно је мислити на најгоре људе на свету.
ti zivis u neposrednoj blizini sotone i znas njegove metode ..........koje on naziva hibridni rat. A glavno oruzje u tom hibridnom ratu su oni sa IQ ispod 30.
Nazalost, jos uvek takvi preovladjuju u mnogim zemljama pa zato jos uvek i imamo ratove, obojene revolucije...............po svetu.

Али шта снимак значи, ништа?Прошао крај надстрешнице.
Шта као активирао нешто, мислим глупо ми је износити овакве ствари без било каквих доказа.Вучић није уредник жуте штампе већ предсједник државе.Шта добија са оваквим стварим осим што слуђује већ слуђен народ.
Разводањава предмет надстрешница умјесто да каже јасно и гласно ја као предсједник државе ћу се потрудити максимално колико је у мојој моћи да одговорни одговорају.Шта је са истраге Тужилаштва, докле се дошло?Прошло је довољно времена да се види ко ту шта и због чега.
Rekao bi on…Ali on je i sam umesan u tu koruptivnu rabotu.

Ja samo znam da neko...(pogadjaj ko...) pokusava da kontrolise skandiranje na tribini...
I da taj neko... ne zali resursa (a ocigledno ni zrtava...) u tom pokusaju...

Do te mere je taj kompleks isao da je sj.ebao i Kosarkasku reprezentaciju...

Ko je poslao BELI KOMBI u Visnjicku banju (gde je ubijena slucajno zatecena žena) sa krdom motkama opremljenih huligana...
I zasto taj kombi jos nije nadjen...nije fico u pitanju i ima ga na snimcima...?

...
Ja sam razumeo blokadercici, da je doslo do obracuna solakovih batinasa oko podele teritorije na blokadicama za dilovanje droge medju okupljenjima. Tako se prica , e sad... ko je kome na blokadicama preuzeo teritoriju gde su lazni studenti i ko je od koga sta kupovao , to ne znam..

Koje dokaze? Da se Baculov kao majmun u po' bela dana uzverao na nadstresnicu zeleznicke stanice koju je opasao dinamitom i mirno odsetao dalje.

Ili je frljnuo madjiju u prolazu...nema trece.
Video ga ja kako razvlači kablove po krovu nadstrešnice i seča sa brusilicom španere , kad ih je posekao onda je drndao hiltijem jedno par sati oko utega kako bi se izvukle iz betone , a da bi ubrzao proces tukao je macolom po njima :namcor:
Šta smo skrivili Bogu da imamo takvu kretenčinu od predsednika države :fdlan:
Evo kod mene na NBGD-u grebu i asfaltiraju ulce gde se vojska kao luda Nasta vrtela u krug nedelju dana sa sve mehanizacijom , ne bi li ispunila hir jednom bolesniku . Zajebavaju narod sa prevozom već 2 meseca
Valda su odatle otšli " Kad se vojska na kosovo vrati " Sa čime sludjuju narod već godinama dok Vučić razdragano u pozadini vršio izdaju i predaju Kosova , a prostodušni narod misli da Vučić ima neki plan da vrati Kosovo na blic-krig sa jakom vojskom :hahaha:
Zanima me koliki će biti račun za te popravke !?
Niko nikada u istoriji Srbije nije izlagao Srbe i izvredjao intelegenciju Srba kao aleksandar Vučić 🤬

Back