Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 25.854
Kakva bruka i laž..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
вучић се пита зашто је тужилаштво тражило видео снимке са места где се десила несрећа?"Dana 02.11.2024, viši javni tužilac u Novom Sadu, Aleksandar Amidžić, izdate su dve naredbe o izuzimanju snimaka. Na prvoj naredbi, traži se izuzimanje od 11 do 13 časova, a na drugoj od 11.50 do 12 časova. Naše pitanje je zašto je to uređeno? Što nas niko nije obavestio o oveme?", otkrio je Vučić.
joj sta doziveste da vam perjanicu blokaderstva vucic podhebava da je glup
Kako niko ne primećuje da su na snimku svi u jaknama što
je i normalno jer je novembar,samo je Bačulov u majičici i farmerkama
kao da je juli mesec.Mislim da je ovo neka montaža.
Radi montaže.Danas je lako izmontirati svašta.zasto je tuzilastvo sakrilo snimke nadzornih kamera pre nesrece?
Video ga ja kako razvlači kablove po krovu nadstrešnice i seča sa brusilicom španere , kad ih je posekao onda je drndao hiltijem jedno par sati oko utega kako bi se izvukle iz betone , a da bi ubrzao proces tukao je macolom po njima
Šta smo skrivili Bogu da imamo takvu kretenčinu od predsednika države
Evo kod mene na NBGD-u grebu i asfaltiraju ulce gde se vojska kao luda Nasta vrtela u krug nedelju dana sa sve mehanizacijom , ne bi li ispunila hir jednom bolesniku . Zajebavaju narod sa prevozom već 2 meseca
Valda su odatle otšli " Kad se vojska na kosovo vrati " Sa čime sludjuju narod već godinama dok Vučić razdragano u pozadini vršio izdaju i predaju Kosova , a prostodušni narod misli da Vučić ima neki plan da vrati Kosovo na blic-krig sa jakom vojskom
Zanima me koliki će biti račun za te popravke !?
Niko nikada u istoriji Srbije nije izlagao Srbe i izvredjao intelegenciju Srba kao aleksandar Vučić![]()
Ja sam danas video jednog u kratkim rukavima a još je hladnije dok smo svi mi ostali bili u jaknama. Neki su drugačiji.Kako niko ne primećuje da su na snimku svi u jaknama što
je i normalno jer je novembar,samo je Bačulov u majičici i farmerkama
kao da je juli mesec.Mislim da je ovo neka montaža.
За овакве лажи би се у озбиљним земљама одговарало.zasto je tuzilastvo sakrilo snimke nadzornih kamera pre nesrece?
Svejedno je čudno.Ja sam danas video jednog u kratkim rukavima a još je hladnije dok smo svi mi ostali bili u jaknama. Neki su drugačiji.
Pogledajte prilog 1796198
Ako neko renovira most i zbog korupcije projekat ne odradi kako treba, isti se srusi i pogine 16 ljudi; oni to nisu uradili da bi ljudi poginuli ali je uzrok isti i treba da dobiju dozivotnu robiju.Čekaj bre, Mila tvrdi da su Esenesovci namerno pobili narod pod nastrešnicom,
da tu nema slučajnosti.
A uradili su to zbog para, kažu stručno razmatrajući situaciju.
За овакве лажи би се у озбиљним земљама одговарало.
Наравно да тужилаштво није сакрило снимке, напротив, ти снимци су уврштени у доказни материјал. Имаш и саопштење на сајту ВЈТ.
Осим тога, јавни тужилац Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду је наредио правном лицу ЈГСП “Нови Сад” изузимање видео снимака са свих безбедносних камера које покривају улазни плато Железничке станице у Новом Саду. Наложено је изузимање рачунара из Железничке станице у Новом Саду преко којих се врши видео надзор.
https://novisad.vjt.rs/aktuelnosti/14-7-2025-saopstenje-za-javnost-2
Једини ко је сакривао снимке је вучић који је сакрио два минута снимка из Дољевца.