Vršnjačko nasilje

Da li da jednog po jednog izdvojim? Ili da to uradim pred svima?
Не бирај ситуацију него реагуј у свакој ситуацији у којој се нађеш, само реагуј, пружај отпор како год ти воља, само узвраћај, не штеди. Кад су у групи урлај да ћеш их поклати, слободно, нек се запитају бар.

Ово је потпуно добар савет - обратити се некоме !
Не крити злостављаче !!!

И ово је добро што си се нама, значи јавности, обратио !
То је први и то велики корак !

Ми сви баштинимо ту кукавичку психу јатака,
вековима је то утискано у наше гене.

Хајдук ти дође у кућу, узме ти све - ти ћутиш,
још га хвалиш и деца уче у школама да су хајдуци бранили народ !

Хахахахахахах ..........
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Уствари тужно !
:bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:
Zašto je dobar? Da tražim od nekoga da me brani? Da tražim od nekoga da me zaštiti? Zar necu sutra biti spremniji čovjek, ako krenem da sam rješavam probleme?

Zašto misliš da je bolje bez tehnike?

Па ти немаш технику, никада ништа ниси тренирао, нити си се са братом по кући млатио !
Према томе ти си неко ко није свестан својих шибаџијских способности
и за почетак млати рукама као да те напао рој пчела,
па ако си таленат - тим горе по противника !

Svjestan sam toga, ali nisu sami, jako rjetko su sami.

Изазови понос код једног од њих,
реци му: "ае ти сам навали !"

Пази сад
и да добијеш батине - после тога ће да те цене !

И никада више те неће нападати у групи !!!

Šta misliš da je dobro onda da iskoristim kao oružje?

Шта до'ватиш ...

Mogu li da napadnem na času? Pošto znaju da me udaraju i na času.

Најбоље !

Zašto je dobar? Da tražim od nekoga da me brani? Da tražim od nekoga da me zaštiti? ...

Немој ти да тражиш ни од кога да те брани !
Добар јатак је лојалан силеџији !

Само силеџија сме да дође у друштву, ти мораш бити сам !
Срећно јатаче ...

:bye::bye::bye:

Zašto je dobar? Da tražim od nekoga da me brani? Da tražim od nekoga da me zaštiti? Zar necu sutra biti spremniji čovjek, ako krenem da sam rješavam probleme?
Сам си, а њих је више. Чак и да их није више, томе служе органи реда и институције, да одржавају ред и мир. Иначе бисмо и даље водили међусобне сукобе из освете и сл. Једно је бранити се на лицу места кад те затекну, друго је обратити се за помоћ кад имаш прилику. Најбоља одбрана би било да побегнеш, али сумњам да ти је то могуће кад те окруже мајмуни. Нема ничег срамотног или понижавајућег у томе да потражиш помоћ.

Па ти немаш технику, никада ништа ниси тренирао, нити си се са братом по кући млатио !
Према томе ти си неко ко није свестан својих шибаџијских способности
и за почетак млати рукама као да те напао рој пчела,
па ако си таленат - тим горе по противника !
Svako zna osnove boksa,nije teško izvesti direkt,krose,aperkat,zar ne?
Шта до'ватиш ...
Meni nije problem uzeti oružje od kuće,zato te pitam,a u učionici,mislim da je najbolje uzeti i baciti stolicu kao oružje.I sta misliš, da li da sutra odem u školu?

Сам си, а њих је више. Чак и да их није више, томе служе органи реда и институције, да одржавају ред и мир. Иначе бисмо и даље водили међусобне сукобе из освете и сл. Једно је бранити се на лицу места кад те затекну, друго је обратити се за помоћ кад имаш прилику. Најбоља одбрана би било да побегнеш, али сумњам да ти је то могуће кад те окруже мајмуни. Нема ничег срамотног или понижавајућег у томе да потражиш помоћ.
Misliš da trčim od njih? Stvarno bih se osramotio.

Misliš da trčim od njih? Stvarno bih se osramotio.
Ма каква срамота, сваки професионални борац ће ти рећи да бежиш ако је могуће кад те напада више њих или један с оружјем. Ако немају обичај да те туку прејако него само више да те понизе, онда слободно остани и у напад, али буди спреман да те угазе у том случају.

Ма каква срамота, сваки професионални борац ће ти рећи да бежиш ако је могуће кад те напада више њих или један с оружјем. Ако немају обичај да те туку прејако него само више да те понизе, онда слободно остани и у напад, али буди спреман да те угазе у том случају.
Dobro, ali ako pobjegnem, kako cu se vratiti od srama? Svaki profesionalni borac je to govorio za ljude na ulici koje vjerovatno nikada nećeš vidjeti u govoru. I u drugom slučaju, zašto da napadnem, ako će me ugaziti, onda neću moći pred oči roditelja. Zar nije bolje da ih uklonim jednog po jednog, prije nego što ce oni ukloniti mene?

Zar nisi shvatio već? Sutra mi je skola, napasce me def.,ne pomaze mi nista da se sad bacam po travi.
Prijavi direktoru da te saceka skolski policajac,ili nek te roditelji doprate u skolu.Sta bi ti da resis duzi problem za noc.To si trebao ranije razmisljati.Da si ranije prijavio te probleme,dosad bi i naucio da se branis,a ono sto smo pisali jednog po jednog,napravi im sacekusu i izudaraj.Moras pobediti samog sebe i strah.

Meni nije problem uzeti oružje od kuće,zato te pitam,a u učionici,mislim da je najbolje uzeti i baciti stolicu kao oružje.
I sta misliš, da li da sutra odem u školu?
Ako se plašiš odlaska u školu odmah potraži pomoć od roditelja, nastavnika, direktora škole, psihologa...prvo reci roditeljima pa obiđite i ostale zajedno. Ne smeš se praviti kao da se ništa ne dešava, jer se dešava, zagorčavaju ti život, plašiš se odlaska u školu.

Nasilje nije normalno, i ne treba da se trpi. Pokaži im da to nećeš više da tolerišeš.
Ni oni nisu sami, nego su u grupi. Udruži se i ti, prvo sa roditeljima koji te vole i brinu se za tebe, onda sa osobljem iz škole čija je obaveza da vode računa o svakom učeniku. Nasilje prema tebi je greška i nastavnika, nemoguće je da to ne primećuju. Treba ih suočiti sa problemom koji postoji.

Dobro, ali ako pobjegnem, kako cu se vratiti od srama? Svaki profesionalni borac je to govorio za ljude na ulici koje vjerovatno nikada nećeš vidjeti u govoru. I u drugom slučaju, zašto da napadnem, ako će me ugaziti, onda neću moći pred oči roditelja. Zar nije bolje da ih uklonim jednog po jednog, prije nego što ce oni ukloniti mene?
Па ако мислиш да их побијеш, то је већ друга прича, ту се не бих мешао, али не бих ти то ни саветовао, да себи живот упропастиш због неких дебила из школе.

Prijavi direktoru da te saceka skolski policajac,ili nek te roditelji doprate u skolu.Sta bi ti da resis duzi problem za noc.To si trebao ranije razmisljati.Da si ranije prijavio te probleme,dosad bi i naucio da se branis,a ono sto smo pisali jednog po jednog,napravi im sacekusu i izudaraj.Moras pobediti samog sebe i strah.
Smislicu nešto da ne idem u skolu ova dva dana.Pa cu spojiti sa vikendom.Mislim da je to dovoljno vremena da razradim neki plan.

Ako se plašiš odlaska u školu odmah potraži pomoć od roditelja, nastavnika, direktora škole, psihologa...prvo reci roditeljima pa obiđite i ostale zajedno. Ne smeš se praviti kao da se ništa ne dešava, jer se dešava, zagorčavaju ti život, plašiš se odlaska u školu.

Nasilje nije normalno, i ne treba da se trpi. Pokaži im da to nećeš više da tolerišeš.
Ni oni nisu sami, nego su u grupi. Udruži se i ti, prvo sa roditeljima koji te vole i brinu se za tebe, onda sa osobljem iz škole čija je obaveza da vode računa o svakom učeniku. Nasilje prema tebi je greška i nastavnika, nemoguće je da to ne primećuju. Treba ih suočiti sa problemom koji postoji.
Gledali bi me svi drugačije, zato necu da govorim drugima. A i nekako mi je neshvatljivo, da neko rješava probleme drugoga.

Smislicu nešto da ne idem u skolu ova dva dana.Pa cu spojiti sa vikendom.Mislim da je to dovoljno vremena da razradim neki plan.
Mozda je i to bolje,ali razmisli dobro,jer ne mozes to ubuduce stalno odbacivati.zato sam ti i rekao da popricas otvoreno sa trenerom.verovatno bi ti dao neke momke da te pripaze za neko vreme dok ne stanes na svoje noge.Posto nemas ni jednog drugara da ti pomogne.

Па ако мислиш да их побијеш, то је већ друга прича, ту се не бих мешао, али не бих ти то ни саветовао, да себи живот упропастиш због неких дебила из школе.
Pa ne bih volio da ih ubijem, bar onesposobi, bacim u komu, ne bih volio da dođu sljedeći dan opet u skolu.

Нема шта да одлажеш и разрађујеш, причај сад одмах с оцем и отворено све реци како јесте. Не треба да му плачеш него да се обратиш за помоћ. Замисли да теби твоје дете дође и пожали се, како би се осећао и шта би урадио, тако би и твој отац. Отићи ће с тобом сутра код директора право и рашчистиће то. Школа ће позвати родитеље тих мајмуна и све ће се решити.

Mozda je i to bolje,ali razmisli dobro,jer ne mozes to ubuduce stalno odbacivati.zato sam ti i rekao da popricas otvoreno sa trenerom.verovatno bi ti dao neke momke da te pripaze za neko vreme dok ne stanes na svoje noge.Posto nemas ni jednog drugara da ti pomogne.
Kako misliš da stanem na noge? Moram li da to rješim šakama? Zar nije lakše uzeti "pomocno sredstvo"? Lakse bi se odvijao sukob. A i ne treba da treniram dug period.

Back