"Voliš li je?"

Jeste, zato je mesec prenaseljen
nego
uopshte nije lako biti mushkarac sa ljubavnim jadima
niko te ne shvata ozbiljno
i niko neche da zna koliko je teshko
neprijatno im
nauchili su da mushkarci nemaju osechanja i da
ne plachu
ali to nije istina, mnogo im je tezze
nego nama zzenama
jer se tezze vezzu, tezze otvore
i kada stvari krenu naopako
srushi im se ceo svet
a svi okrechu glavu....

skroz tacno!
jedino sto ne priznajem da im je teze nego ovoj zeni:manikir:
(it's me:p

Pa da, problem se ne reshi tako
problem se reshi ovako:
Prvo taj mushkarac treba da sedne i dobro razmisli shta mu je rekla zashto
pa da se ne sazzaljeva vech da pokusha da shvati
jer
ako je rekla zashto onda je to u nadi da che on razumeti i to promeniti
Razocharaju se zzene kada mushkarci to shvate kao kritiku a zapravo je
putokaz
kako da poprave stvar i da opet bude sve lepo
pa ako ne shvata shta je mislila, treba nazvati i rechi
hochu da popravim, ali ne razumem
SHTA tachno treba da uradim da tuga prodje.

steta samo sto je to zenam onoliko jasno, koliko muskarcima nije..
ili, jasno jednoj strani, koliko drugoj nije :(

volim je

a za pilence

1220_45b4e8ee6cd12.jpg

e pa ne moze to tako..
dobijem milku za utehu..
i utesim se...jer, znak paznje, i preko reda..
kad onda, svako moze da dobije - a da se nije ni blizu uziveo u musko - zenske jade..
:(

pa da...zato pazim kada mi se neshto lepo desi, ili objavim odjednom svima ili kazzem samo ukratko shta je bilo....da ne propadne....josh ako nedajbozze neko lupi nekakav glupav komentar na sve to, mogu da se smorim toliko da mi nije ni vazzno shto mi se desilo neshto lepo.

uvek se nadje neko sa glupavim komentarom (i to u boljem slucaju. inace, to je obicno odredjivanje kako neko, drugi, svi - treba da zive svoj zivot. i uvek od nekog ko nije ostvario svoj.)
ne smori me toliko koliko me nervira. i koliko mislim da je stetno..:(

:confused:
Eto... kao što rekoh, opet hipodrom :lol:
Idemo... kladionica ;)

moram da nadjem nacin da ispravim propust...tj, pre nesto suprotno od propusta - visak sebe na "sisama":lol:
a kad smo kod tema, cudo nisi ti postavio onu sa vadjenjem kobasice..
i sta je to sa ljudima?!:( jel se ni tebi ne svidja moj konjic:(:(
onaj dog valjda voli pse; pa ako stavim kucu za avatar, i nanizem desetak postova...mozda bolje prodjem...kad budem asocirala na trke pasa - ako to postoji uopste..:confused:

ajmo malo generalizacije.....zene se lakse zaljubljuju...u isto vreme, mnogo pricaju i lakse se rasterete problema, tih famoznih ljubavnih...a muskarci kad se zaljube (a to mngo tesko ide) sve probleme skupljaju u sebe i posle pate kao patike....nekako mislim da je muskarac tezi u zaljubljivanju ali veci u volenju i veci u patnji.....zene su ipak nekako cvrsce....:)

E sad...
Ne znam za muške, ali znam da ja nikad ne pričam.. ni kad se zaljubim, ni kad imam problema u vezi, ni kad je sve ultra/sega/mega i sve super kul...
I znam da je to, npr. loše, ali takva sam, ne pričam ni o bilo čemu drugom u svom životu.. pogotovo ne o problemima..
Imam drugaricu koja meni sve govori o njenoj vezi i meni je to ok, mislim, saslušam je, a savete svejedno ne delim... ne znam šta htedoh reći zapravo.. :)

E sad...
Ne znam za muške, ali znam da ja nikad ne pričam.. ni kad se zaljubim, ni kad imam problema u vezi, ni kad je sve ultra/sega/mega i sve super kul...
I znam da je to, npr. loše, ali takva sam, ne pričam ni o bilo čemu drugom u svom životu.. pogotovo ne o problemima..
Imam drugaricu koja meni sve govori o njenoj vezi i meni je to ok, mislim, saslušam je, a savete svejedno ne delim... ne znam šta htedoh reći zapravo.. :)

:worth: mozda nije dobro ali je cool...i ja bih volela nekad da se obuzdam i da sve ne izlaprdam....:eek:

Pretpostavljam da se radi o karakteru osobe, mislim, kao tipu osobe... pre nego o polu..
Jer znam i muškarce koji baš vole da pričaju... ono, o svemu.. ne samo da se hvale, nego i kad ne ide sve kako treba... a opet, dokaz sam da ima i nas ćutljivijih.. :)

meni se moj najbolji drug jadao. kad su mu lomile srce i penis:). sve mi pricao.
e sad je smiren uz divnu zenu i decicu i srecna sam kad gledam kako je ispunio svoj zivot u svim aspektima. posao koji voli, zena koju voli, deca, kucica u cvecu....

Back