Da li je tudje sladje?

Na poslu je dosla djevojka ,ima 20 godina na probni rad ,fantasticno izgleda ,model visoka duga plava kosa vitka, lijepa itd top i hoce sa svima i uvijek, nije bitno da li star mlad ,ruzan lijep i kad se ih je 5 odradila da pitas opet hoce ,sve u radno vrijeme. Dva braka pukla zbog nje ,dva najbolja druga se posvadjala zbog nje i svasta nesto , haos u firmi a svi isto pricali kao i ti i neki ozenjeni 30 godina ,ja nisam bio da njom i ja ne valjam :) i to Holandjani koji su daleko mirniji od nas ,kod nas bi rat izbio u firmi ,kao sto sam napisao veoma naivno je to gledanje crno bijelo.
I ti bi bio sa nekom koja je sa pola firme bila? To je tako gadno, da nemam reci.

Na poslu je dosla djevojka ,ima 20 godina na probni rad ,fantasticno izgleda ,model visoka duga plava kosa vitka, lijepa itd top i hoce sa svima i uvijek, nije bitno da li star mlad ,ruzan lijep i kad se ih je 5 odradila da pitas opet hoce ,sve u radno vrijeme. Dva braka pukla zbog nje ,dva najbolja druga se posvadjala zbog nje i svasta nesto , haos u firmi a svi isto pricali kao i ti i neki ozenjeni 30 godina ,ja nisam bio da njom i ja ne valjam :) i to Holandjani koji su daleko mirniji od nas ,kod nas bi rat izbio u firmi ,kao sto sam napisao veoma naivno je to gledanje crno bijelo.
imas kontakt? Pitam za druga

Ko ima dosledan stav uprkos iskušenjima njemu se može odati neko priznanje. A ljudi koji nikad nisu bili ni u približnoj situaciji da prevare obično najviše osudjuju a u stvari su samo malo zavidni. Koja bre žena može da odoli nekom frajeru koji je kao iz njenih snova i još je startuje ili koji muškarac može da odoli nekoj prelepoj ženi koja ga toliko pali da sva krv ode dole i mozak samo misli na seks a ona još raspoložena za sve. Svakome može da se desi ukoliko se nadje u adekvatnoj situaciji. Većina se nije našla pa misli da ne bi nikada. Mali broj žena ili muškaraca odoli teškom izazovu.

Nisam hteo da remetim, za mene, nekako, nadahnutiji, uzviseniji nacin pisanja, kao da citam pasuse sa stranica dobrih romana, sa svojim mediokritetskim pisanijama, ali... moram da priupitam iskusnije i vestije...

Zasto niko nije uzeo kao mogucnost za konstantno nosenja rukavica, i gde im mesto nije, to sto je zaboravio da skine burmu sa prsta?!

Krenuo u "stetu", ali se setio da je zaboravio da skine burmu. A cesto se burma ne skida nas tako lako, pa nije mogao da neprimetno i na brzinu svuce rukavice i skine burmu...?! Pa ostade sa rukavicama u zatvorenom prostoru, nepljeskajuci da ne bi skretao paznju na svoju...ludost...

Ko ima dosledan stav uprkos iskušenjima njemu se može odati neko priznanje. A ljudi koji nikad nisu bili ni u približnoj situaciji da prevare obično najviše osudjuju a u stvari su samo malo zavidni. Koja bre žena može da odoli nekom frajeru koji je kao iz njenih snova i još je startuje ili koji muškarac može da odoli nekoj prelepoj ženi koja ga toliko pali da sva krv ode dole i mozak samo misli na seks a ona još raspoložena za sve. Svakome može da se desi ukoliko se nadje u adekvatnoj situaciji. Većina se nije našla pa misli da ne bi nikada. Mali broj žena ili muškaraca odoli teškom izazovu.
Дупли Џони и његово бесрамно промовисање и константно проналажење изговора за варање. Ако ниси могао да одолиш искушењима, онда барем ћути, не правдај варање и немој да се толико браниш од наводно злих људи који тебе тако јадног осуђују.

Poslednja izmena od moderatora:
Дупли Џони и његово бесрамно промовисање и константно проналажење изговора за варање. Ако ниси могао да одолиш искушењима, онда барем ћути, не правдај варање и немој да се толико браниш од наводно злих људи који тебе тако јадног осуђују. Сви су кобајаги само завидни на јадног малог Џонија. Који сте ви патетични егоцентрични дегенерици.
Ne treba osuđivati ljude jer razmišljanju donjom glavom, možda je gornja šuplja :whistling:

Ne treba osuđivati ljude jer razmišljanju donjom glavom, možda je gornja šuplja :whistling:
То што је горња глава шупља, не значи да не треба да се казни. А једине последице које господа о којој је овде реч сноси јесте, у најбољем случају, осуда од стране поједииних људи. Ни та изузетно блага такорећи казна им се, замисли, не свиђа. Најрадије би да се то што раде нормализује, да постане друштвено прихватљиво, да их нико не дира, да им не квари лепе тренутке.

oni koji vole svoje trenutne partnere i imaju nekih skrupula pritom,
a više ih je nego što misliš

Jednom sam bila u pozorištu s muškarcem koji mi se sviđao.Tek kasnije sam saznala da ima devojku.A i tada, nešto nije bilo u redu. Nije mi rekao ništa sumnjivo, ali… nosio je crne rukavice.
Nije ih skidao ni kad je počela predstava.
Ne zbog zime, u sali je bilo toplo.
I dok su drugi pljeskali, on je samo držao dlanove u krilu.
Ne znam… možda sam tada prvi put osetila da su neke istine neme, ali ne i nevidljive.
Možda sam ih tada čula. Pre nego što su izgovorene…
Како се ниси уплашила и побегла?

Back