Brioso
Aktivan član
- Poruka
- 1.267
Kupiš mu košulju koja se ne gužva i kažeš koji ti je omiljeni muški parfem.pa nisam,pravim za i protiv i dalje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupiš mu košulju koja se ne gužva i kažeš koji ti je omiljeni muški parfem.pa nisam,pravim za i protiv i dalje
Malo si zakasnio malooo![]()
Sad mi je lakse da zajedno pijemo kafuФала драгом богу то је иза мене, мир сам свој нашао, препородио сам се
ma ajde,nek mu kupuje zena!Kupiš mu košulju koja se ne gužva i kažeš koji ti je omiljeni muški parfem.
Харија? Прљавог?Draga Andjelijaa,
Tvoje pitanje me je nateralo da pogledam dublje… u sebe, ne u peglu.
Jer znaš, neko voli muškarca koji miriše na omekšivač, a neko voli da pomiriše pismo bez pošiljaoca…
Nekog uzbudi pogled na pun tanjir, a nekog rečenica nedorečena…
A ja… ja još ne znam….
Možda čekam Harija…
Možda Švajcarca….
Možda samo čekam…
A možda me je neko već dočekao, samo ćuti…
Znaš, Paula… ja nikada nisam bila intimna s muškarcem. Nikada nisam imala dečka. Iskreno, nisam se nikada ni poljubila.Pa ja nisam romantična osoba tako da ne mogu da rezoniram sa ovim
Palila sam se davno na te neke mistične likove, tj bio je jedan baš oženjen, mističan, prepametan i tih, koji je godinama nakon što smo prekinuli dolazio ispred zgarde i ponekad gledao u prozore i to. Ali pošto sam ja pukla u toj vezi, jedino što sm mogla kada mi dođe to je da pozovem telefonom njegovu suprugu, jer smo se povezale, i da joj kažem eo ovaj lik tu nešto ponovo hoće. Kada je shvatio da sam vrlo određena i jasna nije se više pojavljivao i sva romantika je nestala !
![]()
Znaš, Paula… ja nikada nisam bila intimna s muškarcem. Nikada nisam imala dečka. Iskreno, nisam se nikada ni poljubila.
Ali to ne znači da nisam volela. Naprotiv.
Moja osećanja su bila toliko jaka da ih telo ne bi izdržalo. Da me je samo dotakao, verovatno bih pala u nesvest.
Zato sam uvek volela iz senke. Tiho. Kao da pravim čaj.
Jednom sam mu i stvarno pravila čaj, ali nisam imala kesicu, pa sam mu sipala samo ključalu vodu. Nije primetio razliku.
Joj ja bih da budem nemoralna ali ste svi protiv.I na kraju niko da se iskreno izjasni. Svi hoćemo moralni da budemo.Praksa govori da je preljuba vrlo česta pojava i kod žena i muškaraca i da je dobar deo osoba nekada prevario ili bio sa zauzetom osobom. Nije to nista za osudu, svi smo ljudi i svako je probao i radio nešto na šta posle x godina mozda i nije ponosan bilo da je to vezano ili za ljubavni život ili za bilo šta drugo u životu. Bitno da smo živi i zdravi a one stvari niko nije istrošio jer ih je koristio. Bolje probati i kajati se, nego ne probati i isto se kajati.
Nije do nas nego do mnogo poštenih žena.pa toliko muskaraca ima ljubavnice a slobodni momci kukaju...![]()
Nismo svi. Što se mene tiče imaš i moju punu podršku bez ikakve osude ako te to ispunjava trenutno. Samo bez dramaturgije tokom nemorala.Joj ja bih da budem nemoralna ali ste svi protiv.
Joj ja bih da budem nemoralna ali ste svi protiv.
Pa to ovom neoženjenom, što mu žena ne pegla košulju.ma ajde,nek mu kupuje zena!
Nema razloga da me iko žali.Охх...
Ја бих се сажалио...
Joj ja bih da budem nemoralna ali ste svi protiv.