Da li je tudje sladje?

Ne, mislim kad sam bio klinac tipa, pa se drug smuva sa devojkom koja mi je prosečna, i odjednom sam u fazonu, pa i nije tako losa. Al to je bilo davno, mislim da sam to prerastao.
Sad sa 30+ imam svoj tip, kako licnosti tako i fizičkog izgleda.. i kontam da me to vozi jedino
Zanimljivo je kako se neki postovi zadrže u mislima duže nego što bi trebalo. Ne znam da li si ti primetio, Luka, ali Hari ima… pa, neku toplinu. Onu tihu, nenametljivu vrstu prisutnosti zbog koje se žena zapita nešto što inače ne bi.
Naravno, nisam od onih koje pitaju direktno, posebno ne ako su nove ovde, i ne znam ni da li bi to uopšte bilo prikladno… ali čisto ovako, između redova, znaš li možda nešto više o njegovom… statusu?
Ako ne znaš, ništa. Samo zaboravi da sam išta spomenula.
I, naravno, neka ostane među nama… kao stari parfem u kaputu, jedva primetan, ali nezaboravan.

PS: Možda je ovo bilo previše… krivim zalazak sunca i tvoju lavlju fotku, deluje kao da si neko ko zna odgovore koje niko ne postavlja naglas.

Jednom sam bila u pozorištu s muškarcem koji mi se sviđao.Tek kasnije sam saznala da ima devojku.A i tada, nešto nije bilo u redu. Nije mi rekao ništa sumnjivo, ali… nosio je crne rukavice.
Nije ih skidao ni kad je počela predstava.
Ne zbog zime, u sali je bilo toplo.
I dok su drugi pljeskali, on je samo držao dlanove u krilu.Ne znam… možda sam tada prvi put osetila da su neke istine neme, ali ne i nevidljive.
Možda sam ih tada čula. Pre nego što su izgovorene…
Nije skidao crne rukavice u toplom pozoristu!!!!!
Izvinite molim vas ali suze mi idu na oci od smeha.

Nije skidao crne rukavice u toplom pozoristu!!!!!
Izvinite molim vas ali suze mi idu na oci od smeha.
Komšinica kaže da je možda loša cirkulacija.
Ali ja sam osetila da to nije bila krv koja je sporo tekla, već istina koja se nigde nije žurila.
U toploj sali, crne kožne rukavice.
Nije aplaudirao. Nije dodirnuo ništa. Ni mene.
Možda zato što je znao da istina ostaje tamo gde ostane otisak prsta.
Neću da tvrdim. Samo bih pitala, tihim glasom:
Volite li Vi pozorište? Ili samo uloge koje ne skidate čak ni kad padne zavesa?

Ali ja sam osetila da to nije bila krv koja je sporo tekla, već istina koja se nigde nije žurila.
Sad sam se zacenio od smeha na komentar komsinice.

pa nedostupno, zabranjeno voce itd
Ne odnosi se samo na ljubav, cesto zelimo nesto samo zato sto ne mozemo da imamo.
Hmmm...u vezi žene, koliko se sećam, nikada nisam imao potrebu za zauzetom. Mislim, ako mi se svidja svejedno mi je da li je zauzeta ili slobodna. Sviđa mi se pa mi se sviđa. Nije mi presudan parametar taj da je "tuđa".

Itekako volim teatar,a li nosenje rukavica, ili je neki medicinski problem ili je ekscentrik, :think:

Ljubavnice imaju prevaranti.
Za ove sto kukaju pojma nemam :lol: valjda su ti njihove zene :rotf:
Slazem se za ljubavnice ,to je isplanirano i svjesno a sta je sa ovima sto im se to neplanirano desi ,izadjes super provod i naleti super cura, ti popio sve fantasticno?
Ne mozes porediti tipa koji ne hoda po festama,sjedi kod kuce gleda fudbal sa drugovima ili peca i kazes on je vjeran sa nekim ko cesto dolazi u te situacije da moze da prevari i cesto to ne uradi.

Slazem se za ljubavnice ,to je isplanirano i svjesno a sta je sa ovima sto im se to neplanirano desi ,izadjes super provod i naleti super cura, ti popio sve fantasticno?
Ne mozes porediti tipa koji ne hoda po festama,sjedi kod kuce gleda fudbal sa drugovima ili peca i kazes on je vjeran sa nekim ko cesto dolazi u te situacije da moze da prevari i cesto to ne uradi.
Prevara se moze dogoditi i na tom pecanju, bilo gde, tako da, mogu porediti. Ili je varalica ili nije.

Ne moze se desiti jer ne dolazis u tu situcaiju, kad si u klubu gdje su svi na tableticama i sve moze je ta linija daleko tanja. Vecina onih koji pecaju bi u toj situaciji uhvatili bilo koju koja naidje a veoma su vjerni.Nije sve tako crno bijelo.
Dakle, po tebi, tesko odoleti izazovu? To zavisi od coveka.
Opet tvrdim da covek koji vara - vara uvek i svuda i lako nadje povod ili izgovor za prevaru.

Dakle, po tebi, tesko odoleti izazovu? To zavisi od coveka.
Opet tvrdim da covek koji vara - vara uvek i svuda i lako nadje povod ili izgovor za prevaru.
Na poslu je dosla djevojka ,ima 20 godina na probni rad ,fantasticno izgleda ,model visoka duga plava kosa vitka, lijepa itd top i hoce sa svima i uvijek, nije bitno da li star mlad ,ruzan lijep i kad se ih je 5 odradila da pitas opet hoce ,sve u radno vrijeme. Dva braka pukla zbog nje ,dva najbolja druga se posvadjala zbog nje i svasta nesto , haos u firmi a svi isto pricali kao i ti i neki ozenjeni 30 godina ,ja nisam bio da njom i ja ne valjam :) i to Holandjani koji su daleko mirniji od nas ,kod nas bi rat izbio u firmi ,kao sto sam napisao veoma naivno je to gledanje crno bijelo.

Poslednja izmena:

Back