Mackic
Iskusan
- Poruka
- 5.350
Nisam nikome do sada rekla da ga volim, i mislim da to skoro necu uraditi. Ne zbog toga sto ih sve mrzim nego jednostavno ne volim da rasipam emocije tako na sve strane. Uostalom sta druge ljude briga sta mislim o njima, neka lepo zakljuce po mojim postupcima.
I vise volim da kazem nekom mrzim te, i gadis mi se jer se onda osecam lakse jer znam da sam rekla ono sto mislim. Ovako kad kazem volim te onda se na neki nacin obavezem da to i ispunjavam, u fazonu imam osecaj da bi ta osoba mogla da mi dodje i kaze kako me ti to volis ako me ne zoves, ne ucinis to i to i sl. A postoji i onaj trip - ja kazem nekom da ga volim i onda me taj stavi u korpu sa natpisom e dobro je ova me obozava ne moram sad nesto preterano da se trudim oko nje.
I vise volim da kazem nekom mrzim te, i gadis mi se jer se onda osecam lakse jer znam da sam rekla ono sto mislim. Ovako kad kazem volim te onda se na neki nacin obavezem da to i ispunjavam, u fazonu imam osecaj da bi ta osoba mogla da mi dodje i kaze kako me ti to volis ako me ne zoves, ne ucinis to i to i sl. A postoji i onaj trip - ja kazem nekom da ga volim i onda me taj stavi u korpu sa natpisom e dobro je ova me obozava ne moram sad nesto preterano da se trudim oko nje.

, toliko velike i suštinske, one nisu prolazne i potrošne
.........kad se sve trese u nama i oko nas, ispunjava i daje energije za ceo universe.........i traje, traje........ne prestaje godinama.......glad za umom, žeđ za telom......sve do smrti........ako je ima......