VOLIM TE......................

Nisam nikome do sada rekla da ga volim, i mislim da to skoro necu uraditi. Ne zbog toga sto ih sve mrzim nego jednostavno ne volim da rasipam emocije tako na sve strane. Uostalom sta druge ljude briga sta mislim o njima, neka lepo zakljuce po mojim postupcima.
I vise volim da kazem nekom mrzim te, i gadis mi se jer se onda osecam lakse jer znam da sam rekla ono sto mislim. Ovako kad kazem volim te onda se na neki nacin obavezem da to i ispunjavam, u fazonu imam osecaj da bi ta osoba mogla da mi dodje i kaze kako me ti to volis ako me ne zoves, ne ucinis to i to i sl. A postoji i onaj trip - ja kazem nekom da ga volim i onda me taj stavi u korpu sa natpisom e dobro je ova me obozava ne moram sad nesto preterano da se trudim oko nje.

Verujem da se ne voli samo jednom u zivotu... verujem da se voli drugacije, razlicitim intenzitetom, drugacijom vrstom strasti i uvek drugacijim sklopom emocija (valjda je ljubav, u stvari, skup mnostva emocija). Volim te... pa, nije stvar u tome koliko cesto je izgovoreno. Kome, kada, zasto i na koji nacin, to bi trebalo biti sustinsko pitanje...

Uzasno sam skrta na takvim izjavama.Izgovorim te reci muskarcu samo jednom i to samo onda kad to stvarno osecam i vise to ne ponavljam jer to pokazujem svojim ponasanjem i delima i zato sto smatram da se to podrazumeva dok ne kazem da se to promenilo i nestalo.Ne volim ni kad meni te reci neko cesto servira.Skoro pa nikako ne pridajem vaznost recima.Gledam dela,reakcije,pogled i sve ostalo.

Psihologue:
Podstaknut sam jednom izjavom ovde...
SAMO JEDNOM SE VOLI U ŽIVOTU !!!!
Šta mislite o tome...a drugo pitanje je:
KOLIKO ČESTO GOVORITE VOLIM TE !!!!

ma, potpuno u pravu, samo se jednom istinski voli u životu jer......
kad su potrebe za spajanjem sa zaista idealnim partnerom, koji iako se retko sreće ............. ipak postoji :!: , toliko velike i suštinske, one nisu prolazne i potrošne :!:
ostaju u nama zauvek........iznova i iznova se rađaju, transformisane, obogaćene, obnovljene..........čine život zaista smislenim...... i zato se ne prekidaju, ne nestaju.......ostaju u nama kad voljenog bića i nema više..........i podsećaju na sebe svakim udahom, svakog dana......
........ i kad gledamo nekog novog ko ulazi u naš život........to je samo ona dobra stara čežnja, odavno poznati leptiri, malo uspavani ali besmrtni........
naravno, treba doživeti takvu ljubav :idea: .........kad se sve trese u nama i oko nas, ispunjava i daje energije za ceo universe.........i traje, traje........ne prestaje godinama.......glad za umom, žeđ za telom......sve do smrti........ako je ima......
a volim te treba reći onda kad zaista osetiš, reči koje se ne bacaju u vetar, ili na pločnike....
i nije bitno koliko puta......ako pogled to govori stalno....... ;-)

Psihologue:
I te kako si u pravu...Volise više puta samo različitim intezitetom..

Da, postoje različite ljubavi....prema tati, mami, psu, mački itd. i sve su jake i bitne.....
ali, ako govorimo o ljubavi muškarca i žene, onoj potpunoj i bezuslovnoj, radi koje se umire, i radi koje se živi, koju neki nisu u stanju da osete a neki nemaju sreće da je dožive, jer se drže pogrešnih i polupogrešnih izbora, onda je to JEDNOM......inače samo sebe pobija. Ako se daš do kraja i dobiješ do kraja, ti to ne menjaš, čuvaš u sebi, živiš To, ujedinjen si sa tim drugim bićem za ceo život jer si tako potpun i sretan stvarno.
Takva ljubav ne bledi, ne prestaje..........naprotiv, raste i raste, menja se a ostaje ista.....
Ako pak nekim višim razlogom bude prekinuta, ti bre nemaš više toliko iz sebe da daš nekom novom......
druga je stvar ako celog života voliš više muškaraca tj, žena po malo........onda uvek ostaje za onog, tj. onu koja će doći kasnije.......
I nisu romantične nebuloze ovo što napisah............sigurna sam.........

Ja govorim to famozno VOLIM TE svaki dan! I mislim to uglavnom svaki dan! Drugaricama,mami, mom medici, rodbini, momku, ljubavniku, sebi...Ma ja volim citav svijet! Ili mozda ne pridajem toliko vaznosti tim rijecima,kao trebalo bi ih govoriti samo onda kad to stvarno mislis sa obaveznim treptanjem okicama , i to sapnuti recimo, da bi feelling bio jaci; a ja bas necu tako, hocu da vristim da volim, ako mi se cefne, i da umirem od smijeha dok to govorim,i da ponavljam po sto puta ako bas hocu, i ne mora biti bas special trenutak,bas je zgodno recimo ako se neko zaprica, ili pocne da histerise,a meni to simpaticno,pa odmah ispalim jedno VOLIM TE i eto ga ,ogroman osmijeh; i da to ne osjecam al ipak da kazem, jer mi se svidja efekat koji proizilazi iz tih mojih rijeci!
Mislim da su rijeci tu da bi pomogle da s zblizis s nekim, opustis, da nekog pripitomis, ali da se stvarni osjecaji za nekoga vide po djelima, po trenucima koji nisu prijatni, ni smijesni, ni veseli,i kad je tu onaj neko ko ti zatreba u tom trenutku i da znas da je zbog tebe u stanju da uradi sve da bi te ucino srecnom i vratio ti osmijeh na lice!To meni mnogo vise znaci od rijeci koje se mogu olako izgovoriti!

Back