Vojna tajna - Nibiru

nema ljubavi ...sve ono sto su pesnici opevali,pisci opisali,filozofi isfilozofirali nije nista drugo nego licni interes .....

Jel? Obozavam ovakve odgovore, citat kao citat ima smisla, ali je nepotpun. Ali u redu,preformulisacu pitanje, dokazi mi emocionalni interes ka svojoj majci, ocu ili nekoj tebi dragoj osobi.

Jel? Obozavam ovakve odgovore, citat kao citat ima smisla, ali je nepotpun. Ali u redu,preformulisacu pitanje, dokazi mi emocionalni interes ka svojoj majci, ocu ili nekoj tebi dragoj osobi.

moj post nije citat ...ne zanima me sta ti obozavas ,nisam ovde da nekom ispunjavam zelje ni da bilo sta dokazujem ..za mene nema ni boga ni ljubavi bez interesa ,dokaze sam nasla i vrede samo za mene kao i moj zivot koji je samo moj...koga sta zanima nek trazi sam...

sad si se i ti nasao pametan da nas prosvetlis i ubedis kako to ti znas nesto vise nego mi a jos se nisi odvojio od majcine sise ...ajde bre da si pametan pisalo bi se o tebi a ne bi se potucao po forumu soleci mozak onima kod kojih ti moze proci ...

zna se gde su oni koji mnogo znaju .....

moj post nije citat ...ne zanima me sta ti obozavas ,nisam ovde da nekom ispunjavam zelje ni da bilo sta dokazujem ..za mene nema ni boga ni ljubavi bez interesa ,dokaze sam nasla i vrede samo za mene kao i moj zivot koji je samo moj...koga sta zanima nek trazi sam...

sad si se i ti nasao pametan da nas prosvetlis i ubedis kako to ti znas nesto vise nego mi a jos se nisi odvojio od majcine sise ...ajde bre da si pametan pisalo bi se o tebi a ne bi se potucao po forumu soleci mozak onima kod kojih ti moze proci ...

zna se gde su oni koji mnogo znaju .....

Ukratko receno ne mozes da dokazes. Hvala lepo na odgovoru.

Pozdrav :bye:

PS.

...ajde bre da si pametan pisalo bi se o tebi a ne bi se potucao po forumu soleci mozak onima kod kojih ti moze proci ...

Hahahah!!!!!!!! Cemu ovakva agresivnost ?? Samo sam postavio pitanje, inace sam godinama neutralan na ovom forumu. Agresivno ponasanje je znak slabosti. Ne znam cemu nerviranje pri nezgodnom pitanju, ako ti se ne svidja moj stil pisanja, koji je po mom misljenju kao sto rekoh "neutralan" jednostavno me preskoci. Niti sirim neku ideologiju niti ubedjujem ljude, SAMO PITAM :)

Inace, ne mozes da odgovoris, pa sta sad , nije smak sveta. Jednostavno se kaze NE ZNAM ili se ignorise pitanje i kraj price. :per:

Poslednja izmena:
da si bio neutralan kako tvrdis dobio bi i odgovor na pitanje koje si postavio ..i da se nisi koristio lazima kad si rekao da je moj post citat ...kad tvrdis za nesto da je citat onda se za takvo sto ostavi i dokaz a ne da dokaze koje si duzan preskaces a trazis dokaz za nesto drugo... e da si neutalan to bi ti vec i znao ....

a da vam iznesem ovde 500 stranica dokaza vi cete ih pobiti jednim citatom iz biblije koja cak nije ni originalna vec vecim delom prepisana od onih koje vi nazivate satanistima ....

pitao si me da ti opisem emotivni interes prema dragim mi osobama...ja nemam tih koje volim kao sto ih vi imate ...ja sam prema svim ljudima ista,ne pravim diskriminaciju - "mrzim sve ljude jednako " ( e ovo pod navodnicima je stvarno citat )

da si bio neutralan kako tvrdis dobio bi i odgovor na pitanje koje si postavio ..i da se nisi koristio lazima kad si rekao da je moj post citat ...kad tvrdis za nesto da je citat onda se za takvo sto ostavi i dokaz a ne da dokaze koje si duzan preskaces a trazis dokaz za nesto drugo... e da si neutalan to bi ti vec i znao ....

a da vam iznesem ovde 500 stranica dokaza vi cete ih pobiti jednim citatom iz biblije koja cak nije ni originalna vec vecim delom prepisana od onih koje vi nazivate satanistima ....

pitao si me da ti opisem emotivni interes prema dragim mi osobama...ja nemam tih koje volim kao sto ih vi imate ...ja sam prema svim ljudima ista,ne pravim diskriminaciju - "mrzim sve ljude jednako " ( e ovo pod navodnicima je stvarno citat )

AUUU! :eek::eek::eek:

Tvrdis da ljubav kao emotivno stanje ne postoji, a ovamo kazes "MRZIM sve ljude jednako" cestitam, upravo si automatski pobila svoj sopstveni stav kontradiktornim priznavanjem emocionalnog stanja "mrznje". Sta cemo sad :D

Batali Bibliju,Kuran.. i ostale verske knjige jer ja ovde nikada nisam rekao svoj verski stav, niti sam ikada citirao Bibliju. Tako da "prebacivanje lopte" na tu temu nema efekta na mene.

Pokusavas da se izvuces eskiviranjem i nekom generalizacijom, ne vredi.

Konkretan odgovor culi nismo, a to "rekla bih ali necu" :hahaha::hahaha: bolje da cutim.

@BLANKED

na tvoj prvi post se nadovezao kolega tenison i direktno prozvao kolegu koji ne priznaje religijskog boga ...u postojanje istog vise puta je ubedjivan citatima iz biblije ....tek toliko da znas o cemu smo pricali pre nego si se pojavio i zasto sam ja pisala o bibliji .....

ljubav bez interesa kod velike vecine ljudi ne postoji ....takvu ljubav poznaje samo nekolicina ljudi na planeti zemlji a ti sigurno nisi taj pa nema sta o njoj da pricamo ...eto vidis ja mrzim sve ljude a negde pisem da ih volim bezuslovno...nisam ti ja bas pouzdana osoba a nema ni veze jer te i onako nisam mislila zvati za kuma ....

Poslednja izmena:
Nibiru je nastao raspadom zvezde Sirius B i u toj koliziji odbačen u kosmos.

Premalen da se zapali i tako postane novo sunce, poprima eliptičnu putanju privučen snažnijim telom, najverovatnije našim Suncem. U jednom trenutku daleke kosmičke praistorije prošavši Sunčevim sistemom udario je u ogroman planet (Tiamat, prema sumerskim zapisima) koji mu se našao na putu i od tog spoja nastaje današnja Zemlja, Mesec i pojas asteroida - 'Nebeska narukvica.

nibiru_nlo.jpg
Kako, kada i zašto je Nibiru nastanjen prvom civilizacijom ostaje enigma. Ali ono što nas verovatno više zanima od toga je pitanje što skori prolazak tog planeta znači za Zemlju. Da bi se to razumelo potrebno je imati na umu tri ključne činjenice;

■ Nibiru je planeta do četiri puta veći od Zemlje koji u svom perigeju prolazi putanjom između Marsa i Jupitera,

■ Nibiru je nastanjen naprednijom civilizacijom,

■ Nibiru nije samo planeta već i kosmički brod opremljen ogromnim brojem letelica i oružja.

Nibiru je u jednom trenutku svoje istorije iz obitavališta nižih životnih formi postao boravištem naprednije vrste kojoj je za život na takvom putujućem planetu bilo potrebno odgovarajuće okruženje u uvetima dugotrajnog izostanka sunčeve svetlosti.

Planeta je doslovno izdubljena i sav život je prebačen u njegovu utrobu, dok se na površini nalaze postrojenja te baze letelica i oružja.

I dok nam sve ovo može izgledati čudno i neverovatno nije na odmet baciti pogled na naš divni planet i zaviriti pod površinu. Navodno je i Zemlja ispresecana podzemnim tunelima, od kojih mnoge nisu izgradile poznate civilizacije. Razlog postojanja podzemnih boravišta na Zemlji, ako nisu namenjeni iskapanju ruda, verovatno leži u potrebi skrivanja stanovnika u sigurnije okruženje dok se na površini planete događaju izvanredne okolnosti - na primer, poremećaj sunčeve aktivnosti !?

@BLANKED

na tvoj prvi post se nadovezao kolega tenison i direktno prozvao kolegu koji ne priznaje religijskog boga ...u postojanje istog vise puta je ubedjivan citatima iz biblije ....tek toliko da znas o cemu smo pricali pre nego si se pojavio i zasto sam ja pisala o bibliji .....

ljubav bez interesa kod velike vecine ljudi ne postoji ....takvu ljubav poznaje samo nekolicina ljudi na planeti zemlji a ti sigurno nisi taj pa nema sta o njoj da pricamo ...eto vidis ja mrzim sve ljude a negde pisem da ih volim bezuslovno...nisam ti ja bas pouzdana osoba a nema ni veze jer te i onako nisam mislila zvati za kuma ....

OK ne zelim vise da ulazim u duboku raspravu, zelim da kazem samo da se cilj mog prvog pitanja zasnivao na tome da vam dokazem da ni jedna ni druga strana nema konkretnih dokaza da je u pravu, u sustini obe strane zalaze u neku vrstu fanatizma, samo su na razlicitim stranama. Fanaticno agnosticno razmisljanje vs Fanaticko religijsko razmisljanje, obe strane imaju jednu zajednicku stvar, a to je VERA . Koliko god to uvredljivo za nekog zvucalo zaista je tako.

Ja necu reci kojoj strani pripadam bas zbog toga sto zelim da budem objektivan i smatram da je to najposteniji moguci stav jedne osobe. Postujem svacije misljenje i ni jednog trenutka nisam nikom rekao da nije u pravu, ali je "cinjenica" da niko od vas ne moze dokazati svoje teorije, tako da je TOTALNO BESMISLENO ubedjivati se medjusobno, moze se samo razmatrati o tome i voditi rasprava na nekom korektnom nivou.

Ako pljackas udje u banku i kaze " izvadicu pistolj ako mi ne date novac" taj pistolj niko nije video , jedna strana ce verovati da ga nema a druga da on zaista poseduje oruzje kod sebe" , koja strana je u pravu??? Ne znamo ;)

Identicno je i sa ovom temom o planeti Nibiru, samo je stvar izbora kojoj cete se strani pridruziti

tako da je TOTALNO BESMISLENO ubedjivati se medjusobno, moze se samo razmatrati o tome i voditi rasprava na nekom korektnom nivou.

Ako pljackas udje u banku i kaze " izvadicu pistolj ako mi ne date novac" taj pistolj niko nije video , jedna strana ce verovati da ga nema a druga da on zaista poseduje oruzje kod sebe" , koja strana je u pravu??? Ne znamo ;)
Ljudski rod zhivi u besmislu vekovima...bio bi "greh" prekinuti taj besmisao koji se odvija i raste oko religije,nacionalnosti,porodice,fantazmi,projekcija,fobija...pusti besmisao da vlada u svom ludilu i drami...a kada ga ne bi bilo nestali bi i forumi...shteta jelte...

Kakve veze ima emotivno stanje sa ubedjenjem i verom> Endorfin dokazano postoji, Bog ne....

Odlicno, delovanje endorfina kao lucenje prirodnog opijata jeste dokaz ali on je u mom pitanju totalno nebitan, ZASTO?
Kako ti ili ja KONKRETNO mozemo dokazati da osoba X luci endorfin ka meni? A DA JA NA PRIMER VERUJEM SAMO U ONO STA VIDIM I ZA STA IMAM DOKAZ ???

To vazi za sve, niko od vas nema instrument za merenje nivoa lucenja i raspolozenja zasluznih hormona , a niko mi ne moze reci da nije gajio odredjenja osecanja prema nekome verujuci da je to osecanje obostrano.

Sada mi moze neko reci , kao sto vec jeste da mrzi sve zivo .... molim vas nismo deca.

Zar nije kontradiktornost ? :)

Poslednja izmena:
Kakve veze ima emotivno stanje sa ubedjenjem i verom> Endorfin dokazano postoji, Bog ne....

Већ сам ти објаснио да не тражиш доказе за оно што је трансцендентно или постављено као изван могућности сазнања. Али попут сваког верника заробљног у догму, то ти је на једно уво ушло, а на друо изашло и опет овде машеш мишљењима на која си навикао тражећи доказе попут слепца који тражи да му докажемо постојање светлсоти тако што ће исту да види.

А што се тиче емоција које изједначујеш са неким објектом у простору тј. неком течном супстанцијом коју зовемо "ендорфинн"... ако ниси приметио, између тога два не постоји однос еквивалентности или то није једно исто. Матерјална екстензивна супстанција ендорфин, није исто што и интензивна, немерљива недељива, духовна величина звана осећање задовољста или пак љубави.

Ако покажеш прстом на неку течност ниси тиме доказао постојање емоција...јер та течност ама БАШ НИМАЛО НЕ ЛИЧИ НА ОНО ШТО ОСЕЋАМ. И неко хипотетичко биће без емоција у том штп показујеш прстом видело би само течност а не би имали представу о неким емоцијама.

Тако да немој да износиш тврдњу да си показавши на неки објекат у простору доказао постојање емоција. које су ствар духа и суштински различите од било ког објекта.

А ако кажеш да је та течност узрок истих. Грешка! Јер објекат може бити узрок промене само неког другог објекта, а не и онога што објекат није..тј. емоција.

Као што силе не настају нити нестају већ спољшњи узроци само доводе до њиховог испољења у појави. Тако и духовне величине постоје саме по себи на свој својеврстан начин, да би спољашњи узроци па и тај ендорфин само довеле до њиховог испољавања у појави тј. свести бића који опажа.

Poslednja izmena:
Bog postoji. Ko svraka gakces da ne postoji. .ne hili na Boga. Postanio svestan njega vec jedanput. Ne vuci me za jezik. .

Ko tebi da je za pravo da svoje ubedjenje naturas drugima> Moje licno pravo kao osobe slobodne volje je da ne verujem u postojanje Boga, samim tim imam pravo da kazem da nema Boga. svaki dokaz ide tome u prilog, vama ni jedan. a ti kao papagaj da ga ima, cak si toliko opsednut postojanjem njega da nisi u stanju da razmisljas svojom glavom...

Back