markons82
Elita
- Poruka
- 21.303
Odlicno, delovanje endorfina kao lucenje prirodnog opijata jeste dokaz ali on je u mom pitanju totalno nebitan, ZASTO?
Kako ti ili ja KONKRETNO mozemo dokazati da osoba X luci endorfin ka meni? A DA JA NA PRIMER VERUJEM SAMO U ONO STA VIDIM I ZA STA IMAM DOKAZ ???
To vazi za sve, niko od vas nema instrument za merenje nivoa lucenja i raspolozenja zasluznih hormona , a niko mi ne moze reci da nije gajio odredjenja osecanja prema nekome verujuci da je to osecanje obostrano.
Sada mi moze neko reci , kao sto vec jeste da mrzi sve zivo .... molim vas nismo deca.
Zar nije kontradiktornost ?![]()
Kako? Pa lepo. Imaces odredjene afinitete prema osobi koja di se dopada i prema kojoj nesto osecas. Valjda imas dovoljno godina da sam akljucis da ti se neko dopada i/ili ti nekome dopadas?
Opet, kakve veze imas osecanje sa verovanjem u Boga? Osecas nesto prema osobi koju si video, koja je pored tebe, opipljiva, koja te zasmejava, sa kojom kada si cini ti se da vreme stoji... Ako gajis takva osecanja pre necemu sto nisi u stanju ni da objasnis onda je to problem.