Vojna lica

Cekam kuma:
Ratni izvestach je za tebe, to tebi pashe.
Avantura.
Kroz pustinju i Dubaiu

:D
Ooo hvala lepo ti mene zamišljaš čekajuči Kuma :D

Znam nekoliko ratnih izv. pa i nisu zanimljivi u društvu :roll:
Doduš , znam i jednu koja je hTELA da bude, izmaklo se, al je žena ludilo, svejedno :P
I nisu za mene, hvala :P
tanke.gif

Ma jedite... :-o
Ja sam vojna faca, pa sta? 8-)
Otprilike su ograniceni oni koji su tu lupali gluposti...
Pricate o ljudima koji su bili vojna lica 70-tih
To je istrebljeno. Sada su druga vremena i drugi ljudi...

edit: zaboravih, ovo se odnosi na komentar Gazdarice (a i sire :))

Ma, ne moraju!
Ni je nekako ne volim zubare, mirisu mi na hemikalije i nesto sto bih definisala kao zubna prasina koja vrca ispod busilice. Pa kad pomislim da cede razne gnojave fistule...prsticima... I kakve su sve udzbenike drzali u rukama - fuj - ono "bolesti usne duplje"....I jos najcesce beli mantili i klompice... Al' ima ih zanimljivih, pametnih, zgodnih, muzevnih (i zenstvenih, of course), itd.
A istina je da se veci deo komentara odosi na, fala Bogu, prevazidjen stereotip iz sedamdesetih. Sada su to drugaciji ljudi, sa sirim interesovanjima, i sad sledi sve ono sto napisah o zubarima - zanimljivi, pametni, zgodni, muzevni....
Mozda im je jedini "defekt" sto im je profesionalizam zacinjen arhaicnim vrednostima kao sto su , npr. otadzbina/domovina, duznost, cast, patriotizam (ovo nisu fraze, ne podsmevam se, sirom sveta u svim vojnim skolama insistiraju na tome), ali po tome se, valjda, razlikuju placenici od, da tako kazem, Vojnih Lica?

Betty:
pa mi ovde i mislimo na prof.vojna lica ne na neplaćene patriote? :roll:
Hm? Ja mislim na VBA, ne znam za vas :P

To je bilo u vezi sa "doktrinom. A na temu Da li volim oficirsku bluzu - znacajno mi je sta je iznad, tj. u glavi,a i sta je ispod. A posto mundir zahteva da nocilac istog kicmu drzi pravilno, doticni se i prezentuje lepo!
Doktrina, kao i kopanje po supljim zubima (jer sam ranije pomenula zubare) u tom kontekstu mi nisu vazni.
Direktna asocijacija Vojno lice = zastavnik iz sedamdesetih (sada novobeogradski penzioner - strana mi je.
Volim sve sto vole mladi...porucnici :)

u glavi - najvažnije 8)
a što ima glaaas....jbt, da ne veruješ, ko Zevsov! :D

e, i oni iz mornarice su slatki, evo teardrop će da potvrdi, imaju tu i tamo neke balove :mrgreen:

Betty:
u glavi - najvažnije 8)
a što ima glaaas....jbt, da ne veruješ, ko Zevsov! :D

e, i oni iz mornarice su slatki, evo teardrop će da potvrdi, imaju tu i tamo neke balove :mrgreen:

Znas, mislim da bi trebalo da vrate Oficirski dom (sta ce ovoj bledunjavoj, pogrbljenoj, i ,izvin'te na izrazu, kilavoj omladini takvo zdanje) pa da malo u glamuru potancujem(o) sa zdravom-pravom elegantnom i sarmantnom gospodom oficirima. Eh!

klara_m:
Au, pjaf

pa to je poziv za neštašne dečake :lol:

a doći će ti i bett
Ne, ne... Ja se ogradjujem... Ja se od svega ogradjujem, negiram i demantujem... Blagochestiva Bett ce morati sama da se snadje sa ovim "nestashnim" dechacima. Mada mi ne izgledaju kao da bi narochito obratili na Bettyne atribute.

Back