Vojna lica

kakav - nikakav :lol:
sedela sam za kompjuter, šila sam
pitao me moderator čija sam
Beti betice
mala veštice...:lol:
ili klaro klarice, mala faćkalice :P
ili...

nego, o čemu bi bio film tačno? :roll:

na pižama žurci smo ustanovile da nememo baš neki extra miraz
odlučujemo da odemo na privremeni rad u Dubai
sledi priprema, rozle lije, šal od labudovog preja,
kremice, lepezice, satenske rukavice, bičovi, pendreci ....
onako utegnute u uske suknjice kao MM u "neki to vole vreće"
pičimo na aerodorom

akcija

uleću NAŠI momci, sa sve limuzinama, blokiraju let8)
postroje nas i hebu nam mater i mirazu :evil:
pa zar u aganliju da nas pušte

naravno njih vezujemo rozle lijama i posipamo ih laticama ruže .....

etu, onako brzinski

odlepile domaćice - reality show :lol:
0234.JPG

juhuuuuu....

Beti03:
Sta mislite o vojnim licima, i da li biste volele da se zabavljate sa deckom koji je vojno lice ili na Vojnoj akademiji?
"sjedila sam za mašinom, šila sam,
pitali me oficiri čija sam..."

Meni se više sviđaju mornari, mislim njihova uniforma, ona bijela paradna, sa sve bijelim rukavicama i zlatnim širitima.

"sve bi seke ljubile mornare..."

ŠTA, ne sviđa vam se postava za ekranizaciju :D

treba da se ubaci glas razuma - koji stalno ispravlja krive Drine
pristrasni zloća
ljubomorna žena
ambijntalni elementi
muzika by Voki :lol:

hm uniforme ne volim. ALI, kad vidim zgodne celave nazzi decake prosto odlepim. dakle glava mi se sama okrece. sta cu takav sam covek.
e ali uniforma koja mene zapravo ostavlja bez teksta je monaska. dakle, kad vidim monaha na ulici jedva se uzdrzim da ne padnem nicice pred njegova stopala. dakle, duhovno odlepljenje.

ma ja msilim, mora da su nekad bili sifilični, pa je postojala roditeljska zabrana :)

Struja, znači, na monahe otkida :lol:

samo ja ne otkidam ni na šta? :roll:
Setila sam se: odlepim, ali zaista, na tipa u odelu koji ima košulju - roze - ALI ona nijansa koja je skoro bela, blaaago rozen samo :P Uh...odlepim 8)

Struja:
hm uniforme ne volim. ALI, kad vidim zgodne celave nazzi decake prosto odlepim. dakle glava mi se sama okrece. sta cu takav sam covek.
e ali uniforma koja mene zapravo ostavlja bez teksta je monaska. dakle, kad vidim monaha na ulici jedva se uzdrzim da ne padnem nicice pred njegova stopala. dakle, duhovno odlepljenje.

jao, ufrćana
ima tu nešto, držanje, hod, pogled, neka nadostupnost, mističnost... 8)

bravo bre imenjakinjo. ja se ogradjujem od seksualnog poriva u tim momentima. pricam o mentalnom i duhovnom. to je neka zesca sila.da sam zivela u vreme isusa hrista mislim da bih bila jedan od sledbenika. ono dobijem zelju samo da nastavim za njima.
sto se tice eroCkog momenta to sam gore navela celavi,visoki, oni sto im sve stoji na mestu, u martinkama i kombatima. zemljo otvori se ziva nisam lol. ali kul sam ja kao nije bilo nista.

ma kul gigule kapiram, ali sta cu kad me pale, ali samo erotski, te prikrivene sirove muskarcine. hahahhahaha
uostalom zasto struja gleda engleski fudbal? sto ima lepih svedjana i engleza, a svi redom tako loma sirovi. ma ziva snaga ******.pa plavi ili celavi....
e sto se tice naci ideologije to ne prihvatam, nikako, mada ne volim ove domestik crnce, ali da ne omasim temu opet.ja tako pocnem pa zavrsim ko zna gde.

Back