klara_m
Aktivan član
- Poruka
- 1.846
Odakle ti svi ti smajlići :namrštila sam se upitno:
hoću ja malo tako da se igram :face like kučence na kosku:
hoću ja malo tako da se igram :face like kučence na kosku:

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
blondi:meni su tako sexy - odmah padam za slobodu
kratka frizura, strogi pogled, lepo razvijena tela i na sve to uniforma - ughh moc je jak afrodizijak 8)
ovo je ponuda ili sta?g-rock:ja sacuvao jos iz vojske onu smb/SivoMaslinastaBoja/ uniformu sa titovkom:shock:
baki 75:Nikada u zivotu se nisam lozila na uniformisana lica, cak sta vise nervirali su me jer na ulici se uglavnom lože kad šetaju u istoj, misle da su najygodniji i ebem li ga sta još. Moja drugarica se udala za vojno lice (ima visok čin), tako da iy njene price i druženja sa njegovim kolegama , može se yaključiti da su porodični ljudi, da su ok prema ženama i tako to. Dok ovo pišem setim se da sam pre 10-11 godina "furala "sa jednim koji je išao na Vojnu Akademiju, nisam ga nikad videla u uniformi, tj. nisam se smuvala sa njim zbog uniforme.
NaraYan:Da, da... supa je tamo najbolja.
Betty:pa kad imaju muskosti napretek...ja ne volim mačoidne, ali ako je suptilan - onda je par exellence tip !
Cekam kuma:Naro aj nabaci juniformu, sad ce Beti da naleti, pa kreni ko Rade Jorovic
A koju ces za drugu ruchicu da setkas?NaraYan:Pa da bude:
Kad me vidi ochi shiri, Betty voli oficiri![]()
![]()
Betty:ma slušaj, slaba sam na tebe i na supu u istoj rečenici![]()
Sve ti verujem 8)
Cekam kuma:A koju ces za drugu ruchicu da sektas?
Ee, to je suptilnost.NaraYan:Svaki moj komentar bi, zaista, bio suvishan.
![]()
POTPISUJEM! (Samo da me Dont_Break_The_Oath ne tuži zbog autorskih prava!) :smile:Dont_Break_The_Oath:I dalje smatram i uvek cu tako misliti da su sva vojna lica nepopravljivo bolesne osobe koje su tu samo da bi pobegle od svoje istinske prirode i svoju muskost u samom karakteru "ojacali" da bi postali maksimalno neosetljivi. A to je samo kukavicluk jer se bezi od sopstvenog Ja.