Vojna lica

Nikada u zivotu se nisam lozila na uniformisana lica, cak sta vise nervirali su me jer na ulici se uglavnom lože kad šetaju u istoj, misle da su najygodniji i ebem li ga sta još. Moja drugarica se udala za vojno lice (ima visok čin), tako da iy njene price i druženja sa njegovim kolegama , može se yaključiti da su porodični ljudi, da su ok prema ženama i tako to. Dok ovo pišem setim se da sam pre 10-11 godina "furala "sa jednim koji je išao na Vojnu Akademiju, nisam ga nikad videla u uniformi, tj. nisam se smuvala sa njim zbog uniforme.

baki 75:
Nikada u zivotu se nisam lozila na uniformisana lica, cak sta vise nervirali su me jer na ulici se uglavnom lože kad šetaju u istoj, misle da su najygodniji i ebem li ga sta još. Moja drugarica se udala za vojno lice (ima visok čin), tako da iy njene price i druženja sa njegovim kolegama , može se yaključiti da su porodični ljudi, da su ok prema ženama i tako to. Dok ovo pišem setim se da sam pre 10-11 godina "furala "sa jednim koji je išao na Vojnu Akademiju, nisam ga nikad videla u uniformi, tj. nisam se smuvala sa njim zbog uniforme.

Jel ti sada zao sto ga nisi i u takvom izdanju videla?

Zbog tih idiotskih potencijalnih ubica i nemilosrdno militantni nastrojenim poremecenim umova meni su oteli jednu mogucu veliku, ogromnu ljubav.
I dalje smatram i uvek cu tako misliti da su sva vojna lica nepopravljivo bolesne osobe koje su tu samo da bi pobegle od svoje istinske prirode i svoju muskost u samom karakteru "ojacali" da bi postali maksimalno neosetljivi. A to je samo kukavicluk jer se bezi od sopstvenog Ja.

Betty:
pa kad imaju muskosti napretek...ja ne volim mačoidne, ali ako je suptilan - onda je par exellence tip !

Ah, pa istinski vitezovi su mačoidni, još pri tom i jako suptilni, evo ja na primer :-), a ne militatne ličnosti kojima je usađeno da svude vide potenijalno bojno polje.

A za supu ne znam kakva je, nisam služio vojsku.

Betty:
ma slušaj, slaba sam na tebe i na supu u istoj rečenici :P
Sve ti verujem 8)

Svaki moj komentar bi, zaista, bio suvishan.

21.gif

Dont_Break_The_Oath:
I dalje smatram i uvek cu tako misliti da su sva vojna lica nepopravljivo bolesne osobe koje su tu samo da bi pobegle od svoje istinske prirode i svoju muskost u samom karakteru "ojacali" da bi postali maksimalno neosetljivi. A to je samo kukavicluk jer se bezi od sopstvenog Ja.
POTPISUJEM! (Samo da me Dont_Break_The_Oath ne tuži zbog autorskih prava!) :smile:
Betty, kakva, bre, vojna lica! Ti si to gledala Top Gun kao mala devojčica, pa si nešto projektovala u svojoj slatkoj, krupnookoj glavici.
Daleko su ovi naši od onih američkih po mačoidnosti, a što se tiče suptilnosti, Ameri su još žešće dileje.
Ispod šlema mozga nema! Idu mi na nerve! Možda zato što mi je svekar vojno lice u penziji. Ali, stvarno, ljudi moji, vi bi padali u nesvest kada bi znali koje su to ideje, način razmišljanja itd. kod tog čoveka. I kad se ja zaprepastim, moj muž mi samo kaže:"Pa, šta ti očekuješ? Eto, to ti je vojska..." Ako on kao njegov sin, i kao neko ko je celog života bio u najužem krugu vojnih lica to kaže, i kao čovek bez predrasuda, onda ja ne znam kome još treba neki jači argument.

Back