klara_m
Aktivan član
- Poruka
- 1.846
A gde se odvija fabula radnje :?
Merlinka im pevala na uvce - to se zove ljubav :big heart:
u Vijetnamu beše :gloop ja:
Merlinka im pevala na uvce - to se zove ljubav :big heart:
u Vijetnamu beše :gloop ja:

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
bobba:ja sam imala momka koji je postao vojni pilot.
i sta sad
HeBePoBaTaH_:Kako šta? Gde su ti oči bile da ostaviš takvog deliju?
Brukice...
bobba:da znas da i jeste bio delija
ja sam pogresila tuops:
Ahahahahaha.... Kakva budala...HeBePoBaTaH_:Kako šta? Gde su ti oči bile da ostaviš takvog deliju?
Brukice...
Uf ja obozavam muskarce u uniformi i vrlo rado bih bila sa nekim ko ja na akademiji .....mmmmmmmmmmmmm............uh.....Beti03:Sta mislite o vojnim licima, i da li biste volele da se zabavljate sa deckom koji je vojno lice ili na Vojnoj akademiji?
Zato što vojnom pilotu lista prioriteta u životu ide otprolike ovako:HeBePoBaTaH_:Žašto, bre, žašto? :|
bobba:ja sam imala momka koji je postao vojni pilot.
i sta sad
Dinna:Zato što vojnom pilotu lista prioriteta u životu ide otprolike ovako:
1. avioni i letenje
2. vojni kolektiv (klasići, jedinica, kako već to ide)
3. familija i prijatelji
4. automobil
A žena, iliti devojka, može da bude na ZAVIDNOM petom mestu. Govorim iz ličnog iskustva i iz iskustva žene koja je preko 30 godina u braku sa vojnim pilotom. Jedna od njenih priča: izlazili iz automobila tata (pilot) i njegov sin (klinac, osnovna škola), i tata mu nehotice precvika mali prst kada je zalupio vrata od auta. Krv šiklja, klinac plače, a tata će:"Vodi ga ti kod doktora, ja IMAM LET!"![]()
Mogla sam da primetim, kod ovog mog "primerka" vojnog pilota da je postao prepotentan, kao oni su neka viša rasa, tamo (na akademiji) im govore kako su oni neka velika retkost, itd., pa te onda gleda sa visine.
Naravno, da ne generalizujem, nisu svi isti, ali ovaj moj beše nekako normalan, dok se nije upisao na Akademiju, a onda si od njega mogao da čuješ samo: mi ovo, mi ono, mi ćemo, mi, mi, nama, nas ...(mi su on i njegovi klasići). A mi (on i ja) to je postalo sporedno.
I ja sam primetila, tek kada sam poslala poruku. Pa, odakle će da te gleda, nego sa visine, zbog prirode posla?!Betty:ma, kad te "pogleda s visine"
pilot![]()
Betty:znači, ti si samo odozdo?![]()
![]()
Betty:hahahahaha.....VLica dakle puna iznenađenja![]()
e, a kaki su vojni obaveštajci![]()