Sta mislite o vojnim licima, i da li biste volele da se zabavljate sa deckom koji je vojno lice ili na Vojnoj akademiji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad sam definitivno ubedjen da si mushko, da ti je mali i da si upravo upisao Vojnu akademiju.Beti03:Ja ne bih tako globalizovala stvari. Licno, poznajem par momaka koji su vojna lica i mogu reci da se dosta razlikuju od onih koji nisu profesionalno u vojsci. Imam lepo misljenje o njima.
Sa mojom sobom je sve u redu. A ti si ipak mushkoBeti03:Ti ocigledno imas neki gadan problem sa sobom!!! Ne znam zasto ti je tolio bitno da li sam musko ili zensko i odakle ti ideja da sam ja na Vojnoj akademiji??? Odgovaraj na pitanja koja se postavljaju na forumu i okani se toga da razmisljas da li je neko musko ili zensko i cime se bavi!
Betty:beti03, ako nećeš da te zajebavaju prenikuj se u nešto normalno :wink:
yo!hvala na ideji ionako razmisljam o ideji za novi nik,da malo nerviram narod okoloNaraYan:U hanibal88 na primer![]()
Beti03:Sta mislite o vojnim licima, i da li biste volele da se zabavljate sa deckom koji je vojno lice ili na Vojnoj akademiji?
hanibal77:jedno me cudi:gde je sad onaj gospodin pravedni rastamann da obrise teme koje su se pojavljivale i koje su btw glupave![]()
ah tako znaci.brine o svom ugledu,prati da l ga ogovaramoNaraYan:Rasta je unapredjen, sad chita samo pp.![]()
Kao prvo postoje osobe kojima uniforma jako lepo stoji...drugo to su osobe koje su ja mislim zrelije u razmisljanju, znaju sta hoce, opredelili su se za nesto u zivotu pa sad kako kome to odgovara...Ponekad se nasalim sa nekim ko je uniformisan pa pitam da li svakog dana njegova zena mora da se javi na raport, ali eto to malo da se zezam inace mislim da su muskarci u uniformi sexy...Beti03:Sta mislite o vojnim licima, i da li biste volele da se zabavljate sa deckom koji je vojno lice ili na Vojnoj akademiji?