E ljdi vratio sam se iz umternata,prosao sam lekarske,psihicke,prijemni i fizicke medju najboljima sam bio tamo sad cekam rezultatate...pozz svima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da li oni upadaju u sobe ili gde si već tokom noći?
Mislim na te starešine,ili šta su već?
Celu noć imaš mir?
Saznao sam zasto primajui samo 70 ucenika.
Pre su uvek primali 90, sada 20 mesta ostavljaju za devojke posto su radovi bili kasnili nisu uspeli da ih upisu, one ce preskociti prvu i upisati se direktno na 2 godinu (naravno nasa generacija).
nadam se da cemo se upoznati...Peron 7?
Meni su samo rekli pribor za higijenu,nisu rekli sportsku opremu ni za pisanje ovo,a ni za roditelje mi nisu ništa rekli?
Ja isto kao i Mare krećem iz ZR-a u 9...

kad dodjete u internat samo slušajte šta vam se kaže,veoma su strogi i gledaju kako se ponašate,najstrožiji je psiholog(stariji čovek sa sedom bradom)hrana i nije bila nešto,fizički test je malo teži,zgibovi su zeznuti,a najviše ih je padalo sa grede,imaju ocene na fizičkom a,b,c i ako ne uradite jednu vežbu ne znači da ste pali,ova grupa u kojoj sam ja bio od 25 dečaka,samo 6 je palo na lekarskim i to najviše kod neuro-psihijatra,a ovi ostali su bili dobri i vrlo dobri,a i na prijemnom su osvojili malo poena,ja sam na srpskom dobio ja mislim 6.5 a na matematici 10.i tu sam bio medju najboljima svi su dobijali po jedan dva boda ,a bio je jedan koji je dobio 0,radio sam 4 psihološka testa i 3 testa inteligencije,dobijaju se ocene na psiho testu ja sam dobio 4.4.4.5 i bio sam prva klasa sa preporukom.i ono što sam rekao samo slušajte šta vam se kaže..pozzdrav svima

E ljudi sve je lako i bas je strava najzesci je pasulj
Zasto su najvise padali sa grede?Je li bila visoka pa nisu imali ravnotezu ili jako uska?
Ako mozes da se setis nekih pitanja kod psihologa-pisi.
Da li su ti testovi psiholoski teski?
Svaka cast,bar ti je sad pao teret sa ledja!
ja sam odma dosao ovamo...e da max, mi smo imali svetlo..
bolje bi bilo i zanimljivije bez svetla zar ne SKAZI![]()

Ja ću krizirati tamo bez nikotina
Valjda me neće nahvatati tamo da pušim...
kad dodjete u internat samo slušajte šta vam se kaže,veoma su strogi i gledaju kako se ponašate,najstrožiji je psiholog(stariji čovek sa sedom bradom)hrana i nije bila nešto,fizički test je malo teži,zgibovi su zeznuti,a najviše ih je padalo sa grede,imaju ocene na fizičkom a,b,c i ako ne uradite jednu vežbu ne znači da ste pali,ova grupa u kojoj sam ja bio od 25 dečaka,samo 6 je palo na lekarskim i to najviše kod neuro-psihijatra,a ovi ostali su bili dobri i vrlo dobri,a i na prijemnom su osvojili malo poena,ja sam na srpskom dobio ja mislim 6.5 a na matematici 10.i tu sam bio medju najboljima svi su dobijali po jedan dva boda ,a bio je jedan koji je dobio 0,radio sam 4 psihološka testa i 3 testa inteligencije,dobijaju se ocene na psiho testu ja sam dobio 4.4.4.5 i bio sam prva klasa sa preporukom.i ono što sam rekao samo slušajte šta vam se kaže..pozzdrav svima
Znaci da ti prvo cestitamo na najverovatnijem prolasku.
Rekao si 17 zadataka iz matematike, ok. A koliko ih je bilo iz srpskog i koliko su bili teski, da li si mozda zapamtio koji zadatak iz srpskog? Koliko treba da se uradi da bi se fizicki barem prosao.
Pardon,ja sam takodje iz Bgd-a!Javite se!!!