Vojna gimnazija u Beogradu...

Evo ljudi cisto da vas obavestim....ja sam isao na prijemni(cetvrtak,petak i subota):D
bilo je mocno.....vecina otpadne na lekarskom...fizicki test je lak.....mata i srpski ce svakom biti drugaciji(tako nesto)psiho testovi su malo zeznuti,,,:D itd itd...

E cao druze kako je bilo na prijemnom i mate i srbskog...jel si saznao odma rezultate?? Mene su danas zvali da u ponedaljak javim u vojnoj bolnici,i treba da ponesem stvari za licnu higjenu i djacku knjizicu...POZDRAV...:)

E cao druze kako je bilo na prijemnom i mate i srbskog...jel si saznao odma rezultate?? Mene su danas zvali da u ponedaljak javim u vojnoj bolnici,i treba da ponesem stvari za licnu higjenu i djacku knjizicu...POZDRAV...:)
nisu mi rekli rezultate odma....TEK KRAJEM MAJA SAZNAJEM REZULTATE tako da nemojte da svi postavljate pitanja dal znam rezultate....meni je mata bila laksa nego srpski .....svi ce imatei drugacije zadatke..

SRECNO.. i da nam posle ispricas kakvi su bili testovi za prijemni...Drzimo ti palceve[/QLjudi vratio sam se juce , i evo me da vam pricam prvo odete tamo i oni vam odrede sobu u koju cet boraviti,onda vam kazu da je psiho test u 5 .... Psiho test se sadrzi o sledecem:sveska od 5 kolona po 12 zadataka(60),zatim radite sa svojim mislima 60 recenica,dajete svoj licni opis kakao tamo pise KO SAM JA,i KAKAV ZELIM DA BUDEM.onda kad zavrsite izlazite napolje i cekate da vas prozove idete na intervu i on vam govori (psiholog)govori koju ste ocenu dobili .zatim spavanjac i ustajete u pola 7 idete po grupama na lekarsi pregled ko hoce detaljno neka cita: krv,mokraca,rengen,kozni lekar,usni,ocni,zubar,hirurg,ortoped ......rezultate saznajete u autobusu reci ce vam jedan covek teca ***** velika.....dolazite u sobu au 5 radite test iz kulture i prijemni iz srpskog zadaci su svih 20 iz zbirke... spavanjac ... ustajete u 7 polazete brze testove i prijemni iz matematike zadaci su isti ali su svi brojevi promleneni....idete na fizicko ocene A ... 4 zgiba,leteci kolut,greda,kosarkaska lopta,rukomet, prepreka 60cm i sprint ...vraca te se u sobu spakujete stvari i to je to ... intervu poslednji sa psiholoogm .. zovete tatu i pa pa REZULTATE SAZNAJETE TEK U MAJU zato ne smarajte.....:rtfm: zelim svima srecu ...
zaboravio sam fizicko ostaje B,C ko dobije C PADA!! A,B PROLAZI
ja dobio iz psiho test 5,fizicko sve A i lekarski zdrav,.... SRECNO NAJNIZA LINIJA PRIMLJENA JE 80 bodova ko ima manje nema cemu da se nada

i srecno aj cao:)

Back