SRECNO.. i da nam posle ispricas kakvi su bili testovi za prijemni...Drzimo ti palceve[/QLjudi vratio sam se juce , i evo me da vam pricam prvo odete tamo i oni vam odrede sobu u koju cet boraviti,onda vam kazu da je psiho test u 5 .... Psiho test se sadrzi o sledecem:sveska od 5 kolona po 12 zadataka(60),zatim radite sa svojim mislima 60 recenica,dajete svoj licni opis kakao tamo pise KO SAM JA,i KAKAV ZELIM DA BUDEM.onda kad zavrsite izlazite napolje i cekate da vas prozove idete na intervu i on vam govori (psiholog)govori koju ste ocenu dobili .zatim spavanjac i ustajete u pola 7 idete po grupama na lekarsi pregled ko hoce detaljno neka cita: krv,mokraca,rengen,kozni lekar,usni,ocni,zubar,hirurg,ortoped ......rezultate saznajete u autobusu reci ce vam jedan covek teca ***** velika.....dolazite u sobu au 5 radite test iz kulture i prijemni iz srpskog zadaci su svih 20 iz zbirke... spavanjac ... ustajete u 7 polazete brze testove i prijemni iz matematike zadaci su isti ali su svi brojevi promleneni....idete na fizicko ocene A ... 4 zgiba,leteci kolut,greda,kosarkaska lopta,rukomet, prepreka 60cm i sprint ...vraca te se u sobu spakujete stvari i to je to ... intervu poslednji sa psiholoogm .. zovete tatu i pa pa REZULTATE SAZNAJETE TEK U MAJU zato ne smarajte.....

zelim svima srecu ...
zaboravio sam fizicko ostaje B,C ko dobije C PADA!! A,B PROLAZI
ja dobio iz psiho test 5,fizicko sve A i lekarski zdrav,.... SRECNO NAJNIZA LINIJA PRIMLJENA JE 80 bodova ko ima manje nema cemu da se nada
i srecno aj cao