Vojna gimnazija u Beogradu...

zanima me da li samo ljudi koji se bave sportom mogu ici u vg ili mogu i ljudi koji su intaligentni ali nisu sportski tip?.... pls nek mi neko odgovori :confused:

pazi ovako ovde treba da si pametan i da si fizicki sposoban,ne ide jedno bez drugog, ako prodjes prijemni pitanje je dal ces proci lekarski i fizicki test....savet: pocni da treniras nesto plivanje ti je najbolje posto za relativno kratko vreme dobijas dobre rezultate

E imas face kako se zoves....ja cu konkurisati ove godine....dosta njih kazu da je tesko mrtvu ali nema veze i da jeste i da nije to je ipak vojska.....samo naj idu tamo.....kakva je disciplina kad se ustaje kad se leze kako tece jedan obican a kako neki poseban dan ako imate neke vezbe itd......kakvi su uslovi hrana...se mnogo uci?????pzz...;)

Pa sad tu oko razreda i konkurisanja neznam bas mnogo mislim da bi odmah u 2.......a sto se tice testova jos srpski i matis......pozzz......ae vogijevci rekli ste pre nego sto ste se upisali da ce te da se javljate nema vas gde ste.....pricajte nam malo kako jekako ide......pozz

Ljudi, hocu da se upisem u VOGI, ali nosim naocare.Jednog dana ce mi se vid potpuno ispraviti i skinucu naocare posto sam u plusu.Ipak nzm da li je problem sto ih nosim.Inace sam odlican djak sa prosekom 5.00 i tako sam do sada uvek zavrsavao godinu i polugodje.Trenirao sam fudbal 5 godina, igrao folklor 3 godine i treniram odbojku vec 3 meseca.Moze li mi neko odgovoriti kakve su mi sanse i da li ce mi vid predstavljati problem.Hvala unapred!

Прочитао сам све од 100. странице па све довде!Приметио сам да је интересовање све мање и да се све мање писе на форуму!Сви који упадну више не улазе, па где сте људи?Ми који смо '97 не пишемо ништа, а видите ли како су раније писали и делили искуства!Ако случајно неко ко је упао, види ово нека напише како је у школи!Шта би са вама, где сте сад кад сте нама будућим ВОГИЈЕВЦИМА потребни?

Стевко то што носиш наочаре мсм да 99% није никакав проблем.Вогијевци се не јављају јер немају интернет тамо а и кад дођу за викенд не могу да седе на интернет са нама цео дан ипак видецете и сами кад одемо тамо без родитеља ипак треба се навићи.Чујем се ја са пар њих иѕ вогија кажу да је лаганица неки су се разочарали јер су бас велики математичари и хтели су математичку али су се преварили и уписали воги сто је ѕа њих математика лака..=)...Имате на њиховом сајту све....Писите ста вас интересује...поззз

Оооо Боже, који сам ја баксуз!Синоћ сам са наставником вежбао летећи колут , јер ми то треба за ВОГИ и пао сам незгодно и поломио кључну кост.Сад ће ми и то можда представљати проблем!

Back