Jel zna neko kad je ili kada bi otprilike trebao da bude taj psiho-fizicki test?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e da dobro me podseti
kolko je rigorozan lekarski
dal obaraju zbog pokvarenog zuba![]()
Stvarno bre, to me najvise nervira, ta neobavestenost i nestrucnost, o vojnom odseku u Boru, onaj konj sto tamo radi pojma nema o zivotu, kad sam otisao da vadim dokumenta 20 i nekog februara on jos nije ni znao da je konkurs otvoren... Toga se najvise i plasim, da ne padnem na takve gluposti, tipa, losi dokumenti, pokvaren zub o.O(nzm koliko su rigorozni na zdravstvenom testu), ako padnem na prijemnom, znam da je moja greska i da trebam bolje da se pripremim za sledecu godinu...
Iz Bora sam.... Bratori polako s tim, da upadnem prvo, pa cemo da vidimo...odakle si ti Stansg sta nameravas sta voli vojni pilot neki visoki cin![]()
ne verujemali mnogo je rigorozan moras da dobro cujes da dobro vidis da si inteligentan i tako to pa kako bude bice odakle si imas face
[SUP][/SUP]
cujem,vidim,inteligentan samimam face
Алекса Бк
Iz Beograda sam
o/jesi cuo kako se polaze u arlilu .. ja jesam zovu prvo ove iz BG pa dalje pa dalje i tako znaci da cemo ja i ti medju prvima
o/
jesi me dodao na face
ili kako se zoves da te ja dodam![]()
a ti si tajDod'o sam te ja, ja sam Brat Lugio...
o/
jesi me dodao na face
ili kako se zoves da te ja dodam![]()
koja ti je slikaMihajlo Milivojevic nisam te nasao!
koja ti je slika
jel kao neki vojnik
sad cu te dodam
btw odakle si
ja sam sa Bezanije
ja sam presao zbirkejel vas dvojica jos ucitee![]()
ja sam presao zbirke![]()
pa dobroI ja, al ih prelazim opet, za svaki slucaj...
pa dobropa sad cu i ja da kreneM
![]()
ROLL bice ti mnogo lakse ako zavrsis vog pa ides u VA nego iz neke dr.
cujem,vidim,inteligentan samimam face
Алекса Бк
Iz Beograda sam