Pozdrav svim VOGIjevcima, nećete verovati, zbog VOGIja sam otvorio nalog na krstarici 
Naime, ovih dana kada je već došlo vreme razmišljanju šta upisati, VOGI je na mene ostavio najbolji utisak, imamn mnogo veliku želju da je upišem
Jeste da živim u BGu ali mi nikakva frka ne bi bila da živim u internatu
E sad, u petom sam bio 5,0, međutim posle sam konstantno bio vrlodobar, ali vidim da primaju vrlodobre
e sad, oduvek sam imao 10ak kila viška, i bio sam malo tromiji iako sam trenirao veslanje pre. Sad razmišljam da zapnem da probam da uradim te zgibove i sklekove koji su mi uvek predstavljali problem pa ću da se upišem na neki sport na kojem se to najviše radi 
zdravstveni predpostavljam da ću proći, nikada mi se nije dešavalo da mi nešto kažu da imam kad sam išao na takmičenja iz veslanja, mada su mi stalno govorili da obustavim slatkiše hehe
I pozdrav za nastavnika teofilosa, ali svejedno, neću biti vaš učenik jer sam komunista-možda budem jedini komunista u vojnoj
video sam po vašim postovima da ste jedan dobar i plemenit čovek koji voli ono što radi, bez obzira što nam se ideologije krše 
Pozdrav svi VOGIjevci pa se nadam da ćemo se gledati od septembra!

Naime, ovih dana kada je već došlo vreme razmišljanju šta upisati, VOGI je na mene ostavio najbolji utisak, imamn mnogo veliku želju da je upišem

E sad, u petom sam bio 5,0, međutim posle sam konstantno bio vrlodobar, ali vidim da primaju vrlodobre

zdravstveni predpostavljam da ću proći, nikada mi se nije dešavalo da mi nešto kažu da imam kad sam išao na takmičenja iz veslanja, mada su mi stalno govorili da obustavim slatkiše hehe

I pozdrav za nastavnika teofilosa, ali svejedno, neću biti vaš učenik jer sam komunista-možda budem jedini komunista u vojnoj

Pozdrav svi VOGIjevci pa se nadam da ćemo se gledati od septembra!