Vojna gimnazija u Beogradu...

Pozdrav svim VOGIjevcima, nećete verovati, zbog VOGIja sam otvorio nalog na krstarici :)

Naime, ovih dana kada je već došlo vreme razmišljanju šta upisati, VOGI je na mene ostavio najbolji utisak, imamn mnogo veliku želju da je upišem :) Jeste da živim u BGu ali mi nikakva frka ne bi bila da živim u internatu

E sad, u petom sam bio 5,0, međutim posle sam konstantno bio vrlodobar, ali vidim da primaju vrlodobre :) e sad, oduvek sam imao 10ak kila viška, i bio sam malo tromiji iako sam trenirao veslanje pre. Sad razmišljam da zapnem da probam da uradim te zgibove i sklekove koji su mi uvek predstavljali problem pa ću da se upišem na neki sport na kojem se to najviše radi :)

zdravstveni predpostavljam da ću proći, nikada mi se nije dešavalo da mi nešto kažu da imam kad sam išao na takmičenja iz veslanja, mada su mi stalno govorili da obustavim slatkiše hehe :D

I pozdrav za nastavnika teofilosa, ali svejedno, neću biti vaš učenik jer sam komunista-možda budem jedini komunista u vojnoj :D video sam po vašim postovima da ste jedan dobar i plemenit čovek koji voli ono što radi, bez obzira što nam se ideologije krše :)

Pozdrav svi VOGIjevci pa se nadam da ćemo se gledati od septembra!

Поздрав брату комунисти! Ха,ха,ха...
Хм...чак смо и имењаци...ха,ха,ха
А и браћа смо по килажи...ха,ха,ха
Ништа ти не брини што се кила тиче...Када сам ја давне 1993. конкурисао за ВОГИ, био сам поприлично у прекорачењу са килама...Па, када ме је профа у ВОГИЈУ сатерао уза зид, да видиш како су киле падале а оцена из физичког расла...
Хм...Ау, брате Јово, а откуд теби то да се комунизам и Православље крше? Иди бре...Па комунизам и Православље су у много чему идентични...
Велики поздрав!!! Само напред!!! Срећно, брате комунисто!!!

hahahha kad ste vec pomenuli kilazu ja sam imo strasnih problema sa kilazom al sam onda otiso na neku dijetu i osusio se :D sa 91 doso na 71 :P
uzgred dal ima neka specijalna kilaza za vojnu
nesto sam video kao
od visine se oduzme 100 i od toga ne sme da se bude laksi 5 a tezi 10 kg
da li je to tacno?
RASPISAN JE KONKURS ZA VOJNU GIMNAZIJU
SRECNO SVIMA!!!

Ja sam iz Sombora,al sam rodjen u Beogradu,i razmisljam da li da upisem VOGI ili Nikolu Teslu ali mi je nekako Vojna Gimnazija bolje...I usput od 5,6 sam prosao odlicnim 7 vrlodobar 4.27 a sad sam prvo polugodiste 8 malo zezno pa sam prosao 3.53 al sad ucim ko nenormalan da prodjem bar 4.50 na kraju..i bas danas mi je nastavnica fizickog rekla za taj konkurs pa cu da konkurisem,i sad me zanima dali ako upisem vojnu gimnaziju i na nekoj godini ispisem i upisem drugu skolu dal cu to morati placati??:dash:

I da ako znate neki sport gde se radi pno sklekova i zgibova javite mi :D

Ovako... Zacrtao sam da cu da idem u VG jos u sestom razredu,i od onda se spremam za to... Fizicki sam spreman,mogu volu rep da iscupam(treniram fudbal 7 godina),odlican sam bio 5,6,7 i na polugodistu osmog sam bio 4,33 .... Srpski i matematika su mi jaca strana... Dakle,to je to... Samo mi treba neki insajder,koji je prosao sve to(zavrsio VG)... Da mi malo vise kaze o tome,to jest o zivotu u VG... ako nije problem. I imam jedno pitanje,jel mogu kao oficir da budem snajperista(posto to obicno rade potporucnici i vojnici)?

Unapred hvala.

Procitaj moj post, nekoliko postova iznad tvog....Mozes i da pitas sta te zanima, odgovoricu, nije mi tesko da se ponavljam-narocito u vezi VOGI...

A pitanje ti je bas ono u stilu CS....:) .....ali, odrasces mali veseljace :)

Citam ove postove unazad stigo sam do 105 strane i shvatam da je vojna gimnazija zajebana a i da je tesko zavrsiti i takodje vidim postove od Maxa i kontam da je vrlo zajebano i da trebamo 2 puta razmisliti pre nego sto se odlucimo za VOGI i uopste za vojni poziv :D

Procitaj moj post, nekoliko postova iznad tvog....Mozes i da pitas sta te zanima, odgovoricu, nije mi tesko da se ponavljam-narocito u vezi VOGI...

A pitanje ti je bas ono u stilu CS....:) .....ali, odrasces mali veseljace :)

Ja sam vec konkurisao,tako da mi je sad bitno samo da prodjem,a sta ce tamo biti ne bitno spreman sam na sve samo da postanem oficir.

P.S. Sta je to CS? :confused:

и дође и тај дан...
ВОГИ СЕ ДАНАС РАСПУСТИО УЗ ПЕСМУ, ДРУЖЕЊЕ...
нигде није лепше другарство него у вогију...
пред нама је дуго топло лето, опет пуно лепих путовања и дружења, воги ће се и током лета окупљати и дружити, а на јесен долазе нам неки нови клинци...
хвала пожаревљан на поздравима...јак си ти и имаш јаку жељу...
нема очајавања...када смо најтужнији тада смо најјачи...ја те знам као таквог!!!
а за ћирилицу свака част другари...ми смо Срби и имао наше писмо...поготово срспки официр треба да добро води рачуна да чува све што је српско као зеницу ока свог, као велику вредност! зашто омладино пишете латиницом свој језик и зашто унижавате сами себе тиме што свој језик унаказите страним алфабетом? да ли сте икада видели да један млад грк пише у свом грчком језику нека страна слова? да ли сте икада видели да један словенац у своје речи убацује ћирилична слова?
МИСЛИТЕ О ТОМЕ...БРАЋО!

Ово сам нашао и стварно од кад сам прочитао почео сам да писем ћирилицом

Стварно свака част професоре.

Cao ljudi ja sam 96 iz BG-ea znam neke korisne informacije o vojnoj skoli trenutno konkurisem,da li neko ..zna nekog koje bio solidan ucenik svih rz.odlican primereno vladanje ..zdrav,inteligentan,da prodje srpski a padne matis..i da ima li ko viziju kolika ce biti rang lista primanja recimo min 17b Srpski...i min15 Matis..nesto ovako.. ko ima vremena nek mi odgovori molim hvala:)

ummm, ja sam 96 godište, iz Smedereva sam i konkurisaću ove godine.
nisam bio baš neki učenik, ali imam sasvim dovoljno dobar uspeh, doduše, iz vladanja sam imao problema u VII razredu, ali nadam se da ću se provući nekako xD
zdrav sam, i to...
puštam post ovde jer bih da upoznam buduće drugare i da saznam nešto više o konkursu i školi. :D

Поздрав свима,посебно за вас Оче! :) Одавно нисам био овде...ред је да мало прочитам какво влада интересовање код млађих генерација...:D желим свима пуно среће!!! :) :) :)

Поздрав свима,посебно за вас Оче! :) Одавно нисам био овде...ред је да мало прочитам какво влада интересовање код млађих генерација...:D желим свима пуно среће!!! :) :) :)

Оооооо, Помаже Бог, брате! Да, заиста се нисмо чули одавно...Поготово од када ја више нисам на фејсбуку, повукао сам се јер сматрам да превише себи дозвољавамо да се отуђујемо и замењујемо радост ЖИВОГ СУСРЕТА, ЖИВЕ РЕЧИ, СТИСКА РУКЕ И СЛ. неким глупим четом и др...
Па како је брате? Јеси ли прежалио неупис у Воги? Веруј ми да ја и данас жалим што ниси прошао, јер наша Војска би заиста била јача и богатија за једног таквог јунака у развоју, какав си ти... ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ, БРАТЕ!!!

Узгред, ако овде има јунака који желе да упишу Воги а да су у Новој и Старој пазови и Инђији, да знате да ће у четвртак 3.03.2011. бити промоција Вогија у вашим школама, Н. Пазова 12:00, С. Пазова 13:00 и Инђија 13:45. ПОЗДРАВ И СРЕЋНО!!!

ummm, ja sam 96 godište, iz Smedereva sam i konkurisaću ove godine.
nisam bio baš neki učenik, ali imam sasvim dovoljno dobar uspeh, doduše, iz vladanja sam imao problema u VII razredu, ali nadam se da ću se provući nekako xD
zdrav sam, i to...
puštam post ovde jer bih da upoznam buduće drugare i da saznam nešto više o konkursu i školi. :D

sta si imao iz vladanja mislim da je bitan kraj ii kakav si djak prosek...

alka 95 jel si ti sad prva u VOG i hteo sam da te pitam kakvi su se ucenici upisali u VOG 95 prosle godine ...da li su svi ono 5,00 ili ima svakakvih???

alka 95 jel si ti sad prva u VOG i hteo sam da te pitam kakvi su se ucenici upisali u VOG 95 prosle godine ...da li su svi ono 5,00 ili ima svakakvih???

Нисам ја уписао...нажалост...:( моја прича је дуга,ако те занима,можеш да прочиташ на неким од претходних страна...:neutral: видиш,и ја сам се таквим стварима оптерећивао....али,јако ја мало ученика који су стално били 5.00....има свакаквих,и са доста лошим успехом...десиће се сигурно ове године,лако ће отпасти дечко са просеком 5.00,а проћи врло добар ученик...ето,толико да знаш...веруј ми,треба ти доста среће...мени је она фалила...:confused: ја сам био 5.00 у сваком од разреда,па сам дошивео да поред мене прође ученик који је једва конкурисао са својим просеком :eek:

Оооооо, Помаже Бог, брате! Да, заиста се нисмо чули одавно...Поготово од када ја више нисам на фејсбуку, повукао сам се јер сматрам да превише себи дозвољавамо да се отуђујемо и замењујемо радост ЖИВОГ СУСРЕТА, ЖИВЕ РЕЧИ, СТИСКА РУКЕ И СЛ. неким глупим четом и др...
Па како је брате? Јеси ли прежалио неупис у Воги? Веруј ми да ја и данас жалим што ниси прошао, јер наша Војска би заиста била јача и богатија за једног таквог јунака у развоју, какав си ти... ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ, БРАТЕ!!!

Бог Вам помог'о Оче :) није лоше...не могу да се пожалим...школа одлично,друштво супер...:) али ипак се често сетим ВОГИ -ја,понекад се мало растужим али се трудим да терам даље и да ме то не омета...шта је било-било је...трудим се да овде остварим што бољи успех,и да упишем академију...циљ се није променио,и не верујем да хоће :) Како сте ви? како је са новом класом? :) ПОЗДРАВ ИЗ ПОЖАРЕВЦА!!! :)

Нисам ја уписао...нажалост...:( моја прича је дуга,ако те занима,можеш да прочиташ на неким од претходних страна...:neutral: видиш,и ја сам се таквим стварима оптерећивао....али,јако ја мало ученика који су стално били 5.00....има свакаквих,и са доста лошим успехом...десиће се сигурно ове године,лако ће отпасти дечко са просеком 5.00,а проћи врло добар ученик...ето,толико да знаш...веруј ми,треба ти доста среће...мени је она фалила...:confused: ја сам био 5.00 у сваком од разреда,па сам дошивео да поред мене прође ученик који је једва конкурисао са својим просеком :eek:

au zao mi je a kako si pao

Back