hocu, hvala...XD

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi,dosta se pada na razgovoru sa psihologom...Bice vam pitanje npr : Sta ces upisati ako ovo ne upises?
I jedan lik je je rekao da ce biti zubar,i psiholog ga je momentalno odstranio sa selekcije...Ako vam to pitanje bude,najbolje odgovorite da cete opet pokusati u VG...Ili nesto slicno...Samo ne govorite da cete biti zubar,automehanicar,pekar,lekar,apotekar,kolar,stolar....
Kad radite testove inteligencije,zapamtite :
FESTINA LENTE!
Ljudi,dosta se pada na razgovoru sa psihologom...Bice vam pitanje npr : Sta ces upisati ako ovo ne upises?
I jedan lik je je rekao da ce biti zubar,i psiholog ga je momentalno odstranio sa selekcije...Ako vam to pitanje bude,najbolje odgovorite da cete opet pokusati u VG...Ili nesto slicno...Samo ne govorite da cete biti zubar,automehanicar,pekar,lekar,apotekar,kolar,stolar....
Kad radite testove inteligencije,zapamtite :
FESTINA LENTE!
 a sta ti je ovo FESTINA LENTE???
 a sta ti je ovo FESTINA LENTE???
FESTINA LENTE znaci ZURI SE POLAKO, koliko ja znam latinski...XD
ok, prihvatio za zahtev.....

E, pa ja te vec imam na Fb-u... Ja sam Zarko Zarkovic...
Nego sad me malo brine to kod psihologa, mada necu da se opterecujem... Shok a sta ti kazes, imao si nekih 60 recenica, kada to, jesi vec bio u BG-u...? Ko prvi ide? Javite se cim stignete...
Srecno svima!!!

pa jeli ovo moguce nedelju dana niko nista ne pise,pa mi smo prosle godine dnevno u ovo vreme po jednu stranicu ispisivali...jel bio neko u bg u internatu,kako je prosao javite se ljudi...
Bio je Mirko......Aco jer si bio ti na lekarskom?
jesam al prosle godine
Nisi konkurisao ove godine???

ne,malo mi je glupo da gubim celu godinu