ja idem u sredu i mng me straaaaaa xD
I mene je ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja idem u sredu i mng me straaaaaa xD
I mene je ..kakav si ti u skoli?..koliko si ucio dnevno?..jesi preso celu zbirku?..i sta mislis jel imas sanse?..
pa vucem iz skole 57.5 poena kazi ga 58 pa ucim po 3-4 sata dnevno i presao sam i srpski i matematiku ali mi srpski bolje ide...pa kad pogledas svi imamo neke sanse jer primase valjda 140 ucenika a u celoj Srbiji nas je ostalo oko 500 i nesto i moze se reci da imamo sanse.....nzm
ja idem u utorak u bg..
i ja sam iz sm.. 
decko los ti je izvor,ima 800 prijavljenih...to te neko zesce zajebao...da te uplasi...
tako da samo opusteno
ma bilo ih je 1000 mozda malo vise..al dosta je otpalo na lekarskom!..sad nas ima negde oko 800.. ;D...Jooj sutra u Bg ..ajde neko ko je bio da mi kaze kakvi su bili zadaci iz mate?
receno mi je da nas ima oko 500 proverena informacija![]()
pa to sve ti kazu..tamo kad odes u internat..e kad ce mo znati da li smo prosli..tj.kad ce zadnja grupa ici?
Original postavio shok95 Pogledaj poruku
xD.......eh brate i ja bi da imam vezu
imam ja vezu,al necu da koristim...
ko ne moze da upadne bez veze,taj nije za VOGI!
imam 90 5 poena.....kolike su mi san
se da upisem?
Velike...!!!
imam 90 5 poena.....kolike su mi san
se da upisem?
Velike...!!!
e Ljudovi, cuo sam da se ovih dana prave rang liste za vojnu, pa bi ukoro trebali da budemo obavesteni.........XD
e Ljudovi, cuo sam da se ovih dana prave rang liste za vojnu, pa bi ukoro trebali da budemo obavesteni.........XD
za akademiju su vec istakli, a imali su prijemni kad i mi