Vojna gimnazija u Beogradu...

I mene je .. :D kakav si ti u skoli?..koliko si ucio dnevno?..jesi preso celu zbirku?..i sta mislis jel imas sanse?..

pa vucem iz skole 57.5 poena kazi ga 58 pa ucim po 3-4 sata dnevno i presao sam i srpski i matematiku ali mi srpski bolje ide...pa kad pogledas svi imamo neke sanse jer primase valjda 140 ucenika a u celoj Srbiji nas je ostalo oko 500 i nesto i moze se reci da imamo sanse.....nzm

pa vucem iz skole 57.5 poena kazi ga 58 pa ucim po 3-4 sata dnevno i presao sam i srpski i matematiku ali mi srpski bolje ide...pa kad pogledas svi imamo neke sanse jer primase valjda 140 ucenika a u celoj Srbiji nas je ostalo oko 500 i nesto i moze se reci da imamo sanse.....nzm

Primaju 120 ucenika u 1 razred VOGI-ja, a iz pouzdanih izvora znam da ih je konkurisalo preko 2500....., a ne 1500 kako oni kazu.....

a prijemni se radi po grupama ? ja sam prosao sve testove idem za bg ali nisam dobio nikakve informacije iz vojnog odseka molim vas ako znate nesto kazite !! Na lekarskom pregledu sam sposoban za vojnu sluzbu ali cuo sam da idem u ponedeljak u bg ali nzm da li je tacna informacija :S

Back