hocu, hvala...XD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi,dosta se pada na razgovoru sa psihologom...Bice vam pitanje npr : Sta ces upisati ako ovo ne upises?
I jedan lik je je rekao da ce biti zubar,i psiholog ga je momentalno odstranio sa selekcije...Ako vam to pitanje bude,najbolje odgovorite da cete opet pokusati u VG...Ili nesto slicno...Samo ne govorite da cete biti zubar,automehanicar,pekar,lekar,apotekar,kolar,stolar....
Kad radite testove inteligencije,zapamtite :
FESTINA LENTE!
Ljudi,dosta se pada na razgovoru sa psihologom...Bice vam pitanje npr : Sta ces upisati ako ovo ne upises?
I jedan lik je je rekao da ce biti zubar,i psiholog ga je momentalno odstranio sa selekcije...Ako vam to pitanje bude,najbolje odgovorite da cete opet pokusati u VG...Ili nesto slicno...Samo ne govorite da cete biti zubar,automehanicar,pekar,lekar,apotekar,kolar,stolar....
Kad radite testove inteligencije,zapamtite :
FESTINA LENTE!
FESTINA LENTE znaci ZURI SE POLAKO, koliko ja znam latinski...XD
ok, prihvatio za zahtev.....
E, pa ja te vec imam na Fb-u... Ja sam Zarko Zarkovic...![]()
Nego sad me malo brine to kod psihologa, mada necu da se opterecujem... Shok a sta ti kazes, imao si nekih 60 recenica, kada to, jesi vec bio u BG-u...? Ko prvi ide? Javite se cim stignete...
Srecno svima!!!![]()
pa jeli ovo moguce nedelju dana niko nista ne pise,pa mi smo prosle godine dnevno u ovo vreme po jednu stranicu ispisivali...jel bio neko u bg u internatu,kako je prosao javite se ljudi...![]()
Bio je Mirko......Aco jer si bio ti na lekarskom?
jesam al prosle godine
Nisi konkurisao ove godine???
ne,malo mi je glupo da gubim celu godinu![]()