Vojna gimnazija u Beogradu...

Ljudi,dosta se pada na razgovoru sa psihologom...Bice vam pitanje npr : Sta ces upisati ako ovo ne upises?
I jedan lik je je rekao da ce biti zubar,i psiholog ga je momentalno odstranio sa selekcije...Ako vam to pitanje bude,najbolje odgovorite da cete opet pokusati u VG...Ili nesto slicno...Samo ne govorite da cete biti zubar,automehanicar,pekar,lekar,apotekar,kolar,stolar....
Kad radite testove inteligencije,zapamtite :

FESTINA LENTE!

Ljudi,dosta se pada na razgovoru sa psihologom...Bice vam pitanje npr : Sta ces upisati ako ovo ne upises?
I jedan lik je je rekao da ce biti zubar,i psiholog ga je momentalno odstranio sa selekcije...Ako vam to pitanje bude,najbolje odgovorite da cete opet pokusati u VG...Ili nesto slicno...Samo ne govorite da cete biti zubar,automehanicar,pekar,lekar,apotekar,kolar,stolar....

FESTINA LENTE!

Mi smo imali sad neke testove inteligencije i brate one kao 60 zapocete recenice ne mozes da smislis brate sta da napises npr Sta si voleo da radis kao mali i sad ti gledas da ne napises neku glupst ( jedan kod nas napisao bio "Voleo sam da berem ljubicice" xD ) mnogo je zajebano ja u prvih pola sata sam napisao samo 5 recenica tek mi posle sinulo sta da pisem.......

FESTINA LENTE!

znam..skoro sam shvatio da je najveca prepreka psiho test...sada me on najvise i brine...hvala na savetu...!:) a sta ti je ovo FESTINA LENTE???:eek:

E, pa ja te vec imam na Fb-u... Ja sam Zarko Zarkovic... :)
Nego sad me malo brine to kod psihologa, mada necu da se opterecujem... Shok a sta ti kazes, imao si nekih 60 recenica, kada to, jesi vec bio u BG-u...? Ko prvi ide? Javite se cim stignete... ;)
Srecno svima!!! :super:

Ne, nas tek treba da zovu za BG, a imali smo psiho test ovde u Nisu kad smo bili na lekarskom i tu su najvise pali samo je jedan pao na ocnom, a to su nam dali 60 zapocetih recenica pa mi da zavrsimo i mnogo je zajebano ali moze da se smisli nesto samo nemojte da pisete gluposti jer ovi su pisali gluposti i zato su padali.... ;)

Back