Vladimir_Putin
Primećen član
- Poruka
- 801
Ma naravno, mi smo po otvorenosti trzista tu negde u rangu Amerike. Puna BG berza stranih investitora, uvek je i bila.
Ok, i zasto se onda bunis protiv sankcija, zasto bi ti svoju robu prodavao takvim prljavim kapitalistickim sistemima? Zivi sam sa sobom, tako moralan i samodovoljan, i toliko.
Ja ne znam o cemu ti pricas, da li si ti uopste normalan? Zaista, nije mi jasno. Pa niko nema otvorenije trziste od nas, zato i propadosmo. Hrvati sve pokupovase, Siptari, i ko sve ne, a mi kod njih ne mozemo nista. Sankcije su bile, kao sto je Sloba objasnio u prilozenom video, politicki motivisane, i imale su za cilj genocid nad Srpskim narodom. Sto se tice Amerike i EU, to su verovatno dva najzatvorenija trzista na svetu, sto je normalno, u suprotnom Kinezi i Japanci bi ih vec sve (ekonomski) okupirali, jer prave sve i kvalitetnije i jeftinije. Znas li da je carina na uvoz Tojote u EU preko 100%? Cak i sa toliko carinom, Tojota ladno parira svim evropskim auto-industrijama. Pa mi za izvoz malog kontigenta Fijata u Ameriku morali smo da trazimo 100 kojekakvih dozvola, i to samo jedna mala kolicina. A oni ovde izvoze sta stignu, niko i ne pita sta, a ponajvise kokain i heroin koji distribuju preko Avganistana, Turske i Albanije.