Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.120
Па изабрах најбоље.ne moras da izaberes,briga me
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па изабрах најбоље.ne moras da izaberes,briga me
dobro, sad vec lupas gluposti da bi bio zabavan pa da te postedim truda - ne ide ti.Не може да заокружи док прво не погледа...![]()
Добро де, гдје су млади ту је и шала...dobro, sad vec lupas gluposti da bi bio zabavan pa da te postedim truda - ne ide ti.![]()
ti si mlad bio 70-ih!Добро де, гдје су млади ту је и шала...![]()
svi smo ovde mladi ko rosa u podneДобро де, гдје су млади ту је и шала...![]()
За оне који устају у подне то је таман.svi smo ovde mladi ko rosa u podne
niste!svi smo ovde mladi ko rosa u podne
babun.Него, стално истичете проблем са родном равноправношћу жена код назива занимања. А како би, рецимо, требало звати мушкарца који ради посао бабице (а има их, додуше далеко мање од жена, али ипак довољно да се постави ово питање) ?
Ne bi trebalo, nego se zove ovako:Него, стално истичете проблем са родном равноправношћу жена код назива занимања. А како би, рецимо, требало звати мушкарца који ради посао бабице (а има их, додуше далеко мање од жена, али ипак довољно да се постави ово питање) ?
Да, и женска бабица се званично зове гинеколошко-акушерска сестра, али је и даље бабицаNe bi trebalo, nego se zove ovako:
Pogledajte prilog 1645848
Pa jel treba da ti sanu izmišlja kolokvijalne izraze, šta nije u redu sa tobom?Да, и женска бабица се званично зове гинеколошко-акушерска сестра, али је и даље бабица![]()
Што бесниш, разговарамо, око ове теме нема консензуса ни код обичних људи, али ни код ”струке”. Чисто онако, малопре док сам навлачио тренерку (напомена: није у питању женска особа која обавља посао тренера, већ део спортске гардеробеPa jel treba da ti sanu izmišlja kolokvijalne izraze, šta nije u redu sa tobom?
Kako to misliš kad si ti taj koji reaguje onim patetičnim cerekalo smajlijem?Што бесниш
Babica je istorijski termin koji se zadržao u govoru. Ne znam kako bi nazvao muškarca koji to radi, profesionalno svakako ne bi smeo ako nema školu za to, a ako slučajno padne meteor na zemlju, pa jbg, izginućemo.Али бабица подразумева особу која помаже жени код порођаја. Шта ако се жена порађа ван породилишта, и помоћ јој пружи мушка особа која није школована за тај посао, али је рецимо од неког научио, или је једноставно природно вешт. Шта је он био у тој ситуацији?
Ја ни најмање не бесним, само ми је смешно твоје бежање од изјашњавања на просто питањеKako to misliš kad si ti taj koji reaguje onim patetičnim cerekalo smajlijem?
Odgovorila sam onako kako se jedino računa, zvaničnim nazivom zanimanja.Ја ни најмање не бесним, само ми је смешно твоје бежање од изјашњавања на просто питањеМораћу исто да реагујем и на ово последње питање, јер не умем метеор да доведем у везу са бабицом
![]()
Јбт, прочитах гинкоглогиња па помислих нешто око биљака и здравог живота...
ne ja sam ukrala sliku od kolege sa jedne druge temeЈбт, прочитах гинкоглогиња па помислих нешто око биљака и здравог живота...
Ово си ти заокружила оглас?![]()