Музичка кутија
Domaćin
- Poruka
- 4.176
Пошаљи ти слике пре и после ”уљепшавања” да проценимо ми да ли то вредиne ja sam ukrala sliku od kolege sa jedne druge teme![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пошаљи ти слике пре и после ”уљепшавања” да проценимо ми да ли то вредиne ja sam ukrala sliku od kolege sa jedne druge teme![]()
kolega, ja nisam muzicka kutija!Пошаљи ти слике пре и после ”уљепшавања” да проценимо ми да ли то вреди![]()
Ма ти још никако да се одлучиш гдје си најбоља.kolega, ja nisam muzicka kutija!
Цццццц, ти не знаш ко си, ја не знам где сам. Или беше обрнуто?kolega, ja nisam muzicka kutija!
celaМа ти још никако да се одлучиш гдје си најбоља.![]()
dodji da ti ubacim dinar pa ces znatiЦццццц, ти не знаш ко си, ја не знам где сам. Или беше обрнуто?![]()
Онда, молићу лијепо, исцијели се. Комисија је ту, па изволи, подијум је твој. Да не кажем позорница (то му дође жена позорник, ваљда, јбмлг).
Ево само да навучем тренеркуdodji da ti ubacim dinar pa ces znati
Ево да ти ријешим и ону дилему око које се закрвисте... Додуше, нема у рјечнику пушачице, али судећи по:Ево само да навучем тренеркуМада не радим на новчиће, мораш ручно да навијеш
![]()
Ево само да навучем тренеркуМада не радим на новчиће, мораш ручно да навијеш
![]()
ne turaj vise nista.Кад сам се већ дохватио Приручника, а таман иде у тему о вјештицама, ево да турим још који бисер, а биће и понеки трисер.![]()
Е јбг, већ сам турио. Сад ми касно да вадим.ne turaj vise nista.
novcic u kutiju?ma,izdrzace on.Е јбг, већ сам турио. Сад ми касно да вадим.![]()
Човјек заузет, навлачи тренерку пола сата, има да је рашлампави, биће два броја већа кад је коначно навуче.novcic u kutiju?ma,izdrzace on.
zenskog trenera ili odecu?Човјек заузет, навлачи тренерку пола сата, има да је рашлампави, биће два броја већа кад је коначно навуче.![]()
Појма немам, питај ове с два презимена, оне све знају.zenskog trenera ili odecu?![]()
Шта си ти навалила са тим новцима на мене? То код мене не палиnovcic u kutiju?ma,izdrzace on.
pa ja to zbog muzicke zeljeШта си ти навалила са тим новцима на мене? То код мене не пали![]()
А то ли је! Ја не убацих новчић па зато нема оног најбољег по жељи!pa ja to zbog muzicke zelje![]()
Кад већ имају ови што ”уљепшавају” све и свашта, може ваљда и рашлампављена тренерка да се среди?Човјек заузет, навлачи тренерку пола сата, има да је рашлампави, биће два броја већа кад је коначно навуче.![]()
dala sam ti da biras,propustio si sansu!А то ли је! Ја не убацих новчић па зато нема оног најбољег по жељи!
Ево, спремна кованица, гдје да је убацим?![]()