Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.616
Ево је, сређена. Сљедећи!Кад већ имају ови што ”уљепшавају” све и свашта, може ваљда и рашлампављена тренерка да се среди?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ево је, сређена. Сљедећи!Кад већ имају ови што ”уљепшавају” све и свашта, може ваљда и рашлампављена тренерка да се среди?![]()
Е рендгенски снимци се не важе!dala sam ti da biras,propustio si sansu!
jbg progutala sam novcic![]()
moze ali mora malo da pauzira.Кад већ имају ови што ”уљепшавају” све и свашта, може ваљда и рашлампављена тренерка да се среди?![]()
Кликнеш на паузу и само наставиш...moze ali mora malo da pauzira.
Па шта сад ја да радим, да шетам го унаоколо?moze ali mora malo da pauzira.
obuci se,prehladices se a sa 37 kod muskaraca nastupa smrt.Па шта сад ја да радим, да шетам го унаоколо?
Богами са 37 ни жени није лако.obuci se,prehladices se a sa 37 kod muskaraca nastupa smrt.
ne znam nisam imala mada kazu od 38 preznojavanjeБогами са 37 ни жени није лако.![]()
Не мерачи!ne znam nisam imala mada kazu od 38 preznojavanje![]()
dobre stvari se dugo cekajuЗатварам приручник, од овог мож’ се полуди.
Гдје смо оно стали? А, да, чекамо најбоље!![]()
А најбоље никад и не дочекаш.dobre stvari se dugo cekaju![]()
hocu ali da definises obaА најбоље никад и не дочекаш.
Ништа, онда дај најгоре, јес да није нешто, ал је бар одмах.![]()
Врло радо, али да бих поштено одлучио, морам имати све на увид па да изаберем.hocu ali da definises oba![]()
ubaci zetoooon!Врло радо, али да бих поштено одлучио, морам имати све на увид па да изаберем.
Ајмо, једно по једно, а ја ћу бити крајње субјективан.![]()
Зини!ubaci zetoooon!
ne tu budalo
Не брини, немам толико, значи нисам у опасности?obuci se,prehladices se a sa 37 kod muskaraca nastupa smrt.
Па што отвори уста јбт?ne tu budalo
pa rekao siПа што отвори уста јбт?![]()
nisi,a nije ni trenerkaНе брини, немам толико, значи нисам у опасности?
Добро је! Само ми није јасно зашто си тужна што немам високу температуру?nisi,a nije ni trenerka