Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 12.923
Ево је, сређена. Сљедећи!Кад већ имају ови што ”уљепшавају” све и свашта, може ваљда и рашлампављена тренерка да се среди?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ево је, сређена. Сљедећи!Кад већ имају ови што ”уљепшавају” све и свашта, може ваљда и рашлампављена тренерка да се среди?
Е рендгенски снимци се не важе!dala sam ti da biras,propustio si sansu!
jbg progutala sam novcic
moze ali mora malo da pauzira.Кад већ имају ови што ”уљепшавају” све и свашта, може ваљда и рашлампављена тренерка да се среди?
Кликнеш на паузу и само наставиш...moze ali mora malo da pauzira.
Па шта сад ја да радим, да шетам го унаоколо?moze ali mora malo da pauzira.
obuci se,prehladices se a sa 37 kod muskaraca nastupa smrt.Па шта сад ја да радим, да шетам го унаоколо?
Богами са 37 ни жени није лако.obuci se,prehladices se a sa 37 kod muskaraca nastupa smrt.
ne znam nisam imala mada kazu od 38 preznojavanjeБогами са 37 ни жени није лако.
Не мерачи!ne znam nisam imala mada kazu od 38 preznojavanje
dobre stvari se dugo cekajuЗатварам приручник, од овог мож’ се полуди.
Гдје смо оно стали? А, да, чекамо најбоље!
А најбоље никад и не дочекаш.dobre stvari se dugo cekaju
hocu ali da definises obaА најбоље никад и не дочекаш.
Ништа, онда дај најгоре, јес да није нешто, ал је бар одмах.
Врло радо, али да бих поштено одлучио, морам имати све на увид па да изаберем.hocu ali da definises oba
ubaci zetoooon!Врло радо, али да бих поштено одлучио, морам имати све на увид па да изаберем.
Ајмо, једно по једно, а ја ћу бити крајње субјективан.
Зини!ubaci zetoooon!
ne tu budalo
Не брини, немам толико, значи нисам у опасности?obuci se,prehladices se a sa 37 kod muskaraca nastupa smrt.
Па што отвори уста јбт?ne tu budalo
pa rekao siПа што отвори уста јбт?
nisi,a nije ni trenerkaНе брини, немам толико, значи нисам у опасности?
Добро је! Само ми није јасно зашто си тужна што немам високу температуру?nisi,a nije ni trenerka