andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.835
zaglavi se ponekadНема је... опет прогутала жетон...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaglavi se ponekadНема је... опет прогутала жетон...
nisamДобро је! Само ми није јасно зашто си тужна што немам високу температуру?
Јбт, па ти си живи геније! Сад тек капирам етимологију заглављивања, дакле кад запне ГЛАВА онда се, наравно, заглави!zaglavi se ponekad
a ti si zivi kreten pipiЈбт, па ти си живи геније! Сад тек капирам етимологију заглављивања, дакле кад запне ГЛАВА онда се, наравно, заглави!
Волим и ја тебе!a ti si zivi kreten pipi
nesh!Волим и ја тебе!
Надај се, надај...
Nisu Vještaci,nego Vješci.Ових дана се, нажалост, много говори о вјештацима (поводом новосадске надстрешнице), па би се могао стећи утисак да је тај одговорни посао намијењен искључиво мучкарцима. Иако је закон о родној равноправности „замрзнут”, зар није ипак мало мизогино оволико помињање вјештака, а да нико ниједном не помене барем неку вјештицу?
Јок брате, теме отварам само код тебе. Јес да си најгори, ал шта ћу кад сам глуп па ми ту најбоље.@Пилипенда jesi li ti ovu temu započeo na nekom drugom forumu pa je prebacili ovde?
nemam ništa, naprotivЈок брате, теме отварам само код тебе. Јес да си најгори, ал шта ћу кад сам глуп па ми ту најбоље.
Завидни душмани па штелују пиплметар грђе од ЈЈ, ал ко их шиша.nemam ništa, naprotiv
Nego sa ovoliko pregleda i napisanih poruka bi trebala da bude pri vrhu liste Popularnih tema, a nije
nisi video?cccЈе л’ био неко будан у 04:00?
mozda,zavisi kako budem raspolozenaЈок. Има ли репризе вечерас?
dzin tonikШта ти поправља расположење?
pa../Само да не буде на све 4.