andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.942
znamНиси, ниси...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znamНиси, ниси...![]()
Е, а шта кад ме нека женска пита: „Како ми стоји нова фризура?” Да је пријављујем јер ме наводи на прекршај или шта?ne radis.
ne,ponudis joj da joj napravis repЕ, а шта кад ме нека женска пита: „Како ми стоји нова фризура?” Да је пријављујем јер ме наводи на прекршај или шта?![]()
Nije takav paket, muskarci takodje dolaze do posla na razne nacine, sto ne znaci da treba da trpe seksualno uznemiravanje (cega ima ali se ne govori o tome). plus eto ja nisam dosla dekolteom i suknjicom na posao, a svejedno sam dala otkaz jer je bilo ili da pristanem na tu igru ili da idem.Нема. Хтио сам рећи ово: Ако сукњицом и деколтеом дођеш до посла, е па јбг, уз то ти иде и добацивање и набацивање на послу. Такав је пакет, шта могу.
Ај се окачи у кодексу, па нек иде живот...svejedno,postoji kodex oblacanja
ako te pita, normalno je da odgovoris. ako te ne pita, moj savet je precutati ako se vec plasis potencijalnih tuzbi.Е, а шта кад ме нека женска пита: „Како ми стоји нова фризура?” Да је пријављујем јер ме наводи на прекршај или шта?![]()
Појма ти немаш, ал добро, још си млада и зелена...
Englezi uvek nesto naopako moraju.Важи. Чим Енглези пређу на десну страну.![]()
zena kad se sredi muskarac verovatno smatra da ona "namenski" provocira..Nije takav paket, muskarci takodje dolaze do posla na razne nacine, sto ne znaci da treba da trpe seksualno uznemiravanje (cega ima ali se ne govori o tome). plus eto ja nisam dosla dekolteom i suknjicom na posao, a svejedno sam dala otkaz jer je bilo ili da pristanem na tu igru ili da idem.
naucicuПојма ти немаш, ал добро, још си млада и зелена...![]()
zovi me za savete slobodnoА је л’?![]()
ima i toga, ali to nije problem zene, vec tog muskarca.zena kad se sredi muskarac verovatno smatra da ona "namenski" provocira..
jeste ali onda ona dobije po usima,kao sto si i ti.ima i toga, ali to nije problem zene, vec tog muskarca.
А па добро, значи таксиста си, илити таксисткиња, како год. Него, нешто нисам виђао овакве кодексе по таксијима.
treca smena,najteza!А па добро, значи таксиста си, илити таксисткиња, како год. Него, нешто нисам виђао овакве кодексе по таксијима.![]()
Па ја и кажем, океј је да постоји женски род тамо где је то потребно и нормално, језик се томе природно прилагоди, али не треба вештачки измишљати глупости зарад наводне равноправности.Iskreno jako mrzim upotrebu termina "silovanje" za bilo sta sto nije silovanje, ali ajde da se ne zadrzavam na tome.
Ono sto sam rekla - zenski kao neutralni rod - to niko ozbiljno ne razmatra, navela sam to kao misaoni eksperiment. Okej je da neutralni rod bude muski, da se ne komplikuje, ali potpuno je okej da imamo nastavke za zenski rod jer ih svakako imamo u jeziku.
Разних туртура има на послу, треба их кажњавати, знамо обоје како је то прилично незахвалана работа и како то углавном иде, али ајде, против тога се треба борити, то се слажем.Nije takav paket, muskarci takodje dolaze do posla na razne nacine, sto ne znaci da treba da trpe seksualno uznemiravanje (cega ima ali se ne govori o tome). plus eto ja nisam dosla dekolteom i suknjicom na posao, a svejedno sam dala otkaz jer je bilo ili da pristanem na tu igru ili da idem.
Ако будем добар, уписаћеш ме и на курс?zovi me za savete slobodno![]()
praksa je obavezna,kako da te pustim dalje a da ne umes nista?Ако будем добар, уписаћеш ме и на курс?![]()
Најтежа смјена, ал зато бар нема мјеста за троје у Фићолину.treca smena,najteza!
guzva je za troje.Најтежа смјена, ал зато бар нема мјеста за троје у Фићолину.![]()
Opet isti argument o "pusacicama"Па ја и кажем, океј је да постоји женски род тамо где је то потребно и нормално, језик се томе природно прилагоди, али не треба вештачки измишљати глупости зарад наводне равноправности.
Би ли ти волела да те у анкети о цигаретама, уместо питања ”Да ли сте пушач?”, питају ”Да ли сте пушачица?”
Јбг, они сви до једног тврде да по континенту возе наопако.Englezi uvek nesto naopako moraju.
a sto tebi smeta to?neki razlog posebno ili? meni bi bilo svejedno kako bi me pitali,svakako bih prebacila na salu ako bi zazvucalo malo bezobraznoOpet isti argument o "pusacicama"Moze se pitati potpuno neutralno, kao sto i pitaju - da li konzumirate cigarete, da se ne bi dovodilo u vezu sa neformalno frazom seksualne konotacije.