Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
Ciga hvali svog konja? ... Pa ako je verovati tvojoj slicici u profilu, mora da ti je Pikaso bio otac
j.k. 8)

j.k. 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
storm cloud:mona_liza:Jeste da je ruzno da imash banderu (<180) pored sebe :shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
clay_j:Imam 164m, i mislim da imam ženstvenije proporcije od bilo koje devojke koja ima preko 180cm...
e aj bez nabijanja komplexa...storm cloud:clay_j:Imam 164m, i mislim da imam ženstvenije proporcije od bilo koje devojke koja ima preko 180cm...
...pa je prava šteta što te pored njih niko ne bi ni primetio.![]()
šetač:Usne punjene grehom,ispod njih niske bisernih zuba,pogled prodoran i ispunjen iskrama od kojih se sve topi,svaki pokret tela podseca na maciji hod,kosa ispunjena vetrom...
..ma koga briga za visinu!!!!!!
clay_j:Imam 164m, i mislim da imam ženstvenije proporcije od bilo koje devojke koja ima preko 180cm... bar od onih koje poznajem... Zaista mislim da se šarm ne nalazi u zapremini, ali mu lepota vrlo koristi...
Incognito:All good things come in a small package![]()
![]()
ribica_:kakve volite?visoke tipa od 175-185 ili nize od 165-175????
Ovakve teme uvijek se pretvore u prepirku... :?divlja u srcu:Ne mogu da verujem da se ovo pretvorilo u prepirku! Aman!![]()
Tachno! Ja sam visoka 159 i nemam problem sa tim. Jako visokim devojkama je teze da nadju partnera. Uostalom-kazu da sam sitna ali dinamitna...! :wink:Anonymous:'u malim bocama se drzi otrov'
![]()
![]()
![]()
E, na forumu postoje Nestasna ameba, Vragolasta Amfibija, a sad i Nervozna pertla.... Pomesacu vas, bre!Nervozna pertla:Tachno! Ja sam visoka 159 i nemam problem sa tim. Jako visokim devojkama je teze da nadju partnera. Uostalom-kazu da sam sitna ali dinamitna...! :wink:Anonymous:'u malim bocama se drzi otrov'
![]()
![]()
![]()
Snezna_kraljica:E, na forumu postoje Nestasna ameba, Vragolasta Amfibija, a sad i Nervozna pertla.... Pomesacu vas, bre!Nervozna pertla:Tachno! Ja sam visoka 159 i nemam problem sa tim. Jako visokim devojkama je teze da nadju partnera. Uostalom-kazu da sam sitna ali dinamitna...! :wink:Anonymous:'u malim bocama se drzi otrov'
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam 171cm. I zao mi je sto nisam visa. Mada, to je zato sto sam sa previsokim deckom, inace sam potpuno zadovoljna visinom.
Inace... Meni se najvise dopada kad je devojka visoka oko 175.
Incognito:All good things come in a small package![]()
![]()
meni se vise svidjaju vise, ujedno po meni a neznam kako je po vama, vece su lepseribica_:kakve volite?visoke tipa od 175-185 ili nize od 165-175????
HeBePoBaTaH_:naturaly:Znaci ti mu dodjesmona_liza:Ja sam 172cm visoka i smatram da sam srednje visine! Volim sebe ovakva kakva sam. Jeste da je ruzno da imash banderu (<180) pored sebe :shock: ali brate nije ni lepo kad ti devojka lichi na patuljka (>160cm)!
PATULJAK + 12cm-a...
![]()
mona_liza:HeBePoBaTaH_:naturaly:Znaci ti mu dodjesmona_liza:Ja sam 172cm visoka i smatram da sam srednje visine! Volim sebe ovakva kakva sam. Jeste da je ruzno da imash banderu (<180) pored sebe :shock: ali brate nije ni lepo kad ti devojka lichi na patuljka (>160cm)!
PATULJAK + 12cm-a...
![]()
Da da
Rekla sam devojke nize(>) od 160cm! Uostalom znash ono "svaka krpa nadje zakrpu" ? hehe ... Ukusi su razlichiti pa se za svakog nadje po nesto!![]()