R
ribica_
Gost
kakve volite?visoke tipa od 175-185 ili nize od 165-175????
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ribica_:kakve volite?visoke tipa od 175-185 ili nize od 165-175??? vise volimo nize devojke
black-devil:ma nema nikakve veze sa time dali je niska/nizak ili visoka/visok, to bre ide pupak na pupak, uklapa se na svaku velicinu)
johhnybravo:vidis a ja se ubi' da nadjem neku malo vislju - kazes da si visoka 173!!!S'obzirom da sam ja okruglo 190 mislim da bi mogli da razmenimo par reci u "gornjim zonama"!!!
MARE_:JENNY AJDE MOLIM TE CUTI.GDE GOD PROCITAM TVOJ ODGOVOR NAJEZIM SE KOLIKO SI LOSA.PREDPOSTAVLJAM DA NISI IZ BGD-A CIM IMAS TAKAV RECNIK A I PO ODGOVORIMA BIH REKAO DA SI NEKA TESKA MUSKARACA
Pa vi bre od visine stigoste do seksa.Zar toliko nedostaje?Sto se visine tice, ja sam visok 205cm i imam 105kg, a moja devojka 178cm, pa je razlika vise nego ocigledna.Medjutim posto se volimo, to nam ne predstavlja problem.Muskarac bi trebalo da bude vislji od zene, a nikako obratno, da ne bi bilo kao u vicu kad majmun Je*o zirafu.ribica_:kakve volite?visoke tipa od 175-185 ili nize od 165-175????
Nadya:U je... ja sam ovde izgleda najvisha na forumu.. bar od ovih sto su se javili... ja sam oko 175cm... i imam decka koji je tu moje visine, ali nema veze volim ga i uopste mi ne smeta ... a sebe ne smatram za neku extra visoku, to je po meni bas taman visina 8)