Visoka devojka i nizak decko

i meni je smijesno a nisam visok, to je jednostavno smijesno, isto znam kao sto kazes da ne bi trebalo ali jeste. cura sa sirokim kukovima, kratkim nogama i vislja od mene nikako ne dolazi u obzir

Mozda je to mnogima smesno, al kada se suoce sa cinjenicom da nisu u mogucnosti naci devojku, pa onda apstiniraju od seksa, od veze mesecima, godinama, nisam bas siguran da li im je i tada smesno.;) Jer, znamo da i visoke i niske devojke uglavnom zele visoke. Kao i one sa sirokim kukovima i one mrsave i one punije i one extra gradjene i one prosecno gradjene. I one extra lepe i one prosecno lepe. Dakle, sve one vise manje prizeljkuju visoke muskarce. Dakle, ne tek malo vislje od sebe(ili iste visine) vec visoke muskarce. Tu se onda postavlja pitanje, kud da se uglavimo mi nizi, niski. ;) Ako vec 99.9% zena zeli visoke muskarce, onda za nas koji smo nizi, niski, tu nema puno prostora za mudrovanje i probiranje, ono hocu ovu necu onu, nego daj sta das. Kad nas vec priroda nije obdarila necim(ne mora to biti samo visina, vec bilo sta drugo), kada smo vec u poziciji da ionako tesko se dolazi do prilika, onda dodatnim probiranjima samo jos vise sebi suzavamo mogucnosti. Ok, salim se malo karikiram sad, ne mislim bas bukvalno pristati uvek i po svaku cenu na bilo sta, al fino naucis da ti mnogo sta ne smeta, spuste se kriterijumi, i onda se sa razlikama sve manje zamaramo. Po mom, misljenju, sva ta fama oko fizickog izgleda, spoljasnosti, i fama oko kriterijuma uopste, Sve to dolazi iz podsvesti iz glave, a ne iz racionalnog. Sami sebe zarobljavamo u kavezu raznih visokih kriterijuma. Inace, da ne bude zabune, ne nagovaram ja ljude da razmisljaju na moj nacin. Kapiram da svako ima pravo da bira, probira, to je svacije pravo, naravno, al trebamo biti svesni da ako stalno i previse biramo, onda nema ni mogucnosti za istinsko uzivanje u zivotu. Za seks, vezu. Pa ni za prepustanje u ljubavi. Cim ima puno razmisljanja, puno raznih kriterijuma, tu nema prostora za uzivanje. Bar ja tako mislim. Manje kriterijuma, manje razmisljanja oko kriterijuma, vise prilika za uzivanje u blagodetima zivota, i uzivanja u blagodetima musko zenskih odnosa. Zivot je ionako kratak, brzo prodje, brze nego sto smo to spremni da priznamo.;)

Poslednja izmena:
Moj problem je taj sto nisam mogla da preguram taj problem razlike u visini (on je bio nizi 6,7 cm od mene). A sada mislim da sam mozda pogresila. Visoka sam 1, 76 i imam 63 kile, a on je oko 1, 70 i ima 70 kila, Sada smatram da su to bili veliki kompleksi, da covek treba da prevazidje razlike kao sto su visina, kilaza. A da, sada mi se dopada decko, par santimetara nizi, imamo isto drustvo, simpa mi je, ali me ta razlika opet koci. A i vise se na mene loze nizi od mene, nije mi jasno zasto je to tako?? Negde sam procitala: Razlika u visini ipak predstavlja samo brojeve, centimetre, mozda bi zbog barijere koju si stvorio sebi u glavi mogao da propustiš ljubav svog život.

Moj problem je taj sto nisam mogla da preguram taj problem razlike u visini (on je bio nizi 6,7 cm od mene). A sada mislim da sam mozda pogresila. Visoka sam 1, 76 i imam 63 kile, a on je oko 1, 70 i ima 70 kila, Sada smatram da su to bili veliki kompleksi, da covek treba da prevazidje razlike kao sto su visina, kilaza. A da, sada mi se dopada decko, par santimetara nizi, imamo isto drustvo, simpa mi je, ali me ta razlika opet koci. A i vise se na mene loze nizi od mene, nije mi jasno zasto je to tako?? Negde sam procitala: Razlika u visini ipak predstavlja samo brojeve, centimetre, mozda bi zbog barijere koju si stvorio sebi u glavi mogao da propustiš ljubav svog život.

Ne mora da te koci.
Vecinom nizi momci jure visoke devojke i visoki momci jure nize devojke. Ima izuzeteka kao i u svemu pa te mozda pojuri i neki visi jednog dana.

e, svašta od tebe

Iznela sam problem, ali nisam rekla da sam nezadovoljna sto sam visoka. Nezadovoljna sam bila jer nisam mogla da premostim razliku. Poznajem puno iskompleksiranih niskih cura koje staju na 15, 16 cm ne bi li bile visoke. ;)

Ako volis njega kao i on tebe visina vam nece smetati.
Te sto staju na 15, 16 cm mogu da stanu i na stule ako misle da ce im biti bolje.
Vislji sam od 190 cm i pamet su mi uvek zavrtele devojke od oko 160 cm.

mozda bi zbog barijere koju si stvorio sebi u glavi mogao da propustiš ljubav svog život.
Nisi ti sama stvorila barijeru vec ti je nametnuta od strane drustva. Visinska razlika je jedna od mnogih kompletnih besmislica grupne psihologije. Glupi paradigm i nista vise od toga. Ako pitas ove sto misle da je to smesno ili da ne izgleda lepo zbog cega to misle, nece moci da ti daju bolji odgovor od "zato sto...eto." Jer nemaju pojma. Jednostavno ne postoji bilo kakav racionalan i logican razlog. Naravno, postoje i oni kojima je visina fetish i jednostavno ne smatraju osobe odredjenih visina sexualno atraktivnim, ali to nije kod tebe problem koliko vidim. A ono sto te koci je najverovatnije tvoja zelja za drustvenim odobrenjem. Pa ti onda odluci sta ti je veci prioritet, sopstvena sreca ili misljenja ili pogledi random ljudi na ulici sa kojima verovatno nikad u zivotu neces razmeniti ni rec.

Back