xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa u principu mi je smesno, ali znam da je retardirano to sto mi je tako nesto smesno. A i smesno mi je verovatno samo zato sto sam visok.
Kako ih vidite i koja razlika u visini je za vas podnosljiva?
i meni je smijesno a nisam visok, to je jednostavno smijesno, isto znam kao sto kazes da ne bi trebalo ali jeste. cura sa sirokim kukovima, kratkim nogama i vislja od mene nikako ne dolazi u obzir

Moj problem je taj sto nisam mogla da preguram taj problem razlike u visini (on je bio nizi 6,7 cm od mene). A sada mislim da sam mozda pogresila. Visoka sam 1, 76 i imam 63 kile, a on je oko 1, 70 i ima 70 kila, Sada smatram da su to bili veliki kompleksi, da covek treba da prevazidje razlike kao sto su visina, kilaza. A da, sada mi se dopada decko, par santimetara nizi, imamo isto drustvo, simpa mi je, ali me ta razlika opet koci. A i vise se na mene loze nizi od mene, nije mi jasno zasto je to tako?? Negde sam procitala: Razlika u visini ipak predstavlja samo brojeve, centimetre, mozda bi zbog barijere koju si stvorio sebi u glavi mogao da propustiš ljubav svog život.
Moj problem je taj sto nisam mogla da preguram taj problem razlike u visini (on je bio nizi 6,7 cm od mene). A sada mislim da sam mozda pogresila. Visoka sam 1, 76 i imam 63 kile, a on je oko 1, 70 i ima 70 kila, Sada smatram da su to bili veliki kompleksi, da covek treba da prevazidje razlike kao sto su visina, kilaza. A da, sada mi se dopada decko, par santimetara nizi, imamo isto drustvo, simpa mi je, ali me ta razlika opet koci. A i vise se na mene loze nizi od mene, nije mi jasno zasto je to tako?? Negde sam procitala: Razlika u visini ipak predstavlja samo brojeve, centimetre, mozda bi zbog barijere koju si stvorio sebi u glavi mogao da propustiš ljubav svog život.
Iznela sam problem, ali nisam rekla da sam nezadovoljna sto sam visoka. Nezadovoljna sam bila jer nisam mogla da premostim razliku. Poznajem puno iskompleksiranih niskih cura koje staju na 15, 16 cm ne bi li bile visoke.![]()
Kako ih vidite i koja razlika u visini je za vas podnosljiva?
Nisi ti sama stvorila barijeru vec ti je nametnuta od strane drustva. Visinska razlika je jedna od mnogih kompletnih besmislica grupne psihologije. Glupi paradigm i nista vise od toga. Ako pitas ove sto misle da je to smesno ili da ne izgleda lepo zbog cega to misle, nece moci da ti daju bolji odgovor od "zato sto...eto." Jer nemaju pojma. Jednostavno ne postoji bilo kakav racionalan i logican razlog. Naravno, postoje i oni kojima je visina fetish i jednostavno ne smatraju osobe odredjenih visina sexualno atraktivnim, ali to nije kod tebe problem koliko vidim. A ono sto te koci je najverovatnije tvoja zelja za drustvenim odobrenjem. Pa ti onda odluci sta ti je veci prioritet, sopstvena sreca ili misljenja ili pogledi random ljudi na ulici sa kojima verovatno nikad u zivotu neces razmeniti ni rec.mozda bi zbog barijere koju si stvorio sebi u glavi mogao da propustiš ljubav svog život.

au bre al si mrsavko![]()
atletski gradjen