CyndILauper
Primećen član
- Poruka
- 785
Kako ih vidite i koja razlika u visini je za vas podnosljiva?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја знам један стварно драстичан пример из мог комшилука,девојка лепа висока ма права риба висина негде око 177 и неких 65 кила али лепо распоређених а лик 162 и по кад смо се мерили имао је равно 50 кила.Није богат није ни нешто прелеп до душе није ни ружан али мислим да је у овом случају ЉУБАВ победила!Она каже да јој се свидело што је тако мали и сладак.....
ili je pobedila ljubav ili je pobedila njegova alatka od pola metra
Брате можда си и у праву,ти мали људи имају велик ***** дефинитивно,морају и они нешто од природе да добију
Знам лика који је савршене висине за мушкарца,дакле 180 цм и има 22 цм алатку а ја висок ко жирафа,пола девојака су прениске за мене имам јебених 195 и мање од 20 цм
Sta "jebenih 195"!? To je idealna visina za muskarca.
Visoke su sexy,voleo bi da imam jednom u zivotu curu koja je bar 20 cm visha od mene, cisto da isprobam i tu varijantu ljubavi
То су баш маштарије па где ћеш 20 цм вишу сунце ти..колико си ти висок?
Док сам био у пубертету и док нисам израстао имао сам вишу девојку од мене и могу ти рећи да уопште није лоше
Zato mastarije, 176cm sam visok, znaci tu nekde oko 2m, ne smem ni da pomislim koliko mi to sexy deluje, uveren sam da nmalo nije loshe
viđam to često...
...misim...znam da će te vi odozgo iz begeta i drugih urbanih krajeva da kažete...eh - ko da je to nešto čudno, to je normalno...pa da, jes...al za ovu moju tursku kasabu i to je anomalija...
...pa koji cm može...al misim...za glavu... ...može i to, al malo je smešno da on mora da se popne na stepenik da bi je dohvatio i poljubio...
Ko voli nek izvoli
Ja ne znam da li bih mogla sa nizim od sebe..mozda ako je savrsen u svemu ostalom, ali uvek bi mi falio taj osecaj da sam ja sitniji/nezniji pol
Ko voli nek izvoli
Ja ne znam da li bih mogla sa nizim od sebe..mozda ako je savrsen u svemu ostalom, ali uvek bi mi falio taj osecaj da sam ja sitniji/nezniji pol