Visoka devojka i nizak decko

Svakako, prevelika razlika u visini nije dobra, pogotovo ako je žena toliko viša.
Što kaže Eriu nije baš poenta u tome da mu budem kao mama :S

slazem se... uopste neko nizi od mene za mene odmah postaje drug a ne potencijalni partner..sve je to u redu u horizontali kako neko rece nema granica ali ne svodi sve na to[/QUOTE]

Naravno da se ne svodi, ali je valjda bitnije da li deluju kao par ili ne... Nikada ne bih a priori odbacila nekoga kao potencijalnog partnera samo zato sto je nizi od mene, a ja sam visoka 168...

slazem se... uopste neko nizi od mene za mene odmah postaje drug a ne potencijalni partner..sve je to u redu u horizontali kako neko rece nema granica ali ne svodi sve na to

Naravno da se ne svodi, ali je valjda bitnije da li deluju kao par ili ne... Nikada ne bih a priori odbacila nekoga kao potencijalnog partnera samo zato sto je nizi od mene, a ja sam visoka 168...[/QUOTE]

naravno da je najbitnije da li deluju kao par,to bez svake rasprave...ali ja kazem da se meni spusti zavesa kad je neki muskarac nizi od mene,jednostavno nestane carolija...

Bio sam sa par devojaka koje su bile moje visine (178 cm) ili vise od mene. Nema tu neke univerzalne formule sto se tice visine.
Cak sam imao jednu jako lepu vezu sa devojkom u gimnaziji (189 cm), dok sam recimo imao groznu vezu sa devojkom koja je vila visoka samo 156 cm.

Vazno je kako funkcionisete zajedno, moja sadasnja devojka ima oko 166-167 cm i funkcionisemo jako dobro vec tri godine, ne zbog visine, vec ono da budem bas pubertetlijski korektan volim je i ona mene, drukcije ne bih znao da definisem nasu vezu. :)

joj, ja to ne bih mogla.. ajde, oke je ako so iste visine ili je on visi od mene..ali da sam ja visa..no no
bjazi bre, iam nekad trip kada sam sa drugaricama koje su meatr i zelja da porastu, malecke, malecke, a starije od mene.. a ja 175 i osecam se kao dzin..jos ako se desi slucajno da sam na stiklama..mogu keva da im budem..ne ne, bas ne volim te tripove sa visinom

Ne volim niske muskarce , i ja ne spadam u niske osobe. Po mom ukusu,za muskarca sve ispod 1.80 je nisko, Zato moj dragi ima 190, a ja 170
.E sad znam par gde je ona vidljivo visa,mislim malo vise od 20cm i oni super funkcionisu, preko 15god su u braku. Stvar ukusa[/QUOTE

tacno tako,stvar ukusa i sve je veoma relativno..izuzeci pobijaju sva nazovi pravila

joj, ja to ne bih mogla.. ajde, oke je ako so iste visine ili je on visi od mene..ali da sam ja visa..no no
bjazi bre, iam nekad trip kada sam sa drugaricama koje su meatr i zelja da porastu, malecke, malecke, a starije od mene.. a ja 175 i osecam se kao dzin..jos ako se desi slucajno da sam na stiklama..mogu keva da im budem..ne ne, bas ne volim te tripove sa visinom

baš to...ja nisam preterano visoka, 170 cm, al imam jednu mnogo malecku drugaricu....jednom sam crkla od smeha, bile smo u nekom supermarketu, i ona me zove da dođem da joj dohvatim neke grickalice sa najviše police, ona ne može sama...joj, kako je to bilo smešno:D

Back