Visoka devojka i nizak decko

samo da dodam i ja moje utiske :D (iz friteze bih progovorio kad je 'vako zgodna tema)
svi moji DRUGOVI koji su ispod 170 su teski kompleksasi, osim jednog ! neverovatno je koliko zlobe u tako "malom telu" ima.
uvek imaju nacin da prozivaju sve koji su "normalne visine" po bilo kom osnovu. ja to nikad nisam kapirao...

po meni je idealna razlika 15cm u korist muskarca

Moj bivši je bio krasni primerak glistavog košarkaša, dugačak sav i vitak i mršav i viši od mene 20 cm i sve je to superkul.
Al' se ja nisam osećala uopšte ništa sitnijom od njega, jer je sav bio tako mršav i obim mojih butina je nekad bio kao njegov, ako ne i širi.
Dobro, on je baš bio glista, na 197 cm je u jednom momentu imao 72 kg.

Sadašnji je 2-3 cm viši od mene.
Al' je krupan i razvijen i ima medveđu pećinu od zagrljaja. :D
I recimo da sam tek sad uvidela da i to može biti onako baš kul..
Jer se osećam sitno uz njega, a ne kao neka velika masa :lol:
No dobro, to nema veze sa visinom..

Svakako, prevelika razlika u visini nije dobra, pogotovo ako je žena toliko viša.
Što kaže Eriu nije baš poenta u tome da mu budem kao mama :S

Svakako, prevelika razlika u visini nije dobra, pogotovo ako je žena toliko viša.
Što kaže Eriu nije baš poenta u tome da mu budem kao mama :S

pa tako kad se kaze razumljivo je. normalno da muskarac treba da bude muskast i krupniji, takva je i priroda, bilo bi cudno da se palite na sitne ili male muzjake.

ali kad pricate da muskarac svaki ispod 195cm je bezveze mislim to je glupost.

najlepsi frajeri su mozda 180-185cm a najlepse zene mozda 170-175cm, i to je to, neki idealne visine za oba pola. vise ili manje od toga je ekstrem i nije za poredjenje uopste.

Било би фино кад би свако ставио своју висини и килажу и идеалног партнера за њега као и до које би границе ишао.
Ја сам рецимо висок 195 и имам 92 киле и највише волим девојке висине 177 и неких 65 - 68 кила.Али имао сам једном приликом и девојку висине 160 и 53 киле,али сам се тад осећао као џин наспрам ње.А док сам био у пубертету имао сам девојку доста вишу а можда и тежу у то време од мене и није ми сметало мада сад кад се сетим мало ми смешно :)

E, samo da vam ispričam:
Pričala neka baba kako se rano udala, znate ono-ugovoren brak. I, tako, ona od 18 godina, a mladoženja od 13. Ništa mu nije padalo na pamet oko onih stvari, nego zaspi čim padne mrak, pravo dete.
I, kaže baba da je svako veče dizala ponjave(prekrivač koji se ručno tkao na razboju) da pogleda koliko je porastao.
Tu se ja nasmejem , jer bilo mi je nelogično da gleda koliko je porastao dok spava. Zar se to ne vidi nmnogo bolje kad čovek stoji?
Nešto drugo je ona gledala, sva je prilika :lol:
E, posle je taj mldoženja-dete izrastao u pravog grmalja, a ona je izrodila sedmoro dece.
Ne znam da li ima veze sa temom, ali hteo sam i ja da nešto izjavim:lol:

E, samo da vam ispričam:
Pričala neka baba kako se rano udala, znate ono-ugovoren brak. I, tako, ona od 18 godina, a mladoženja od 13. Ništa mu nije padalo na pamet oko onih stvari, nego zaspi čim padne mrak, pravo dete.
I, kaže baba da je svako veče dizala ponjave(prekrivač koji se ručno tkao na razboju) da pogleda koliko je porastao.
Tu se ja nasmejem , jer bilo mi je nelogično da gleda koliko je porastao dok spava. Zar se to ne vidi nmnogo bolje kad čovek stoji?
E, posle je taj mldoženja-dete izrastao u pravog grmalja, a ona je izrodila sedmoro dece.

Ta baba laze! 13 godina, a da nije bio zainteresovan za devojku od 18 godina? Sve se mislim.

E, samo da vam ispričam:

Kako se samo setis ovakvih prica :zcepanje:

E, samo da vam ispričam:
ahahah koja prica :lol:

samo da dodam i ja moje utiske :D (iz friteze bih progovorio kad je 'vako zgodna tema)
svi moji DRUGOVI koji su ispod 170 su teski kompleksasi, osim jednog ! neverovatno je koliko zlobe u tako "malom telu" ima.
uvek imaju nacin da prozivaju sve koji su "normalne visine" po bilo kom osnovu. ja to nikad nisam kapirao...

po meni je idealna razlika 15cm u korist muskarca

pa negde si u pravu ,nizi ljudi cesto svoju nizinu da tako kazem kompenzuju kroz zlobne doskocice ..

Što kaže Eriu nije baš poenta u tome da mu budem kao mama :S[/QUOTE]

slazem se... uopste neko nizi od mene za mene odmah postaje drug a ne potencijalni partner..sve je to u redu u horizontali kako neko rece nema granica ali ne svodi sve na to

Back