Visoka devojka i nizak decko

CyndILauper

Primećen član
Poruka
785
viđam to često...
...misim...znam da će te vi odozgo iz begeta i drugih urbanih krajeva da kažete...eh - ko da je to nešto čudno, to je normalno...pa da, jes...al za ovu moju tursku kasabu i to je anomalija...:lol:

...pa koji cm može...al misim...za glavu...:lol: ...može i to, al malo je smešno da on mora da se popne na stepenik da bi je dohvatio i poljubio...:lol:
Slazem se koji cm,sve dalje je malo previse

kandid

Aktivan član
Poruka
1.171
to je moja prica. ja som 178cm (82-3kg) a ribe su mi skoro sve bile 173-179cm. imao sam jednu 183cm visoku ali nizu od 173 nikad. ne volim. sve stvarno bile 173-179cm i zanimljivo mozda sve imale broj cipela 39 neverovatno.

znaci obozavam visoke ribe. i samo visoke :-)

kandid

Aktivan član
Poruka
1.171
na primer majka mog deteta 174cm visoka u stiklama uvek visa od mene a to bas volim :-)

1405r8.jpg

brunhilda

Aktivan član
Poruka
1.366
Nemam iskustva sa momcima nizim od sebe... valjda je na takve tesko i naici. Nisam ja sad neka mrvica, ali retko koji muskarac je nizi od 168 cm. Svaki je bar malo bio visi od mene, iako sam ja od nekih bila visa ako obujem cipele sa stiklom... Nije mi to smetalo, bilo mi je zabavno kako se oni nekako zaprepaste kad vide da su odjednom nizi od mene.

Cak i sadasnji, koji je visok 190 cm, odjednom vise nije tako visok kad obujem neke sa jakom stiklom i platformom, pa i kod njega zapazam isti izraz zaprepascenja. Kao da je u tom momentu kad vise nije 20 cm visi od mene izgubio deo svoje muskosti i snage. Ovo ne mora da bude istina, ali ja njegovu reakciju tako dozivljavam.

Ne znam da li bih mogla da se zaljubim u nekog nizeg. Ovako kad razmisljam o tome... ne privlaci me nizi muskarac. Ali pretpostavljam da bi mogao to da nadomesti izuzetnom licnoscu, zbog cega bih ga zavolela.

Kurtalici

Primećen član
Poruka
818
Nemam iskustva sa momcima nizim od sebe... valjda je na takve tesko i naici. Nisam ja sad neka mrvica, ali retko koji muskarac je nizi od 168 cm. Svaki je bar malo bio visi od mene, iako sam ja od nekih bila visa ako obujem cipele sa stiklom... Nije mi to smetalo, bilo mi je zabavno kako se oni nekako zaprepaste kad vide da su odjednom nizi od mene.

Cak i sadasnji, koji je visok 190 cm, odjednom vise nije tako visok kad obujem neke sa jakom stiklom i platformom, pa i kod njega zapazam isti izraz zaprepascenja. Kao da je u tom momentu kad vise nije 20 cm visi od mene izgubio deo svoje muskosti i snage. Ovo ne mora da bude istina, ali ja njegovu reakciju tako dozivljavam.

Ne znam da li bih mogla da se zaljubim u nekog nizeg. Ovako kad razmisljam o tome... ne privlaci me nizi muskarac. Ali pretpostavljam da bi mogao to da nadomesti izuzetnom licnoscu, zbog cega bih ga zavolela.

Па сигурно!Кад неког заволиш може он бити најружнији на свету,теби је добар!
А што се висине тиче не знам зашто ви девојке форсирате високе момке?Више волите и овакве идиоте као што сам ја од 195 него неког момка нормалне висине 175 или мало више...заиста вас не контам.

Mistery_girl

Ističe se
Poruka
2.522
Ахаха хвала ти али тешко.Колико си ти висока кад ти је то идеално за једног момка?
Најидеалнији су момци од 180 цм јер имају огроман избор и могу бити са девојкама које су високе од 160 до 180 опуштено а ја само са девојкама преко 173 - 174,чак и онда сам доста виши и крупнији од њих..:( ал шта ћу мајка природа

Ja sam visoka oko 175 cm, a volela bih da sam jos malo visa, i veruj mi kad ti kazem da je tvoja visina idealna. :)
Ma kakvih 180 cm... sta na primer ako hocu da obujem neke stikle, a on onda nizi od mene, ili treba da eliminisem one koje mi se svidjaju da ne bih bila visa od njega, jer ne volim kad je decko nizi od devojke.
A koliko kilograma imas na tu svoju visinu?
Pa, normalno je da ces da budes krupniji i visi od njih, musko si jbm mu misa. :D
Veruj mi, mnogo je lepse kad devojku zagrli visok, krupan decko, nego neki nizi, sitan, povetarac da ga oduva. ;)
Bila sam na jedno vece sa deckom moje visine i nikad vise. Zagrli me, a ja imam utisak da me grli drugarica ili neko dete osmi razred. :lol:
Ne potcenjujem ih, ali ne bih mogla da budem sa deckom nizim od sebe, iz navedenih razloga.

fatcat

Ističe se
Poruka
2.748
Ja sam visoka oko 175 cm, a volela bih da sam jos malo visa, i veruj mi kad ti kazem da je tvoja visina idealna. :)
Ma kakvih 180 cm... sta na primer ako hocu da obujem neke stikle, a on onda nizi od mene, ili treba da eliminisem one koje mi se svidjaju da ne bih bila visa od njega, jer ne volim kad je decko nizi od devojke.
A koliko kilograma imas na tu svoju visinu?
Pa, normalno je da ces da budes krupniji i visi od njih, musko si jbm mu misa. :D
Veruj mi, mnogo je lepse kad devojku zagrli visok, krupan decko, nego neki nizi, sitan, povetarac da ga oduva. ;)
Bila sam na jedno vece sa deckom moje visine i nikad vise. Zagrli me, a ja imam utisak da me grli drugarica ili neko dete osmi razred. :lol:
Ne potcenjujem ih, ali ne bih mogla da budem sa deckom nizim od sebe, iz navedenih razloga.

Razumem te potpuno iako sam musko. Ja sam tako oko 180 i mogu ti reci da sam nevidljiv za skoro sve devojke koje su 175+ pa cak i za mnoge koje su 170+. Samo mi se jednom desilo da se u mene zatreskala jedna sto je bila 177, 178. Ne znam sta joj bi. A ona je uvek delovala vise od mene valjda zbog obuce ili jako vitke gradje nemam pojma.
Bilo kako bilo, devojke stvarno vole da su muskarci visi i to po mogucstvu dosta visi. Mi muski recimo imamo slican odnos prema tezini. Kad je zena priblizne kilaze muskarcu jednostavno je neprivlacna. Ja sam malo vitkiji i zilaviji pa su za mene devojke koje imaju vise od 56, 57 kg najcesce nevidjlive. Znaci neku od 60kg ili vise jednostavno ne posmatram kao potencijalnog partnera.
Tako da kazem razumem ja to, covek instiktivno gleda naspram sebe.

gost 271475

Buduća legenda
Poruka
26.923
Sve ispod 190 je neprihvatljivo, ako se uzme u obzir povremeno nošenje štikli, ipak 195, što je sigurno, sigurno je.
Podjednako ružno deluje i visok dečko, skraćena devojka. A tek osećaj što je neprijatan, čak i kada je približna visina u pitanju... ne osećam se kao žensko.