Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 13.529
Kako ih vidite i koja razlika u visini je za vas podnosljiva?
sve ispod 180cm je nepodnošljivo
Kako ih vidite i koja razlika u visini je za vas podnosljiva?
sve ispod 180cm je nepodnošljivo
ja sam imala decka koji je bio iste visine kao i ja....znaci, mali malesan....ali, bio je pravi muskarac i nije mi ni malo smetalo....ali, ni malo.....
Slazem se koji cm,sve dalje je malo previseviđam to često...
...misim...znam da će te vi odozgo iz begeta i drugih urbanih krajeva da kažete...eh - ko da je to nešto čudno, to je normalno...pa da, jes...al za ovu moju tursku kasabu i to je anomalija...
...pa koji cm može...al misim...za glavu......može i to, al malo je smešno da on mora da se popne na stepenik da bi je dohvatio i poljubio...
![]()
jeste neobicno ali to nikako ne bi smelo da bude presudno.....naravno da je najvaznije je da se slazu kao ljudi i da im je sex fantastican....on ce imati malo vise posla sa njenim nogama ali ne verujem da ce mu to tesko pasti....
p.s. ja sam mala kao mis 158 cm i nemam taj problem....[/QUOTE
heheh..skroz se slazem,,a da je smesno,jeste
ja crknem od smeha kad vidim devojku koja može u zube da nosi svog muškarca...![]()
ja crknem od smeha kad vidim devojku koja može u zube da nosi svog muškarca...![]()
na primer majka mog deteta 174cm visoka u stiklama uvek visa od mene a to bas volim :-)
![]()
Takve idu sa tim kepecima samo zbog $$$$$$$ lol![]()
Zasto?????Stvarno smo Balkanci...
ne mora da znači...
zato što je smešno...žena postaje muškarac u vezi...: )
na primer majka mog deteta 174cm visoka u stiklama uvek visa od mene a to bas volim :-)
![]()
Nemam iskustva sa momcima nizim od sebe... valjda je na takve tesko i naici. Nisam ja sad neka mrvica, ali retko koji muskarac je nizi od 168 cm. Svaki je bar malo bio visi od mene, iako sam ja od nekih bila visa ako obujem cipele sa stiklom... Nije mi to smetalo, bilo mi je zabavno kako se oni nekako zaprepaste kad vide da su odjednom nizi od mene.
Cak i sadasnji, koji je visok 190 cm, odjednom vise nije tako visok kad obujem neke sa jakom stiklom i platformom, pa i kod njega zapazam isti izraz zaprepascenja. Kao da je u tom momentu kad vise nije 20 cm visi od mene izgubio deo svoje muskosti i snage. Ovo ne mora da bude istina, ali ja njegovu reakciju tako dozivljavam.
Ne znam da li bih mogla da se zaljubim u nekog nizeg. Ovako kad razmisljam o tome... ne privlaci me nizi muskarac. Ali pretpostavljam da bi mogao to da nadomesti izuzetnom licnoscu, zbog cega bih ga zavolela.
Ахаха хвала ти али тешко.Колико си ти висока кад ти је то идеално за једног момка?
Најидеалнији су момци од 180 цм јер имају огроман избор и могу бити са девојкама које су високе од 160 до 180 опуштено а ја само са девојкама преко 173 - 174,чак и онда сам доста виши и крупнији од њих..ал шта ћу мајка природа
Ja sam visoka oko 175 cm, a volela bih da sam jos malo visa, i veruj mi kad ti kazem da je tvoja visina idealna.![]()
Ma kakvih 180 cm... sta na primer ako hocu da obujem neke stikle, a on onda nizi od mene, ili treba da eliminisem one koje mi se svidjaju da ne bih bila visa od njega, jer ne volim kad je decko nizi od devojke.
A koliko kilograma imas na tu svoju visinu?
Pa, normalno je da ces da budes krupniji i visi od njih, musko si jbm mu misa.
Veruj mi, mnogo je lepse kad devojku zagrli visok, krupan decko, nego neki nizi, sitan, povetarac da ga oduva.
Bila sam na jedno vece sa deckom moje visine i nikad vise. Zagrli me, a ja imam utisak da me grli drugarica ili neko dete osmi razred.
Ne potcenjujem ih, ali ne bih mogla da budem sa deckom nizim od sebe, iz navedenih razloga.