Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad nešto razmišljam, verovatno ništa ne godi muškom egu kao to da je gurnuo do kraja...
Ne znam, moždda lupam![]()
Nemoj da dizes frku,sad kad ti bude drugi put,i kad krenete od pozadi,jer vidim da si se u prvom pokusaju vec nasla gore(Skoro sam prvi put spavala sa deckom i u toku sexa me zaboli (neki tup bol, kao da me probada) kada skroz udje a ja sam gore. Ne znam koliko ovo moze da bude ozbiljno pa sam mislila da vas pitam pre nego sto dignem frku oko toga.![]()
Ima li pitanja?
NaravnoIzvinite zakazuju li se savetovanja u vasoj ordinaciji?![]()
Posle je ona srecna,i misli da je boli stomak od gladia shta kad gura do kraja pa je posle sat vremena boli stomak![]()
a shta kad gura do kraja pa je posle sat vremena boli stomak![]()
Prirodni,nikako obojeni metali zbog kondenzacijenemoj silom uzmi veći "čekić"![]()
![]()
Samo ako je kuci prati jedan od nasih clanova.. Je se smije žensko ubit u luku .. ono žestoko?
Znaci terensko timski rad...NaravnoOvde nam napises sta bi moglo da te eventualno muci,i nas konzilijum donese konacnu odluku da li je potrebno da izadjemo na teren
Posle je ona srecna,i misli da je boli stomak od gladi
Pa se najede,i dalje smatra da je sad boli jer se prejela
A o njemu misli
Zato smo mi tu,za vas
Izadjemo na teren,i posle tusiranja ponovimo postupak,kako bi stvorili dekompresiju,i klijent je rasterecen
Sledeca
Oprosticemo ti Ankorice,jer te volimo.. auuuu, satrat cu 2-3 luka samo tako ..
Mozes da se javis i za neki manji problem,onako leteciZnaci terensko timski rad...Nije vam lako...
RAzmislicu koji mi je problem najakutniji pa se javljam...
![]()
Oprosticemo ti Ankorice,jer te volimo![]()
pa nije dole zzeludac