Vi pitajte,mi pomazemo.

Skoro sam prvi put spavala sa deckom i u toku sexa me zaboli (neki tup bol, kao da me probada) kada skroz udje a ja sam gore. Ne znam koliko ovo moze da bude ozbiljno pa sam mislila da vas pitam pre nego sto dignem frku oko toga. :)
Nemoj da dizes frku,sad kad ti bude drugi put,i kad krenete od pozadi,jer vidim da si se u prvom pokusaju vec nasla gore(:)),gledaj da se udaljis od zida,da mozes da se pomeris napred ako zaboli:)
Sledece

Izvinite zakazuju li se savetovanja u vasoj ordinaciji?;)
Naravno:) Ovde nam napises sta bi moglo da te eventualno muci,i nas konzilijum donese konacnu odluku da li je potrebno da izadjemo na teren;)

a shta kad gura do kraja pa je posle sat vremena boli stomak :rumenko:
Posle je ona srecna,i misli da je boli stomak od gladi;)
Pa se najede,i dalje smatra da je sad boli jer se prejela:)
A o njemu misli:zaljubljena:
Zato smo mi tu,za vas:ok:
Izadjemo na teren,i posle tusiranja ponovimo postupak,kako bi stvorili dekompresiju,i klijent je rasterecen:whistling:
Sledeca

Naravno:) Ovde nam napises sta bi moglo da te eventualno muci,i nas konzilijum donese konacnu odluku da li je potrebno da izadjemo na teren;)

Posle je ona srecna,i misli da je boli stomak od gladi;)
Pa se najede,i dalje smatra da je sad boli jer se prejela:)
A o njemu misli:zaljubljena:
Zato smo mi tu,za vas:ok:
Izadjemo na teren,i posle tusiranja ponovimo postupak,kako bi stvorili dekompresiju,i klijent je rasterecen:whistling:
Sledeca
Znaci terensko timski rad...;)Nije vam lako...:zper:RAzmislicu koji mi je problem najakutniji pa se javljam...:mrgreen:

Back