Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
sex na drugarskoj bazi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mene nishta ne muchi..nego reko' da vam pomognem u radu..kao shto rekoh, saveti u vezi mushakraca mi nisu potrebni

)

?
?Deluje,dobije bronzanu boju i sjaj,sto vizuelno doprinosi osecaju kvalitetasva sreca, neshto mi govori da cu ja vas da lechim..
reci mi, jel si i dalje hard a?
pravim neko istrazzivanje, masazza penisa eterichnim uljima..matichnjak i valerijana smiruju, sad nisam josh otkrila da li to deluje na penis u erekciji

Da,ali ga ugradjujemo direktno kroz usta,time ostvarujemo znacajne ustede u tehnicimene zanima dal nekome možete da ugradite malo mozga, da ne bi lupao u prazno?
jel radite i takve intervencije?

Alat ne, ali jezik da... el to?osecam da tako treba..
btw znate kako najlakshe da dovedete cicu do strashnog orgazma, a da ne koristite alat?
mene zanima dal nekome možete da ugradite malo mozga, da ne bi lupao u prazno?
jel radite i takve intervencije?

Za pocetak,krizni stab sacinjavaju:Stroncijum,Hard as Rock,Trucker SD,i Sillver.
Da,ali ga ugradjujemo direktno kroz usta,time ostvarujemo znacajne ustede u tehnici
Sledece

onda stimulishesh klitoris..mislim na vaginalni orgazam..Alat ne, ali jezik da... el to?
Ili možda par stotina jura, da ide u šoping?![]()

Otvori se slobodno,sve resavamo,jer vase poverenje je nas uspehZa početak, reci gde je kriza ?
Mislim, dje je ba zapelo ?

Neka mi napise sa kim da joj zakazem termin,ili je dovuci ovamokako to?
pitam zbog jedne forumašice...interesuje je baš...![]()

Odvedete je u soping.osecam da tako treba..
btw znate kako najlakshe da dovedete cicu do strashnog orgazma, a da ne koristite alat?

Da,ali ga ugradjujemo direktno kroz usta,time ostvarujemo znacajne ustede u tehnici
Sledece

onda stimulishesh klitoris..mislim na vaginalni orgazam..
jedan prst na gore, hrapav mali brzzuljak=g tachka, stimulacija, finger fckin i explozija.
dalje![]()