Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
mene nishta ne muchi..nego reko' da vam pomognem u radu..kao shto rekoh, saveti u vezi mushakraca mi nisu potrebni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je zato sto se druzis sa namamene nishta ne muchi..nego reko' da vam pomognem u radu..kao shto rekoh, saveti u vezi mushakraca mi nisu potrebni
Draga komisijo SOS,
Interesuje me da li postoji jos neki pol osim muskog i zenskog, posto se ne zna koji je gori, a da nije hemafrodit?
Nadam se da cete uspeti da resite moju dilemu.
S postovanjem,
koleginica forumasica
Postovana koleginice,
Postoje jos severni i juzni pol
S postovanjem
Komisiija
Postovana Komisijo,
Kako se obavlja seks sa severnim i juznim polom?Mislim da je ovo ozbiljno pitanje, nadam se da cete mu posvetiti ozbiljnu paznju.
S postovanjem,
Zbunjena
![]()
meni samo nije jasno kad je tipu iz dana u dan sve veci i veci, u erekciji..npr ono shto nam je nekad bilo do grla ..sad je tamo gde je jednjak..shta je uzrok?
Radi krisom vezbe za povecanje istogmeni samo nije jasno kad je tipu iz dana u dan sve veci i veci, u erekciji..npr ono shto nam je nekad bilo do grla ..sad je tamo gde je jednjak..shta je uzrok?
ybt znash ti gde su krajnici, a kako penis ulazi do kraja u usta?
za povecanje duzzine usne duplje..pogreshno..duboko grlo, znachi treba ga progutati..
adios![]()
ccc..ludilo
mozzda ti cica nikad nije pushila, nego ga drzzala rukom i drndala ustima glavic..ybga
svashtapa ne znam, mozda to i nije neko dostignuce, ali nisam do sada doziveo taj tretman...
ne znam..kako bih ja to mogla da objasnimNa koju foru?
Pitam Hepi.
Znaci,previse sam demokrata,ja to sve na drugarskoj bazisvashta
ne znam..kako bih ja to mogla da objasnim
jednostavno ga pustim da me uhvati za glavu i nabije do kraja..u pochetku ga boli, jer ne mozze da probije onaj uski deo..pochetak jednjaka valjda..onda ga progutam i glavic je tamo negde..
o chemu ja pishem![]()
/vi pitajte happiness odgovara/