Vi pitajte,mi pomazemo.

Prvo prelistaj neki casopis tipa "svet","skandal"tek da se podsetis da su ovi nasi javni nenormalniji od nas:)
Zatim pusti neku laganu muziku,i pomoli se da nam se vrati pocrneli Trucker,je je vozilo za dostavu kod njega:zelenko:
Ubicu ga,majke mi:azdaja:

Prvi deo ću preskočiti, za laganu muziku nije problem, i te molitve ću nekako da preguram... Nego zar nije bolje malo urgirati kod modli za odblokiranje prevoznog sredstva koji služi za pomoć 4umašicama... :zper:

A da pozoves komsiju..prvog sa leve strane..m

Komšija se zove kada sam razbuđena i pri svesti... :rtfm: A ne ovako kad jedva gledam i ništa ne vidim... :sad2:

vishe poznajem mushkarce nego samu sebe..zlo..
nego..el da da vam prija da vam devojka onako dignutog u morning erekciji stavi usta i razbudi vas i vi se lepo popnete i zavrshite shto je ona zapochela..mislim ne da vam pushi .nego da je u usta..i svrshite tako..u usta naravno..e naravno da vam prija..vi kolabirate od stomaka nanizze..ona poshuntavi u glavi..i svima lepo..jaooo
E,sad sam se ja razbudio:)

ybt d,rkam padezze//

znachi edit... jutarnja erekcija..on spava, ona njega stavi u usta..on ustane i pochne da je yebe u usta dok ne svrshi..wow big deal.
ok ..
Pa Ok, to je ono, milina za dobro jutro... mislim, ne vidim tu problem kako da ti pomognemo. :think:
Kaži ti nama zlato, šta tebe muči? :D
harde..mnogo si bre radoznao..

Jesam, nije da nisam :rumenko:

Back