Veza sa "zauzetim" muškarcem?

E jesam sebi smešna...lepo govorila ne želim te ne interesuješ me...ali on ne popušta...pa kad dodam i to da me povrh svega privlači....pa ja sam se usrećila...dobro za sad ništa uradila nisam...valjda će sve biti ok.

Pa cuj. Ima bezbroj drugih nacina da ga oteras, samo kad bi htela.
On lepo procenjuje da te tvoje reakcije nisu iskrene i verovatno vidi kako se ponasas i reagujes na njegovo prisustvo.
Tako da ti mozes da mu pricas sta hoces, on nece verovati.
Sve dok mu npr. verbalno ne polomis noge i budes gruba i odlucna u tom odbijanju.

...osudjena na propast u 90% sluchajeva... onih 10% su srecnice (retkost kao polarni medvedi) zbog kojih tipovi ipak odluche da ostave svoje drage....

...тих 10% не заслужују то, тј заслужују исто што и ових 90%. Градити срећу на туђој несрећи...не капирам те жене...:roll:
...мислим да, аналогно, никад не бих могао да поштујем жену која би преварила свог мужа, дечка са мном. Једно је страст, невидљива сила која те спонтано вуче ка хедонизму, друго је разум и поштовање и веровање да је нешто исправно или погрешно...
...у ствари не видим ништа лоше у тој страсти...некад мислим да је то оно што ме чини живим, слободним...лоше је ако повређујеш некога...на било који начин...

Biti sa ozenjenim je veza sa puno strasti i malo ljubavi i takve veze znaju biti uzbudljive ali i opasne..Biti necija ljubavnica je stvar postovanja same sebe..ali ako znas sta hoces i sta mozes dobiti u takvoj vezi i ako znas nacin kako da to ostvaris a da iz svega toga na kraju mozes izaci bez prevelikog ostecenja a ostecenja ce biti i to je neizbezno..ne vidim razloga zasto se ne bi upustila u takvu vezu.Znaci samo pod tim uslovima..u suprotnom se sve pretvara u latino sapunicu..

E jesam sebi smešna...lepo govorila ne želim te ne interesuješ me...ali on ne popušta...pa kad dodam i to da me povrh svega privlači....pa ja sam se usrećila...dobro za sad ništa uradila nisam...valjda će sve biti ok.

sve ce biti OK :)
Ako i dodje do toag yebanja, tu nema shtete :)
Samo velika sikiracija, a nigde shteta :)

Uvek ce sve biti onako kako Ti izaberes :)
Mnogo mi se svidja kad postoji "neka hemija" i onda se "desi" ljubav :razz::razz::razz:
Ima li negde da se kupi ta hemija na kilo???
Cokim te, pile babino, a ti mora da si maloletna, jel da?
Dusice, samo da te podsetim da bas uvek, fucikn UVEK, zenka bira koga, i kad ce da "pusti" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
a sigurno si cula za ono:
"kome se yebe, njemu gace same spadaju"

ma uzivaj breeeee :)
i naravno preuzmi odgovornost za svoje postpuke :)

joooooooooooooooj, ljudi!!!! Pa ovde mnogo dobra zayebancija

He uvek sam imala neki stav. Ako se i desi da neka devojka isprovocira mog decka na preljubu. Zasto da krivim nju kad je potpuno razumem , oseca isto sto i ja. Nemam ja nikakvog prava nju da krivim , sem ako zna za mene pa namerno pravi zaista spletke.
Naravno bitje meni tesko nju da ''svarim'' ali nije ona nista kriva. Kriv je jedino i iskljuchivo on. Njemu bih lupila shamar.
Takva sam i bila.Srecom sad nemam potrebe da razmisljam o tome.

Ali cekaj, on ne treba da ostavi zenu!

Ako ti kao devojka ulazis s takvim mislima u tu vezu, odmah pisi propalo...

U vezu s ozenjenim muskarcem ulazis zbog sexa i to je jasno njemu, a treba da bude i tebi.

Ako mozes da se zadovoljis s a sexom + nesto malo emocija - izvoli. Al nista vise ne ocekuj od toga.

Da sam devojka ozenjen mi ne bi trebao ni u snu.

Sta ce mi?

Pored toliko lepog i slobodnog muskog sveta koji mi moze pruziti sve, ja da izaberem njega koji mi moze pruziti malo?

Zasto bih tako nesto uradila?

Ne volim ozenjene muskarce koji biraju devojke za bracne izlete, to je tako podlo.

Ozenjen i udata ok, rekoh na istom su, uglavnom nema preteranih ocekivanja ni sa jedne strane, ali slobodne devojke sanjaju drugacije snove od udatih zena i imaju malo vece potrebe kada je rec o emocijama i ocekivanjima od muskarca.

Na tvom mestu, ja bih njemu odlucno rekla ne.

Drage moje da Vas čujem...naravno i momčad su pozvana da iskažu svoje mišljenje.
Nestrpljivo Vas očekujem.

To je sasvim o.k.Kao sto vara svoju zenu tako ce sutra i tebe.Naravno reci ce ti da je pred razvodom,da odavno nema nista s njom,da mu se ona gadi i tako to.Naravno,kad ga istrese u tebe ili po tebi uvek ce ici kuci kod svoje supruge a ti ces ostajati sama.Ako ti to treba samo napred.Takodje,sve ono sto ga je bilo strah chak i da pomene zeni sto se sexa tiche,probace da uradi tebi tako da ako nisi ranije "radila goozu"imaces prilike.Mozda ce da ti na kraju predlozi i prtzanje sa njegovim kolegom sa posla koji je isto ozenjen i tako to.Mozda ti to bas i volis ,ne znam.
Sto se njegove zene tice,sve sto ti bude rekao najverovatnije ce biti laz jer je to 99% normalna zena,zena koja mu je mozda i decu rodila,zena koja mu kuva rucak i pere vesh i koja je dobrovoljno i u ime ljubavi pristala svesno na zrtvu i robiju od veze(braka) koju ima sa ociglednim gmazom i idiotom i nedojebanim lazovom.
Cak i da doticni ostavi zenu sa sve decom zbog tebe,sto je malo verovatno,imaj na umu da sve sto je radio njoj radice i tebi a ti ako ti ne znaci nista ona izreka "Ne cini drugome ono sto ne bi volela tebi da se desi" samo navali.

Dok nije ozenjen, zabole me stikla ima li ribu ili ne (ako nam bude lepo ostavice je,. ako ne, nikom nista), a ozenjeni su za mene svetinja. Nikome ruke u brak ne bih mesala (kao sto ne bih volela da meni to neka radi).

Vaistinu!Ali ona govori o "zauzetom"muskarcu a ja to kapiram kao ozenjenom.To je neki bednik koji se u crkvi vencao i zakleo pred Bogom a svo vreme gledao kumi u sise.Naravno burmu skida cim izadje iz kuce i "super izgleda za svoje godine"....Odo da povratim!

Ovako. Sad malo da usporimo. ja ne bih stavila na stub srama muskarca koji vara zenu.

Ne mislim da je njegova zena idealna, a on kreten.

Price se razlikuju... ima raznih prica...

Postoje zene koje svesno odbacuju muskarca u braku i emotivno i sexualno iz prostog razloga sto ga ne vole... vec zive s njim zbog zajenicke imovine, dece, straha od samoce... itd.

Ne verujem da ljudi varaju tek tako bezvz, uvek postoji nesto sto se izdesavalo pre toga.

Ne kazem da je prevara resenje, ali ona cesto jeste posledica nezadovoljavajuceg braka (veze).

Ali opet, njegovi problemi su njegovi, ti definitivno ne treba da budes deo te price.

Back