Veza sa "zauzetim" muškarcem?

Gosscha,

Zayebi

Ako si u braku onda nema varanja
A ako ti se zgadi partner, prvo se lepo razvedi pa radi sta hoces
prevaru ne mogu da opravdam nikako
Budi musko...dodji kuci, lepo reci "finito" i idi yebi sta hoces.
Ali kriti, smucati se okolo....praviti od partnera budalu je doooosta nisko

sta je zapravo rec zauzeto
i sta je zapravo rec veza.
zasto sve banalizujete
zar veza izmedju dvoje ljude ne moze da bude psiholoska, mentalna
da li ce neko reci da je to ultra prevara nad prevarama
i da fizicka u odnosu na takvu nije nista
i sta cemo sad?

Nije tu zena kriva, ona ce da se ogrebe za snoshku, i jedno veche strasti. Kriv je 100% mushkarac, jer je on odluchio da prevari svoju devojku.
Sa kim, to je manje bitno.

Ух...нетачно...грешиш. Криви су обоје...према девојци/жени тог типа и према евентуалној деци. Мислим види...знам ја да је некада тешко одолети страстима (и да, говорим из прве руке, десило ми се једном :roll:), али то не значи да треба оправдати себе и те поступке...а чак и да се некако пређе преко тога, потпуно нова димензија је планирање нешто са типом који је заузет, значи ту већ ради разум, е то не могу да разумем никако...
Рећи да је ту 100% крив тип је само смиривање своје савести, ништа друго...
...поз...:wink:

Narode hvala...zaista mi je potrebno da čujem vaše mišljenje...znam sve to...ali vidim kako ne vladam dobro sa sobom...
Sad kad vidim da slabi moja odbrana , moram nekako "lupati" sebi šamare, da ne popustim...eto zato ste mi potrebni :neutral:
Zaista ne kontam šta ću mu ja ... toliko devojaka koje su opuštenije, koje ne zaziru ni od čega...a ja?totalno druga priča......eto, imam i ja slabosti...nije za pohvalu ali osećam strast prema njemu .... ni malo mi nije prijatno zbog toga...Napominjem nisam ušla u tu priču...i nadam se da neću...

'Cokim te' .. a kakve su shanse da prebacish svoju paznju na nekog drugog, jer tako cesh lakse da se izborish sa sobom. Pogledaj oko sebe, mozda postoji neki simpatichan mushkarac. Kod mene pali ono - klin se klinom izbija, pa najlakse prebrodim krizu u zagrljaju nekog drugog. Za to vreme bar ne mislim na onog prvog. A i posle dobrog sexa zivot ti se chini mnogo lepshim, a problemi su nekako lakshi za reshavanje.

Ako si u braku onda nema varanja
A ako ti se zgadi partner, prvo se lepo razvedi pa radi sta hoces
prevaru ne mogu da opravdam nikako
Budi musko...dodji kuci, lepo reci "finito" i idi yebi sta hoces.
Ali kriti, smucati se okolo....praviti od partnera budalu je doooosta nisko

Ne mora da se krije, zato postoji swingeraj, ili se lepo kaze - e, ja bih da se zveknem sa nekim drugim .. kao shto sam ja rekla mom .. a on meni odgovorio - ajde! :)

Ovako. Sad malo da usporimo. ja ne bih stavila na stub srama muskarca koji vara zenu.

Ne mislim da je njegova zena idealna, a on kreten.

Price se razlikuju... ima raznih prica...

Postoje zene koje svesno odbacuju muskarca u braku i emotivno i sexualno iz prostog razloga sto ga ne vole... vec zive s njim zbog zajenicke imovine, dece, straha od samoce... itd.

Ne verujem da ljudi varaju tek tako bezvz, uvek postoji nesto sto se izdesavalo pre toga.

Ne kazem da je prevara resenje, ali ona cesto jeste posledica nezadovoljavajuceg braka (veze).

Ali opet, njegovi problemi su njegovi, ti definitivno ne treba da budes deo te price.

Slazem se da mnogi ljudi ne varaju bzvz. Medjutim sto se mene lichno tiche i mog partnera.Ako ne mozemo da reshimo stvari razgovorom i vidimo gde zaista skripi , onda tu ljubavi i veze vishe nema.
A da me vara iza ledja , hvala lepo , preboletju i ostavitju.On je kriv.
Ne mogu da zamislim da ga neka devojka protiv njegove licne volje nevede na to.

Bolje je i da se gledamo nego da sumnjamo, jer sasvim je jasno da se sa jednim partnerom ne moze ocekivati kvalitetan sex za vjeki vjekova i da ce kad-tad neko pozeleti novog partnera.

Sta znam...zavisi kakav je partner
Ako bih ozenio neku ruznjikavu ne bih se bunio da je i drugi poseduje
Ali sam siguran 100% da niko ne zeli lepu zenu da dali.

;)

delis i dopustas ipak samo ruznim zenama...

Nisam protiv varanja, ako muskarac oseca potrebu. Bolje ziveti sa zadovoljnim, nego sa zapustenim, depresivnim muzem. Ako avanture ne uticu na nas odnos ne vidim zasto bi mi smetale.
Ako treba da biram izmedju zabavnog, pozitivnog, uvek sredjenog muza koji voli zivot, i debelog, masnog, nezadovoljnog, zapustenog, koji mi je veran, nema dileme.

Ma gde....da vredis ne bi dozvolio da te burgija svako ko ne zuri na autobus...cuvao bi te za sebe ;)
Mada, sada bez sale...dobar moj prijatelj mi jedne prilike rece da ga uospte ne zanima sta zena radi..on hoce da se dobro brine o sinu-brine se odlicno
da zaradi za u kucu-zaradjuje, kao i on...i da je klopa dobra-a ona dobro kuva

Rece mi da mu je to sasvim dovoljno i da ga dalje bole qratz sta ona radi.
Stvarno se ne salim...to mi je jednom rekao i nismo dalje ulazili u tu pricu..ali mi je delovao da je 100% ozbiljan.

Cudan nacin da se neko voli
Izadjes na ulicu i vices: "Ljudi, ovo je moja zena, mnogo je volim, hoce neko da je yebe?"

E pa ti sad karikirash .. ne ide to tako .. i ti znash da ne ide, ali imash nekakvu potrebu da marginalizujesh moje ucheshce u njegovom zivotu, pritom nam nisi drzao svecu i nemash pojma kakav je taj odnos zaista bio, vec si se uhvatio tog jednog milisegmenta iz nasheg zivota da bi izgradio svoju teoriju.

Back