VERUJETE LI U CIGANSKE KARTE?

LUDICA

Domaćin
Poruka
4.885
U neke stvari verujem tu i tamo. Jedne veceri na TV-u videla sam broj zene koja gleda u ciganske karte.
Vise iz radoznalosti, okretala sam tih dana broj i (posle vise neuspesnih pokusaja)uspela sam da popricam s njom. Rekla mi je dosta stvari vezanih za ljubav(posto sam to trazila), neke vezane za posao i zdravlje.Nisam mogla da verujem koliko je zena bila u pravu. Navikla sam da ljudi pricaju neke opste stvari i da mislis da ti pogadjaju, ali ovo je bilo drugacije. Govorila mi je o mojoj proslosti, nekim tadasnjim stvarima i buducim. Kao da je citala moj mozak!
Tada je sve uglavnom bilo lepo i bila sam spokojna,ipak sam poverovala da zna,jer mi se nekad davno desilo da je zena koja je gledala u pasulj pogodila neke stvari koje su mi se posle desavale.
Ali, uvek postoji ono ali sto deci kvari zabavu.
Ovih dana uhvatili su me neki losi (ljubavni) predosecaji.
Sve u ljubavi mi je lepo, ali ipak nesto ne stima.
Primetila sam neke detaljcice, na koje nisam obracala paznju ali ipak odlucih da opet pozovem taj broj.
Prije toga, uzela sam obicne karte i odgatala neku svoju gatku, koju sam znala od prije.
Cesto mi se pojavljivala crna dama(zena).
I to me je nagnalo na poziv.
Kad sam joj spomenula da zelim da mi kaze nesto o mojoj vezi, odmah je spomenula crnu zenu koja postoji u njegovom zivotu. I da ne duzim, rekla mi je jos par porazavajucih stvari o tome da ja sad ne znam u sta da verujem. Da zlo bude gore, sve sam uspela da povezem sa svojim desavanjima.
Ipak, ne mogu da budem sigurna i ne mogu da napadnem decka zbog toga.
Ako iko ima konstruktivan predlog neka kaze, a odmah molim one koji nameravaju da me pljuju i govore da je sve to glupost sto sam napisala, da se ni ne javljaju, jer zaista bih volela da cujem misljenja onih koji se razumeju u takve stvari ili su doziveli slicno.
Moderatori, nisam znala gde drugo da stavim ovu temu(nije za astrologiju), jedino mozda u ljubav i sex. Mislim da je najbolje da ostane ovde.
Hvala unapred!

Moj predlog ti je da kao prvo ne napadaš dečka.
Pokušaj da proveriš to što si čula od te žene
u vezi tebe i njega.
Ciganske karte,tarot i mnogo drugih stvari mi
je bilo otvarano, ali nikada ništa od svega toga
nije reklo istinu o stvarima koje su me interesovale.
Jedina stvar za koju pouzdano znam da je ispravna
( barem u mom slučaju ) je Runski točak.
Rune mi nikada nisu dale pogrešan ili lažan odgovor
na moje pitanje ili želju.
Što se tiče žene postoji mogućnost da je zaista vidovita,ali pazi se prevaranata kojih ima dosta.
Ukoliko ti uzastopno pogađa događaje,a da joj ti
pre toga nisi apsolutno ništa nagovestila
ili rekla onda je zaista vidovita.
U svakom slučaju nemoj da radiš sledeće stvari
bez obzira koliko ti je do dečka stalo:

1. Nemoj da ideš kod Hodža i da praviš zapise
ili da tražiš otvaranje zvezde ( tj. zapisa života ).
2.Nikako i ni pod kojim uslovima nemoj
da se upuštaš u Kabalističke rituale.
3.Nemoj raditi nikakav oblik crne magije
posebno to ne radi sa predmetima sa groblja ili
iz crkve niti to radi na grobljima ili u crkvi.

Rune koje sam ti naveo su samo sredstvo saznavanja
istine i ništa više od toga.Može da ih koristi svako
ko želi da sazna nešto o svojoj budućnosti.

Ukoliko se budeš bavila crnom magijom
GARANTUJEM ti da ćeš povrediti i sebe i osobu do koje
ti je stalo.
Ne želim da kažem da ćeš se tim baviti,već
kažem da ljudima koji jako vole nekoga
može svašta pasti na pamet,a to se ne onda obično
ne završi dobro.

Hvala ti puno, a da li znas kako mogu doci do tih runa? Mislim da bi mi to pomoglo. Ako hoces, mozes mi nesto vise o tome reci preko privatne poruke. Nikada se ne bih petljala ni sa kojim oblikom crne magije, to me suvise plasi, samo zelim da saznam da li je sve ovo istina, jer zaista sam u teskoj situaciji, kao da mi se sve rusi!

pazi sad.
u bibliji je jedna zena imala "pogadjacki duh".
isus ga joj je oduzeo.
zasto?
zato sto su to demoni koji su joj govorili sve.
e problem je u tome sto oni govore puno istine ali onda proture poneku LAZ.
naravno da bi se desilo neshto zlo.
tako da ti vecj NEVERUJESH svom dechku.
cak i kada bi bilo tachno sve sto ti je rekla sigurno cje joj demoni kadtad recji nesto ZLO.
to im je posao. :roll:

mozesh ti to o sama sve da reshish a to se zove ZIVETI SVOJ ZIVOT. :wink:

Da treba da znamo šta će se dogoditi u budućnosti imali bi taj dar i znali bi.Znači ne treba da znamo,zato se mani svih tih gatanja i proricanja i živi opušteno,a na stranu to što svako gatanje prenosi energiju bilo pozitivnu ili negativnu.Jednom dobiješ jednu drugi put drugu.Zato lepo sedi sa dečkom i popričajte otvoreno.Razgovor je jedini lek.

LUDICA:
U neke stvari verujem tu i tamo. Jedne veceri na TV-u videla sam broj zene koja gleda u ciganske karte.
Vise iz radoznalosti, okretala sam tih dana broj i (posle vise neuspesnih pokusaja)uspela sam da popricam s njom. Rekla mi je dosta stvari vezanih za ljubav(posto sam to trazila), neke vezane za posao i zdravlje.Nisam mogla da verujem koliko je zena bila u pravu. Navikla sam da ljudi pricaju neke opste stvari i da mislis da ti pogadjaju, ali ovo je bilo drugacije. Govorila mi je o mojoj proslosti, nekim tadasnjim stvarima i buducim. Kao da je citala moj mozak!
Tada je sve uglavnom bilo lepo i bila sam spokojna,ipak sam poverovala da zna,jer mi se nekad davno desilo da je zena koja je gledala u pasulj pogodila neke stvari koje su mi se posle desavale.
Ali, uvek postoji ono ali sto deci kvari zabavu.
Ovih dana uhvatili su me neki losi (ljubavni) predosecaji.
Sve u ljubavi mi je lepo, ali ipak nesto ne stima.
Primetila sam neke detaljcice, na koje nisam obracala paznju ali ipak odlucih da opet pozovem taj broj.
Prije toga, uzela sam obicne karte i odgatala neku svoju gatku, koju sam znala od prije.
Cesto mi se pojavljivala crna dama(zena).
I to me je nagnalo na poziv.
Kad sam joj spomenula da zelim da mi kaze nesto o mojoj vezi, odmah je spomenula crnu zenu koja postoji u njegovom zivotu. I da ne duzim, rekla mi je jos par porazavajucih stvari o tome da ja sad ne znam u sta da verujem. Da zlo bude gore, sve sam uspela da povezem sa svojim desavanjima.
Ipak, ne mogu da budem sigurna i ne mogu da napadnem decka zbog toga.
Ako iko ima konstruktivan predlog neka kaze, a odmah molim one koji nameravaju da me pljuju i govore da je sve to glupost sto sam napisala, da se ni ne javljaju, jer zaista bih volela da cujem misljenja onih koji se razumeju u takve stvari ili su doziveli slicno.
Moderatori, nisam znala gde drugo da stavim ovu temu(nije za astrologiju), jedino mozda u ljubav i sex. Mislim da je najbolje da ostane ovde.
Hvala unapred!
Ludice ja vrlo cesto pogledam u tarot karte i mogu ti reci da tu ima i te kako necega...mnogo bi pisala danavedem sve primere a sto se tice tih ciganskih karti iz sale sa prosle god bila kod jedne starije zene ovde u blizini gde zivim i ona mi je rekla dacu dadozivim veliki bol od zenske osobe! Pomislila sa kako lupa jer nista nije imalo neki nagovestaj da ce tako biti pa ipak desilo se nesto o cemu necu ovde da pisem ali posle toga svi moji poznanici idu kod nje..i neverovatno im pogadjamnogo stvari...Mozda ne delujem ubedljivo jer nisam opisala detalje ali ima u tome nesto :wink:

Pogledajte ja sam vidovit:

Ti svaki dan ili svaki drugi ides u wc, jer sam upravu.

Jdnog dana ces naci ljubav svog zivota (Jdnog dana)

Volis lepe momke a to ce ti se osvetiti (Jednog dana)

Ti si jedna veoma lepa i slatka devojka (Naravno svaka zena misli o sebi da je NAJ NAJ)

Imas problema u vezama sa momcima (sto je logicno)

I mogu da nabrojim hiljadu primera zbog kojih sam ja vidovit

bhc33:
pazi sad.
u bibliji je jedna zena imala "pogadjacki duh".
isus ga joj je oduzeo.
zasto?
zato sto su to demoni koji su joj govorili sve.
e problem je u tome sto oni govore puno istine ali onda proture poneku LAZ.
naravno da bi se desilo neshto zlo.
tako da ti vecj NEVERUJESH svom dechku.
cak i kada bi bilo tachno sve sto ti je rekla sigurno cje joj demoni kadtad recji nesto ZLO.
to im je posao. :roll:

mozesh ti to o sama sve da reshish a to se zove ZIVETI SVOJ ZIVOT. :wink:
Hvala ti na ovom savetu, puno sam razmisljala o tome i konacno sam donela jednu (bar mislim) pravu odluku.

Mogu ti reci da te karte kod pravih osoba mnogo vrede i mogu pogoditi dosta stvari sto zavisi ko ih tumaci.Ja ponekad pogledam mojim prijateljima koji su zadovoljni onim sto im kazem,i onda "dosadjuju"da im opet pogledam.Medjutim cesto gledanje je pogresno i nepotrebno.To sto ti je ta zena rekla mozda se ne odnosi na tvoju sadasnju situaciju nego na neku buducu kroz nekoliko meseci ili cak godina,a koju ti permutujes u sadsasnje vreme .Budi obazriva primi k`znanju to sto ti je receno ali nemoj da ti to bude neka vodilja u daljim planovima.Jer se sve moze promeniti u tvoju korist ili cak stetu.

Back