joksiii555
Obećava
- Poruka
- 55
Moja majka je nešto poručila i paket je u pošti. Da li mogu ja umesto nje da preuzmem paket, jer ona ne može ili mora ona lično da ode i uzme?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta je porucila..?Moja majka je nešto poručila i paket je u pošti. Da li mogu ja umesto nje da preuzmem paket, jer ona ne može ili mora ona lično da ode i uzme?
Можеш да пробаш са њеном личном картом, ако не наиђеш на неког загуљеног службеникаMoja majka je nešto poručila i paket je u pošti. Da li mogu ja umesto nje da preuzmem paket, jer ona ne može ili mora ona lično da ode i uzme?
Prijateljica joj je poslala dve kutije čajaA sta je porucila..?
onda moze, ali moras imati istu adresu na licnoj kartiPrijateljica joj je poslala dve kutije čaja
Onda ti nece datiNas dve imamo istu adresu u ličnoj,ali ta adresa na kojoj je prijateljica poslala je kuća gde živimo,a mi smo prijavljene na drugoj adresi koja je u ličnoj.
Obavezno ce da naidje na takvog.Можеш да пробаш са њеном личном картом, ако не наиђеш на неког загуљеног службеника
Pa nek ode mama.. sta je problem, ona je porucilaDzaba,trebali su da dostave,ali nisu..čak nisu ni pozvali.
То ти је тако зато што имаш предубеђење и негативан ставObavezno ce da naidje na takvog.![]()
To je zbog tvog sarmaТо ти је тако зато што имаш предубеђење и негативан став
Ја увек наиђем на неке фине даме које ми изађу у сусрет
Чак су ме једаред две фине полицајке пустиле да уђем у неко министарство у бермудама, па ти види![]()