znaci das ti poceo da heklas i vezes
Ko zna dobro da koristi masinu za pletenje, jednostavna, 600e, ali se isplati kao luda....nije sa pogonom nego manuelna, biras preklapanjem polugica da li ce da bude klot ili frket...ali dzemperi su stvarno kvalitetni , meni bilo neprijatno koliko sam zahtevao od zene , hocu ovo da budu romboidi, dovde da budu klot odavde frket, ona sve razume sta hocu , hocu ovde prelaz, hovu ovde pri dnu cvrsto pletenje da bude, a ovde mekko , hocu strukirano , hocu ramena siroka, hocu rukavi malo uzi ...i za jedan dan ili dva, 10e moj materijal..
Ja pao na dupe kad sam video gotov dzemper...hteo jos 5 da mi napravi , nedadose dusmani iz familije kazu nema da se kupi vunica moze samo jos jedan, a ja hocu da idem po gradu da kupim za pare , necu dz, nista...ali kazu mali grad, svi se znaju , ne mozes da kupis jer je to samar za porodicu , a sto nece da ti daju , a nece da ti daju jer je veliki trosak ako hoces 5...znaci ni tamo ni ovamo , ebem ti porodicu kad je sve ucena..
Hteo sam cak i carape da mi isplete tom masinom, ali ne vunene debele nego tanke, sportske ali od tanke vilerove vune...ona se snebiva kaze 3e par, posto se to za 1h zavrsi , ma kakva sara, a za 10 min ako nema sare...ja kazem 10 e dva para...svi misle ja lud...a meni dzemper jos uvek nepoderan, a sta sam mu radio to je ludilo ...em topao em zakacis na ekser i samo vratis malo nije mekano pleten...
Nego ljudi umiru , ko zna da li je ziva jos uvek ta zena...Znao sam i krojaca, Engleska odela kao da sije...a zivi u nekom selu , zadnje selo iza nema nista....put zavrsava kod njegove kuce....ali znao znanje...sve to on iscrta kredom, i vise nego sto ostali crtaju , ali nije obicna kreda...ali kad zavrsi , nema seljackog previjanja odela...nego lepo pada, lepo prati telo , punoca, tezina..